Mikä tukee sinua? Kuinka elää omaa kokonaisuuttaan kunnioittaen

Mika tukee sinua kuinka elaa omaa kokonaisuuttaan kunnioittaen

Moni tuntuu seisovan uuden edessä, koko maailma tuntuu seisovan uuden edessä. Tässä uudessa ajassa on entistä tärkeämpää ymmärtää mikä on itselle hyväksi, mikä tukee omaa tarkoitusta ja mikä auttaa omaa kokonaisuutta tässä hetkessä. Miten voi elää tavalla, jossa voi kokonaisvaltaisesti hyvin?

Jokainen olemme kokonaisuudeltamme erilaisia, mikä yhdelle on hyvä voi toiselle olla huono. Mikä tukee yhtä, voi rasittaa toista. Jokaisen kokonaisuus on omanlaisensa ja riippuen siitä mistä energiamme koostuu, me tarvitsemme eri asioita voidaksemme hyvin.

Sielun Tarinoita kirjoittaessa olen kuitenkin kerta toisensa jälkeen huomannut, että muutama asia auttaa melkein kaikkia ja toistuu useimmissa kirjoituksissa:

LUONTO RAUHOITTAA

Luonto toimii puhdistajana ja eheyttäjänä. Jos tunnet olosi stressaantuneeksi, kaipaat rauhaa, maadoitusta tai hetken aikaa ajattelulle, suuntaa luontoon. Luonto toimii energeettisenä puhdistajana, se imee kaiken raskaan pois ja auttaa omaa energiaa tasapainottumaan ja tuo rauhan itselle.

VESI PUHDISTAA

Vesi hyvin konkreettisesti imee raskaat energiat itseensä ja virtaava vesi toimii erityisen voimakkaana puhdistajana. Jos tunnet olosi raskaaksi, väsyneeksi ja nuutuneeksi anna veden auttaa sinua. Suuntaa uimaan, istumaan järven ääreen tai suihkuun.

LIIKE VAPAUTTAA

Jos sinusta tuntuu, että olet jumissa, jokin asia ei tunnu selviävän eikä ajatuksesi pääse järjestykseen lähde lenkille, ota tanssitauko tai mene salille. Fyysinen liike auttaa pääsemään irti kaikesta turhautuneesta ja lukkiutuneesta – kun liikumme ulos kaiken, minkä olemme pitäneet sisällämme on meidän helpompi ottaa seuraava askel eteenpäin.

MIKÄ TUKEE SINUA TÄSSÄ HETKESSÄ?

Meillä jokaisella on oma yksilöllinen energeettinen kokonaisuutemme, me jokainen olemme syntyneet syystä ihmisiksi maan päälle.

Energiamme koostuvat eri osista ja jokaisen energia heijastaa omaa tarinaansa, se kertoo meistä eri asioita ja antaa kuvaa muun muassa siitä missä ympäristössä voimme parhaiten, mitkä asiat tukevat meitä ja mikä sieluntehtävämme on.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

2 vastausta artikkeliin “Mikä tukee sinua? Kuinka elää omaa kokonaisuuttaan kunnioittaen”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: