marraskuun energia oman voiman aika

Marraskuun energia: Oman voiman aika

Lempeän ravisutteleva marraskuu. Energia tässä hetkessä on voimakasta, se vie mukanaan, kuljettaa meitä täysin uusiin ulottuvuuksiin. Antauduthan tässä ajassa, antauduthan luottamaan siihen, että se mikä kutsuu sinua, on sinulle oikein.

Tämä aika pyytää meitä valitsemaan, astumaan pelon lävitse, päästämään irti huolista ja täydesti keskittymään hyvään, keskittymään iloon, keskittymään niihin asioihin, jotka inspiroivat meitä.

Olemme kollektiivisesti käyneet lävitse pitkän prosessin, jonka aikana olemme jokainen joutunut eri tavoin kohtaamaan itsemme ja paikkamme maailmassa. Olemme eläneet läpi suuria muutoksia ja suuria tunteita, sukeltaneet syvälle itseemme.

Nyt on aika nousta mullasta kuin lootuskukka, antaa sen kultaisen siemenen, joka sisällämme asuu kukkia. Nyt on aika tuoda esille kaikki se, mitä sydämestämme kumpuaa.

Luotathan rakkain itseesi, luotathan siihen, että sinä suunnattomassa viisaudessasi jokainen hetki tiedät, mikä on sinulle parhaaksi. Hidasta ja hiljennä, seiso tukevasti omassa voimassa ja seuraa ehdoitta omaa sisäistä ääntäsi.

Anna itsesi loistaa kultaisena, kuin se aurinko, joka olet. Anna energiasi virrata vapaana ja luota siihen, että kaikki mikä on sinulle tarkoitettu tulee luoksesi.

Kuuntele itseäsi, kuuntele kehoasi. Lepää, kun tunnet, että tarvitset lepoa. Antaudu luomiselle, kun inspiraatio virtaa. Tiedä, että sinä olet suunnattoman viisas ja sinä itse tiedä kunakin hetkenä, mikä on sinulle oikein.

Luotathan tänä aikana itseesi, omaan viisauteesi, tuntui se kuinka hullunkuriselta tahansa. Luota omaan voimaasi ja toimi siitä käsin.

Tämä on lempeän ravisuttelevaa aikaa, joka kannustaa meitä täydesti toimimaan itsestämme käsin, omaa sielunsuunnitelmaamme seuraten.

Jos kaipaat tässä ajassa muistutusta omasta voimastasi, suunnattomasta viisaudestasi ja ainutlaatuisesta kokonaisuudestasi, kirjoitan sinulle ilolla Sielun Tarinan. Sielun Tarina on kanavoitu kirjoitus energiastasi, tulkinta, joka kertoo energeettisestä kokonaisuudestasi ja siitä, mikä on sinulle tässä hetkessä tärkeä muistaa. Lue lisää Sielun Tarinasta täällä ja tilaa kirjoitus itsellesi, tuomaan voimaa ja tukea tähän hetkeen.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s