Minun maailmani ajatuksia lukemisesta kirjoittamisesta ja iltasaduista

Minun maailmani: ajatuksia lukemisesta, kirjoittamisesta & iltasaduista

Lukeminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet omia henkireikiäni. Muistan, kuinka lapsena kesälomilla kävimme sisareni kanssa kirjastossa, lainasimme kymmeniä kirjoja ja vietimme kesäpäivät lukien. Muistan, kuinka koulussa lempiasioitani oli kaikki kirjoitustehtävät ja, kuinka suomen kielen opettajani sanat, kaikkien näiden vuosien jälkeen, edelleen kaikuvat päässäni, kun mietin mitä haluan elämälläni tehdä; ethän koskaan lopeta kirjoittamista.

Kirjoittaminen on kulkenut mukanani läpi elämäni, päiväkirjoista ja omista pienistä tarinoista teidän tarinoihinne, Sielun Tarinoihin. Kirjoittaminen on minun tapani ilmaista itseäni, kaikkea sitä, mitä koen, näen, elän ja pohdin. Kirjoittaessani poistun ajasta ja paikasta, kaikki on mahdollista ja maailma aukeaa lempeän rauhallisena eteeni.

Minulle kirjoittaminen on ennen kaikkea kaiken sen sanoittamista, mitä koen ympärilläni. Kertomusten kautta pystyn sanoittamaan energiaa, sitä kuinka maailman koen ja näen, kuinka tunnen energiaa ja kuinka se tanssii silmieni edessä.

Sanat paperilla ovat vapauttavia, ja yhä useammin huomaan toimivani välikätenä. Välikätenä tiedolle, energialle, valolle.

Usein minulla on ajatus siitä, mitä kirjoitan, mutta lopputulos on aivan erilainen. Olen hyväksynyt sen, etten minä hallitse sanoja, vaan otan ne vastaan, tallennan kaiken sen, mikä lävitseni virtaa paperille.

Sielun Tarinat ovat tuoneet minulle valtavasti iloa, en tiedä mitään kauniimpaa ja vaikuttavampaa kuin teidän energianne ja kokonaisuuksienne sanoittamista. Ja olen suunnattoman kiitollinen kaikesta siitä ilosta, tuesta ja voimasta, jotka Sielun Tarinat teille antavat.

Iltasadut ovat minulle askel eteenpäin Sielun Tarinoista – kanava, jonka kautta voin välittää suurempaa kokonaisuutta, kertoa maailmastamme ja kaikesta siitä, mitä me kollektiivisesti koemme ja elämme lävitse.

Toisinaan iltasadut ovat avunpyyntöjä luonnolta, toisinaan sukelluksia toisiin aikoihin ja paikkoihin, toisinaan muistutuksia siitä, että kukaan meistä, ei kukaan, ole yksin tässä maailmassa.

Ennen kaikkea ne ovat kaikkea sitä, mitä energia tässä hetkessä haluaa kanssamme jakaa, tarinoiden muodossa. Sillä tarinoissa on taikaa, ne koskettavat, avaavat ja auttavat samaistumaan, toimivat lohtuna vaikeissa tilanteissa ja muistuttavat kaikesta hyvästä elämässä. Muistuttavat siitä, kuinka taianomaisessa maailmassa me elämme. Kuinka taianomaisia me jokainen omassa kokonaisuudessamme olemme.

Tämän takia kirjoitan Iltasatuja ja jaan niitä kanssanne, voidakseni tuoda kaikkea sitä, mitä energia tässä hetkessä haluaa meille kertoa näkyville. Voidakseni inspiroida, kuljettaa sinut toisiin maailmoihin, muistuttaa sinua siitä, että maailma on hurmaavan kaunis kaikkeudessaan.

Kutsun sinut sydämellisesti mukaan valon ja rakkauden seikkailuihin, Iltasatujen pariin. Lue lisää Iltasaduista täällä. Tarjoan sinulle myös kolme lyhyttä satua lahjana, joten käy lukemassa lisää ja kirjoita sähköpostisi sivulta löytyvään laatikkoon, niin saat seuraavana kolmena iltana satuja sähköpostiisi.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s