Rakkaudellisia lahjaideoita jouluun

Rakkaudellisia lahjaideoita jouluun

Tämä vuosi on ollut vavisutteleva, täynnä muutoksia ja epävarmuuksia. Vuosi, joka on pyytänyt meitä hidastamaan, olemaan läsnä itsessämme, avautumaan omalle voimallemme ja luottamaan siihen, että elämä kannattelee, vaikkei se silti aina tunnukaan. Ennen kaikkea tämä vuosi on muistuttanut yhteyden tärkeydestä, siitä kuinka tärkeä on jakaa, olla läsnä ja rakastaa – silloinkin, kun emme pysty olemaan fyysisesti lähekkäin. Erityisesti silloin.

Joulu lähestyy ja toivon, että tämä joulu mahdollisista etäisyyksistä ja rajoituksista huolimatta voisi olla täynnä rakkautta ja läheisyyttä, jakamista ja iloa. Että pysähtyisimme muistuttamaan rakkaitamme siitä valosta ja voimasta, joka heissä asuu.

Jos etsit joululahjaa, joka on rakkaudella ja valolla luotu, suosittelen erityisesti:

Sielun Tarinaa

Sielun Tarina on kaunis kirjoitus, joka kertoo kokonaisuudestasi, sanoittaa energiaasi ja kaikkea sitä, mitä sielusi kantaa sisällään. Se auttaa sinua muistamaan oman voimasi ja ohjaa sinut lempeästi takaisin itseesi.

Sielun Tarina on suosittu lahja läpi vuoden, erityisesti lyhyempi Sielun Tarina tilataan usein lahjaksi, joka kehystetään ja laitetaan seinälle. Kirjoitus tuo iloa ja valoa pitkäksi aikaa, se kulkee mukana, voimistaa ja lämmittää lempeällä rakkaudellaan. Lue lisää Sielun Tarinoista täällä.

Sielun Tarinoita voi tilata joululahjaksi 18.12. saakka, jotta se ehtii varmasti perille. Tilatessasi Sielun Tarinan lahjaksi, lähetä minulle sähköpostia, adventuresofloveandlight@gmail.com, tai täytä alla oleva laatikko.

Toinen ihana lahja on Iltasatu.

Iltasadut ovat kauniita kertomuksia, jotka ovat valolla ja rakkaudella kudottuja, kirjoitettu inspiroimaan, tuomaan iloa ja pientä pysähdystä kiireiseen arkeen.

Sadut ovat suunnattuja aikuisille, ne vievät eri aikoihin, paikkoihin ja energioihin, tuovat toivoa ja voimaa elämään.

Iltasatuja voi tilata erilaisina paketteina, voit lukea lisää Iltasaduista täällä. Kun tilaat Iltasatupaketin lahjaksi, olethan minuun yhteydessä sähköpostitse, adventuresofloveandlight@gmail.com, tai ylläolevan laatikon kautta, niin sovitaan yhdessä minkälaisen viestin haluat jakaa ensimmäisen sadun yhteydessä ja muita yksityiskohtia.

Iltasatuja voi tilata joululahjaksi vielä 23.12. Lähetän sadun kyseisenä viikkona poikkeuksellisesti torstaina, eli jouluaattona.

Vastaan ilolla kysymyksiin, kerron lisää niin Sielun Tarinoista kuin Iltasaduista ja autan sinua luomaan mitä ihanimman lahjan rakkaallesi!

Säkenöivää joulunaikaa toivottaen,
mitä suurimmalla rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s