Mitä energiahoito on ja mitä siinä tapahtuu?

elamankosketus energiahoito

Olen tehnyt energiahoitoja vuodesta 2016 saakka ja hoitojen tekeminen on tuonut minulle näinä vuosina suunnattomasti iloa. Hoidossa käytettävä valoenergia on niin vaikuttava, on ollut häkellyttävää katsoa kuinka tuo valo vaikuttaa hoidettavassa, kuinka voimakkaasti se puhdistaa ja vie eteenpäin, auttaa kulkemaan vahvemmin omalla sielunpolulla, vie lähemmäksi rakkautta.

Energiahoidossa puhdas valoenergia työskentelee hyvin itsenäisesti hoidettavan parhaaksi. Hoidossa pyydän aina, että valoenergia auttaa hoidettavaa juuri sillä tavalla, joka on hänelle tässä hetkessä parhaaksi. Hoitajana laitan valoenergian liikkeelle ja seuraan, kuinka valo kulkee hoidettavassa.

Tämä on ehkä kauneinta energiahoidossa; valoenergia työskentelee hoidettavan kanssa, hänen energioitaan ja elämäntilannetta kuunnellen ja kunnioittaen. Hoidossa ei voi pakottaa mitään tai tehdä mitään liikaa, valossa asustaa niin suunnaton viisaus, että sitä seuraan ihaillen ja nöyränä.

Koulutuksessa kutsuimme tuota valoenergiaa, jonka kanssa työskentelemme valopalloksi. Jotta saisimme valopallon matkaan vaatii se ensin hyvin vahvaa maadoittumista ja yhteyttä taivasenergiaan, läsnäolevaa tilaa, jossa välittää puhdasta valoenergiaa hoidettavalle.

Hoitotilanteessa kuljetamme valopallon hoidettavaan, jossa valoenergia työskentelee yhdessä hoidettavan energian kanssa, käyden läpi niin fyysistä kehoa kuin energiakenttää. Toisinaan pallo pyörii hoidettavassa vauhdilla, toisinaan hitaasti, välillä kutistuen aivan pieneksi, toisinaan laajentuen yhtä suureksi kuin energiakenttä. Jokainen hoito on ainutlaatuinen ja valoenergia mukautuu aina juuri tämän hetken tarpeisiin.

Hoito on hyvin voimakas ja laittaa paljon liikkeelle. Jokainen kokee hoidon omalla tavallaan, mutta usein valoenergia tuntuu kehossa lämpönä tai kylminä väreinä ja auttaa rentoutumaan, päästämään irti mielestä.

Toiset tuntevat olevansa turvallisessa kuplassa ja kokevat hoidon jälkeen suunnatonta keveyttä. Toisella voi nousta tunteet hyvin vahvasti pintaan. Olemme jokainen yksilöitä, uusiutuvia ja muuttuvia olentoja, näin ollen myös jokainen hoito on ainutlaatuinen ja hoidosta nousevat kokemukset aina erilaiset.

Parasta energiahoidossa on ehkä, ettei hoidon vaikutus rajoitu hoitohetkeen, vaan tuo puhdas ja viisas valoenergia laittaa asioita liikkeelle. Jos jostakin on luovuttava, jotakin alas painettua päästettävä ulos, jotakin muutettava, valoenergia auttaa sinua, se nostaa esiin juuri sen, mitä sinun on tarkoitus tässä hetkessä kohdata.

Tämä voi näkyä eri tunnetiloina tai hyvin konkreettisesti omassa elämässä eri tilanteiden ja kohtaamisten kautta. Hoidon jälkeen avoin mieli ja luottamus ovat avainasemassa; tulet kohtaamaan juuri sitä, mikä on sinulle tarkoitettu, mikä auttaa sinua eteenpäin omalla sielunpolullasi.

Useampi hoitokerta vie aina syvemmälle itseen, purkaa enemmän, avaa uusia sopukoita sielussamme. On ollut ilo nähdä kuinka hoidettavan energia on keventynyt useiden hoitokertojen myötä, kuulla niistä kokemuksista ja vaikutuksista, joita hoito on tuonut toisen elämään.

Mistään en koe suurempaa ilon tunnetta, kuin siitä, että pystyn auttamaan toista lähemmäksi itseään, lähemmäksi rakkautta. On kaunista nähdä, kun energia avautuu ja auttaa elämään vahvemmin itsestä käsin, kuinka jokainen hoitokerta niin purkaa tukoksia ja taakkoja kuin luo tilaa energialle virrata vapaammin ja kevyemmin.

Rakkaudella,
Ida

LUE LISÄÄ ENERGIAHOIDOSTA & VARAA AIKA HOITOHETKELLE

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: