Joulukuun energia vapautta ja virtaavuutta

Joulukuun energia: Vapautta ja virtaavuutta

Jouluun energia avautuu lempeänä ja raikkaana, kimmeltävänä kuin tähtitaivas yön pimeydessä. Astumme virtaavaan aikaan, jossa voimme hengittää hieman vapaammin, jossa meillä on tilaa luoda ja toteuttaa.

Elämme vahvasti eteenpäin vievässä ajassa, ajassa, joka kuljettaa meitä vauhdilla eteenpäin omalla sielunpolullamme. Joulukuu on ihanan luovaa ja vapauttavaa aikaa, mutta pyytää meitä samanaikaisesti pysähtymään ja tarkastelemaan mitä kaikkea vuosi on tuonut tullessaan, mistä haluamme päästää irti ja mitä ottaa mukaamme ensi vuoteen, uuteen aikaan.

Voidaksemme liikkua vapaasti eteenpäin on meidän päästettävä irti niistä taakoista, joita kannamme mukanamme. On aika purkaa painolastit ja astuu kevyen luottavaisina eteenpäin, päästää lopullisesti irti niin niistä asioista, jotka eivät meitä enää tue, myös niistä ajatusmalleista, jotka seisovat tiellämme.

Joulukuu tarjoaa tilaa pehmeälle rauhoittumiselle, joka avaa ovia uuteen. Hiljaisuudessa näemme selkeämmin, mikä on meille tarkoitettua ja ulkopuolisen hälinän vaimentuessa voimme estoitta seurata kaikkia niitä mahdollisuuksia, jotka sydäntämme kutsuu.

Otathan aikaa joulukuussa tarkkaillaksesi mitä vuosi 2020 on sinulle antanut ja opettanut. Kysy itseltäsi mitä haluat ottaa mukaan tulevaan vuoteen ja mistä haluat tässä hetkessä päästää irti.

Kuukauden voimateko on itsensä kuuntelu. Kunnioita kaikkia niitä viestejä, jotka kehosi, tunteesi ja intuitiosi sinulle tässä hetkessä antavat. Sinä olet suunnattoman viisas ja tiedät jokainen hetki mikä on sinulle parhaaksi. Seuraathan rohkeasti sisäistä viisauttasi ja annat sen johdatella sinua tässä ajassa, joka tarjoaa meille lukuisia uusia mahdollisuuksia avautua itsellemme.

Vuoden loppu on täydellinen aika puhdistautua menneestä, palautua täydesti tähän hetkeen ja omaan voimaan. Suosittelen sinulle lämmöllä energiahoitoa, joka paitsi eheyttää ja puhdistaa energiakenttääsi myös auttaa sinua vahvemmin kulkemaan omalla sielunpolullasi ja kohtaamaan ne asiat, jotka ovat sinulle tässä hetkessä ajankohtaisia.

Jos kaipaat lempeää kohtaamista itsesi kanssa on energiahoidon ja Sielun Tarinan yhdistäminen kaunis tapa auttaa sinua juurtumaan itseesi. Lue lisää energiahoidosta täällä ja varaa aika etähoitoon laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen: adventuresofloveandlight@gmail.com

Nautithan tästä lempeästä ajasta, kaikesta siitä kauniista mitä se tuo tullessaan ja annathan itsellesi luvan täydesti seurata kaikkea sitä, mikä sinua kutsuu. Iloitse elämästä ja anna ilon johdatella sinua, kannatella sinua vuoden pimeimmän ajan lävitse.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s