Rohkaisua, voimaa ja hyvää energiaa – Mitä kaikkea Sielun Tarinat antavat?

Rohkaisua voimaa ja hyvaa energiaa mita kaikkea sielun tarinat antavat

Sielun Tarinat herättävät aina jokaisessa vastaanottajassa omanlaisensa reaktion, nostaa pintaan eri asioita, eri aikoina. Luen aina häkeltyneenä vastauksia Sielun Tarinoihin, niitä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia, jotka ne ovat herättäneet.

Sielun Tarinoita kuvataan usein kauniiksi, koskettaviksi ja voimaannuttaviksi. Näiden lisäksi ne ovat paljon, paljon muuta. Viestinne tuovat minulle aina hymyn huulille ja kiitollisuuden vatsanpohjaan, joten ajattelin jakaa tätä iloa, eli kokosin teille muutamia lausahduksia, yleisimpiä reaktioita Sielun Tarinoihin viime vuosilta.

ROHKAISUA & VOIMAA

On ilahduttavaa saada rohkaisua omaan loistamiseensa tässä harmaassa, kummallisessa ajassa.

Tämä pääsee tulostetuksi ja seinälle muistuttamaan selkeydestä ja tuesta, joka minulla joka hetki on ympärilläni. 

Voi miten upean tarinan olet minusta kirjoittanut! Olen juuri tuollainen. Printtaan sen ja laitan kotona seinälle, ettei pääse unohtumaan.

Monet Sielun Tarinat pääsevät kehystettyinä seinälle, varsinkin lahjaksi tilatut Tarinat, jossa ne toimivat ihanina oman valon muistuttajina ja kannustavat kulkemaan eteenpäin.

Kirjoitus kulkee myös mukana pitkään, se saa jokaisella lukukerralla uusia syvyyksiä ja tuo eri aikoina eri asioita pintaan, kannustaa eteenpäin, palauttaa itseen ja omaan voimaan;

Olen valmis loistamaan valoani, astumaan eteenpäin, jälleen. Kirjoitus pääsee mukaan luomaa tästä seuraavasta askeleesta totta.

Lukemalla tätä tarinaa vahvistan voimaani ja valoani, sillä tästä sain todella paljon voimaa päiviini, kiitos!!

OMA TOTUUS NÄKYVÄKSI

Ennen kaikkea Sielun Tarinat tuntuvat tuovan todeksi jotakin itsestä, jonka tunnistaa, mutta jolle ei aina löydä sanoja. Kirjoitus tuo oman itsen lähemmäksi, käsinkosketeltavaksi, muistuttaa omasta kauneudesta ja tuo iloa ja lempeyttä itsestä, omasta olemassaolosta.

Olen lukenut sen läpi uudestaan ja uudestaan, se on aivan ihanan koskettava. Se huokuu niitä asioita, joita itsekin tunnen, mutta se tuo tuon kaiken kymmenkertaisesti paremmin itselleni näkyväksi ja tietoisuuteeni, kuin että pelkästään tunnustelisin itsekseni omia tuntemuksiani. 

Sanat helisevät iloisina ympärilläni, hymyillen tunnistan totuuden sisälläni, saan niistä iloa ja voimaa.

Aina kaikki eivät kuitenkaan tunnista itseään Sielun Tarinasta.

Tämä voi johtua siitä, ettei ole niin kosketuksissa itseensä, ettei jostain syystä halua nähdä hyvää itsestään tai yksinkertaisesti siitä, että se energia, jota Sielun Tarinassa kuvaan ei vain tunnu omalta.

Usein nämä kohtaamiset, joissa vastaanottaja ei tunnista itseään tarinasta johtavat kuitenkin pieneen, kauniiseen itserakkauden herätykseen. Palauttavat itseen. Olen saanut muutamia viestejä, joissa vastaanottaja on lukenut Sielun Tarinan muutaman vuoden kuluttua uudelleen, jolloin se on auennut aivan uudella tavalla, ollut enemmän tunnistettava ja helpommin lähestyttävä.

OIKEAAN AIKAAN

Toisinaan Sielun Tarinat ovat siis osa kasvutarinaa, toisinaan ne toimivat voimaannuttajina, välillä ne kohdataan epäillen, kaikista useimmiten mitä suurimmalla ilolla ja kiitollisuudella. Parhainta minusta on, kun kuulen, että kirjoitus on saapunut oikeaan aikaan:

Tämä osui ja upposi, ja pääsinkin lukemaan tämän pienen itselleni pitämän seremonian lopuksi, tässä kotona. Olipa ihana ylläri oppailta tuoda se tähän hetkeen mukaan. 

Oi Ida, olipa kaunis sielun tarina. Kyyneleet silmissä luin sitä. Viesti tuli juuri oikeaan aikaan.

Ehkä ihmeellisin asia Sielun Tarinoissa, asia, jota en ollut edes osannut ajatellakaan, on ollut itse lukukokemus ja mitä se on herättänyt ja tuonut tullessaan:

Haluan kertoa vielä että sinun valoisa energiasi välittyy tosi voimallisesti näiden tarinoiden tulkkina, sydänkeskus aktivoitui heti kun avasin nämä ja hohtaa nyt puhdasta rauhaa ja iloa.

Miten kauniisti kirjoitettu, ja se kosketti syvältä! Valoa ja rakkautta säteilevä viesti, ja tuntui niin hyvältä.

Ensimmäisellä kerralla lukiessani tunsin valtavan energiavirran menevän kehoni läpi. Se oli uskomatonta ja voimaannuttavaa.

Ja jokainen Sielun Tarina on minullekin uskomattoman voimaannuttava. On mielettömän upeaa saada sanoittaa teidän kauniita kokonaisuuksianne, muistuttaa siitä valosta ja voimasta, joka jokaisessa asuu.

Olen valtavan kiitollinen siitä, että työni kautta voin tuoda iloa, energiaa ja rakkautta tähän maailmaan. Lempeällä ja kauniilla tavalla piristää toisen päivää, palauttaa hänet itseensä, antaa hänelle palan omaa kauneuttaan.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

TILAA SINUN TARINASI – SIELUSI TARINA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: