sielun tarina uudelle vuodelle ja eheyttava energiahoito vuoden 2021 alkuun

Sielun Tarina Uudelle Vuodelle ja eheyttävä energiahoito vuoden 2021 alkuun

Vuosi 2020 on ollut hätkähdyttävä, paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa. Vuosi 2021 lähestyy jo kovaa vauhtia, toivon, että se on meille kaikille lempeä, rakkaudellinen ja avaava vuosi. Vuosi, jolloin voimme hengittää hieman vapaammin.

Astuessamme kohti uutta vuotta ja uutta aikaa on hyvä aika pysähtyä itsensä äärelle, kuunnella omaa kokonaisuuttaan ja antautua tutkimaan, mitä oma sydän itseltä tässä ajassa pyytää.

Jos pohdit mitä vuosi 2021 pitää sisällään sinulle, kirjoitan sinulle ilolla Sielun Tarinan Uudelle Vuodelle.

Kirjoitus avaa sitä, mitä energia haluaa sinulle kertoa astuessasi uuteen vuoteen ja auttaa sinua astumaan uuteen vuoteen vahvemmin itsestäsi käsin.

Sielun Tarinassa Uudelle Vuodelle sanoitan kaunista kokonaisuuttasi ja kanavoin mitä tuleva vuosi nostaa esiin juuri sinulle.

Sielun Tarinan Uudelle Vuodelle voit tilata itsellesi täällä. Tarjoan kirjoituksia Uudelle Vuodelle aina 31.1.2021 saakka. Kirjoituksen hinta on 60 € ja saat sen seitsemän arkipäivän sisällä tilauksestasi sähköpostiisi.

SIELUN TARINA UUDELLE VUODELLE & ENERGIAHOITO

Jos haluat aloittaa vuoden lempeästi itsestäsi käsin, astuen itseäsi kuunnellen eteenpäin suosittelen energiahoidon ja kirjoituksen yhdistämistä.

Energiahoito puhdistaa energiakenttääsi, eheyttää kokonaisuuttasi ja voimakas valoenergia auttaa sinua liikkumaan eteenpäin, kohtaamaan kaiken sen, mikä on sinulle tässä hetkessä tarpeen. Hoito tapahtuu etänä ja kestää noin 30 min.

Hoidon jälkeen kirjoitan sinulle Sielun Tarinan Uudelle Vuodelle, joka antaa sinulle näkökulmaa itseesi, omaan kokonaisuuteesi ja sielunpolkuusi. Energiahoidon ja Sielun Tarinan yhdistelmä on lempeän rakkaudellinen ja koskettava tapa astua uuteen vuoteen, uuteen aikaan.

Energiahoito ja Sielun Tarina Uudelle Vuodelle paketti maksaa 90 €. Paketin voit tilata itsellesi varaamalla ajan hoitoon sähköpostitse tai täyttämällä tietosi alla olevaan laatikkoon.

Voit lukea lisää Energiahoidosta täällä.

Toivotan sinulle lempeän rakkaudellista uutta vuotta!

Valolla ja rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s