Tammikuun energia luodaan hyvaa keskittymalla hyvaan

Tammikuun energia: Luodaan hyvää keskittymällä hyvään

Tammikuu aloittaa uuden vuoden, mutta jatkaa aikaa, jota me olemme jo pidemmän ajan eläneet. Mitä olemme viime vuonna kokeneet, niin itsessämme kuin kollektiivisesti tulee entisestään vahvistumaan ja voimistumaan.

Tämä on aikaa juurtua yhä vahvemmin itseensä, luoda itselleen elämä, jossa voi elää itsestään käsin, itseään kuunnellen ja kunnioittaen. Nyt jos koskaan on tärkeä huolehtia itsestään, rakastaa itseään ehdoitta ja tarjota itselleen kaikki se, minkä kussakin hetkessä tarvitsee.

Mitä vahvemmin elämme itsestämme käsin, mitä lempeämmin seuraamme sydäntämme, sitä helpompi meidän on olla tässä alati muuttuvassa maailmassa.

Otathan tämän ajan itsellesi luodaksesi itsellesi tilan, jossa voit hyvin, jossa sinulla on hyvä olla. Hiljenny itsesi ääreen ja anna itsellesi tilaa toteuttaa sitä, mikä sinua kutsuu. Luo itsellesi turvallinen koti, jossa sinulla on hyvä olla, rakenna itsellesi lempeä tyyssija, jossa voit levätä ja kerätä voimia.

Rakenna pohjaa itsellesi, juurru itseesi. Voit kuvitella olevasi puu, jonka juuret kasvavat syvälle maahan, paksuina ja vahvoina. Juurissa asuu voimasi, juuresi kannattelevat sinua. Tapahtui ympärilläsi mitä tahansa, sinä voit luottaa juuriisi, sydämeesi, omaan keskukseesi ja siihen, että se kannattelee sinua.

Löydä voima ja varmuus itsestäsi, keskity tässä ajassa aktiivisesti hyvään, luo aktiivisesti hyvää. Huolehdi itsestäsi ja tiedä, että mitä paremmin sinä voit, sitä paremmin myös maailma voi.

Jokainen ajatus, teko ja tunne vaikuttaa jokainen hetki maailmaan, ollaan siis tietoisia siitä, mitä me ajattelemme, teemme ja tunnemme, valitaan aktiivisesti ajatella hyvää, tehdä hyvää ja sallia tunteemme.

Me jokainen luomme maailmaa jokainen hetki, tunnista oma voimasi, oma valtasi ja käytä sitä hyvään. Luo hyvä elämä itsellesi, niin näet, kuinka tuo hyvä lähtee leviämään. Keskity onneen, iloon ja rakkauteen, ruoki niitä.

Se mihin keskitymme, sille annamme energiaa. Valitaan siis ruokkia hyvää, iloa, onnea ja rakkautta pelon ja vihan sijaan. Luodaan itsellemme ja kanssakulkijoillemme kaikin tavoin ihana ympäristö olla ja elää, tilaa olla ja elää rakkaudesta käsin.

Sillä rakkaudessa on kaikki ja tänä vuonna, jos koskaan, me tarvitsemme rakkautta. Me tarvitsemme hyvää ja meillä on kaikki voima ja energia valita keskittyä rakkauteen ja hyvään.

Ota tämä vuoden ensimmäinen kuukausi ajaksi ja tilaksi, jossa voit vapaasti hengittää, kuunnella itseäsi, elää läsnäolevasti itsestäsi käsin ja keskittyä kaikkeen hyvään. Valitse seurata iloa, niin näet, kuinka ilo kukkii elämässäsi.

Lempeää, kaunista ja rakkaudentäyteistä uutta vuotta toivottaen,
Ida

P.S. Jos kaipaat vahvistusta ja tukea tähän hetkeen, tilaa itsellesi Sielun Tarina Uudelle Vuodelle! Kirjoitus avaa sitä, mitä energia haluaa sinulle kertoa astuessasi uuteen vuoteen ja auttaa sinua astumaan uuteen vuoteen vahvemmin itsestäsi käsin. Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s