Voimaannuttavia rituaaleja

Voimaannuttavia rituaaleja

Omat päivittäiset rituaalini tuovat minulle valtavasti iloa, rauhaa ja turvaa. Aamuni alkavat pehmeästi itsestäni käsin ja tuo hetki itselleni heti aamusta luo pohjan päivälle, pohjan, josta on hyvä astua uuteen päivään.

Suurin osa rituaaleistani ovat ajatuksia ja sanoja. Ajatuksissa ja sanoissa on valtavasti voimaa, ne välittävät energiaa, vetävät energiaa puoleensa. Ajatukset ja sanat muokkaavat sitä mitä me tunnemme ja koemme, miten me tunnemme ja koemme elämämme.

Minun voimaannuttavat rituaalini aamuisin ovat:

TÄSTÄ TULEE HYVÄ PÄIVÄ

Kirjoitan nämä sanat aamuvihkooni jokainen aamu. Keskityn niihin, annan niille tilaa, lähetän koko päivälle hyvää energiaa näiden sanojen avulle.

LÄHETÄN RAKKAUTTA KAIKILLE, JOTKA PÄIVÄN AIKANA KOHTAAN

Aamumeditaationi yhteydessä otan pienen hetken, jolloin lähetän rakkautta kaikille, jotka päivän aikana kohtaan. Kuvittelen, että jokainen kohtaamani sielu, tuttu ja tuntematon, kääriytyy rakkauteen, kun heidät kohtaan.

Tämän jälkeen lähetän valtavasti rakkautta itselleni, käärin itseni rakkaudelliseen vaippaan.

AVAUDUN MAHDOLLISUUKSILLE

Jokainen aamu sanon ääneen, ’minä vastaanotan kaiken hyvän elämääni, minä olen avoinna mahdollisuuksille ja uskon siihen, että kaikki on mahdollista.’

Käytän pienen hetken avautuakseni, ottaakseni vastaan. Maailma tarjoaa meille jokainen hetki valtavasti hyvää, valtavasti rakkautta, meidän tarvitsee vain olla avoinna kaikelle tälle hyvälle, valita vastaanottaa se.

Ja välillä tuo hyvä, voi alkuun tuntua huonolta, pettymykseltä, surkealta. Ajan kanssa huomaa, kuinka jotkin asiat, jotka alkuun tuntuivat huonoilta, olivatkin niitä parhaita asioita, ne loivat tilaa jollekin aivan uudelle.

KIITÄN

Kiitän itseäni, kiitän maailmaa, kiitän energiaa. Kiitän kaikesta siitä, mitä minulla on.

Kiitollisuus on supervoima, mitä enemmän keskittyy kiitollisuuteen, keskittyy näkemään mitä kaikkea itsellä on, sitä enemmän tuntuu, että kaikkea hyvää on. Elämä tuntuu suurelta kukkivalta puutarhalta täynnä ihmeitä ja ihanuuksia.

Kiitollisuus on keino keskittyä hyvään, ja mihin keskitymme, sille annamme voimaa ja energiaa, sitä kasvatamme.

Mitä päivittäisiä rituaaleja ja tapoja sinulla on, mitä sinä teet päivittäin, joka tukee sinua, kokonaisuuttasi ja arkeasi?

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

2 vastausta artikkeliin “Voimaannuttavia rituaaleja”

  1. Kiitos Ida! Ihan supermahtava muistutus meille kaikille siitä, miten pienillä asioilla voimme vaikuttaa omiin ja maailman energioihin 🙂

    Tykkää

    1. Ihanaa, että kirjoitus toimi hyvänä muistutuksena! Kiitos! ❤️

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: