Kuinka energia vaikuttaa meihin jokainen hetki: Kollektiivinen energia ja sen voima

Kuinka energia vaikuttaa meihin jokainen hetki kollektiivinen energia ja sen voima

Olemme jokainen hetki yhteydessä toisiimme, yhteydessä energiaan, yhteydessä koko maailmankaikkeuteen. Toimimme toistemme peileinä, toimimme koko maailmankaikkeuden peilinä. Se miten me voimme yksilöinä, se heijastuu koko maailmaan.

Olemme uskomattoman voimakkaita olentoja ja vaikutamme maailmaan ympärillämme jokainen hetki. Aivan kuten maailma ympärillämme myös vaikuttaa meihin.

Se mitä kollektiivisessa energiassa tapahtuu, vaikuttaa meihin jokaiseen yksilöinä. Erityisesti nyt, suurten muutosten aikana, vallitseva energia on voimakas ja auttamatta koskettaa meidän jokaisen elämää.

Herkimmät meistä tuntevat maailman ihoillamme, tuntevat koko olemuksessaan maailmassa vallitsevan tilan. Tällainen herkkyys, omassa kauneudessaan, on myös usein väsyttävää ja kuluttavaa.

On raskasta tuntea koko ulkomaailma itsessään, jatkuvasti aistia maailma ympärillään.

Monelle tämä herkkyys on niin luontaista, niin synnynnäistä ja tavanomaista ettei sitä välttämättä aina ymmärrä; aina ei hahmota mistä eri olotilat nousevat. Miksi, vaikka kaikki on hyvin, voi tuntua siltä kuin maailma kaatuisi niskaan tai sydämessä asuisi suuri suru.

Usein nuo olotilat tulevat ulkopuolelta ja, jotta voisimme hyvin itsessämme, on tärkeä ymmärtää ja hahmottaa miten oma energia toimii, kuinka herkästi aistimme maailmaa ja nähdä mitä kaikkea maailmassa ympärillämme tapahtuu.

Ymmärtäminen on supervoima itsessään, se luo tilaa kasvulle, auttaa kulkemaan vahvemmin itseen. Auttaa meitä siirtymään eteenpäin.

Herkkyys on supervoima, suuri lahja, jolla voi muuttaa maailmaa. Omaa herkkyyttä on kuitenkin tärkeä varjella, on tärkeä luoda rajoja, oppia näkemään mikä on omaa ja mikä ulkopuolista. On tärkeä vahvistaa omaa voimaa, juurtua itseensä niin vahvasti, ettei mikään ulkopuolinen pääse kääntämään sisäistä maailmaamme ylösalaisin.

Tasapainoin löytäminen herkkänä ihmisenä vaatii töitä, mutta kun tuo työ on tehty, avautuu eteen aivan uudenlainen maailma. Maailma, jossa voi hyvin lempeästi ja rakkaudella aktiiviesti luoda itselle sellainen elämä, joka kaikin puolin tukee itseä.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida  

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: