Helmikuun energia Mahdollisuuksien ja aktiivisten tekojen aika

Helmikuun energia: Mahdollisuuksien ja aktiivisten tekojen aika

Helmikuun energia kuljettaa meitä vahvasti uusia mahdollisuuksia kohden. Siirrymme kuukausien tarkkailusta ja itsetutkiskelusta aktiivisiin tekoihin, aikaan, jossa astumme esiin, näkyviksi ja kuuluviksi.

Tämä on hyvin vaikuttavaa aikaa, joka pyytää meitä tasapainottelemaan uusien mahdollisuuksien, virtaavan, eteenpäin vievän energian ja läsnäolon, itsestä käsin toimimisen välillä. Meitä pyydetään valjastamaan kaikki se, mitä olemme viime kuukausien aikana oppineet itsestämme, lempeästi astumaan eteenpäin itsestämme käsin, omaa kokonaisuuttamme kuunnellen ja kunnioittaen.

Tämä virtaava aika vie meitä voimakkaasti eteenpäin, avaa uusia mahdollisuuksia ja antaa unelmille tilaa toteutua. Tässä ajassa kaikki se mitä olemme kutsuneet, mille olemme luoneet tilaa, lähtee fyysisesti rakentumaan ja toteutumaan. Energia on kutonut verkkoaan, joka nyt tulee meille jokaiselle näkyväksi.

Helmikuun aikana voimatekoja ovat itsestä käsin toimiminen, pysähtyminen ja vastaanottaminen. Vaikka mahdollisuuksia, uusia ovia ja paljon uutta ilmestyy elämään, ei se tarkoita, että kaikkeen on vastattava kyllä.

Meitä pyydetään lempeästi pysähtymään itsemme äären ja tietoisesti valitsemaan mitä polkua haluamme kulkea. Pysähdys ja tietoisuus auttavat meitä toimimaan itsestämme käsin, lempeästi antautumaan sille, mikä on meille tarkoitettu.

Tämä aika pyytää meitä myös vastaanottamaan, avautumaan kaikelle sille, mikä tuntuu oikealta ja omalta. Muistathan siis, että sinä ansaitset kaiken hyvän, ansaitset kaikki mahdollisuudet ja sinulla on täysi lupa ja oikeus elää omia unelmiasi todeksi.

Jos jokin tässä ajassa tuntuu vaikealta, ei lähde liikkeelle tai jos sinusta tuntuu, että joudut pakottamaan asioita eteenpäin, pysähdy ja astu askel taaksepäin. Vapaa virtaus on taikasana tänä aikana ja kaikenlainen pakottaminen kertoo siitä, ettei aika ole oikea, tai ettei jokin asia ole meitä varten.

Annathan siis itsellesi luvan päästää irti kaikesta siitä, mikä ei etene. On enemmän kuin ok muuttaa mieltään, muuttaa suunnitelmia, kääntyä vahvemmin sitä kohden, joka kutsuu nyt, vaikka unelma eilen olisi ollutkin jotakin aivan muuta.

Muistahan jokainen hetki, että sinä olet alati muuttuva, kehittyvä ja kasvava kokonaisuus. Anna tuolle muutokselle tilaa, ota se vastaan ja hyväksy se, että elämä ei koskaan ole pysähtynyttä, me liikumme jokainen hetki eteenpäin, niin sisimmässämme kuin ulkoisestikin.

Ennen kaikkea nauti tästä ajasta, anna itsesi rentoutua ja ota avosylin vastaan kaikki ne ihmeet, jotka maailma sinulle tarjoaa, kaikki se ihana, joka luoksesi virtaa.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Jos koet, että olet jumissa, lukossa tai jokin ei etene, kutsun sinut energiahoitoon. Energiahoito puhdistaa energiakenttääsi ja auttaa sinua vahvemmin astumaan itseesi ja kulkemaan omaa sielunpolkuasi. Lue lisää ja varaa aika energiahoitoon täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s