Maaliskuun energia Antautumisen aika

Maaliskuun energia: Antautumisen aika

Maaliskuu avautuu kirkkaana ja säkenöivänä, voimakkaana aikana, joka kantaa sisällään suurta luomisvoimaa. Astumme yhdessä aikaan, jolloin rakennamme tulevaa, istutamme siemeniä, jotka kesän tullen pääsevät kukkimaan.

Tämä aika pyytää meitä antautumaan, täydesti antautumaan kaikelle sille, mikä on. Tämä aika vaatii meiltä luottamusta, odotuksista luopumista ja hyväksymistä, kaiken sen hyväksymistä mikä on.

Mitä vahvemmin päästämme irti hallinnasta ja odotuksista, mitä vähemmän suunnittelemme ja pakotamme tulevaa, sitä helpompaa tämä aika tulee olemaan.

Tässä ajassa on tärkeä uskoa ihmeisiin, täydesti uskoa siihen, että kaikki mikä on itselle tarkoitettu, tulee. Energia on erityisen voimakasta ja valoisaa tässä ajassa kaikin puolin. Kaikki mitä me laitamme liikkeelle, tulee moninkertaisena takaisin, kaikki mille avaudumme, huuhtoutuu valtoimenaan ylitsemme.

Huomaathan tässä ajassa mihin keskityt, mille annat huomiota, mille energiaa. Mitä enemmän keskitymme kiitollisuuteen, hyvään ja rakkauteen, sitä positiivisemmin me värähtelemme ja sitä positiivisemmin maailma värähtelee meille takaisin.

Mitä enemmän keskitymme huomaamaan puutteet, mitä enemmän valittelemme sitä, mitä ei ole, sitä enemmän annamme näille asioille energiaa, kasvatamme niitä.

Katsothan lempeän luottavaisesti elämääsi, hyväksy tämä hetki sellaisena kuin se on, näe kaikki se hyvä ja kaunis, joka sinut ympäröi. Mitä vahvemmin olet juurtunut tähän hetkeen, sitä helpompi sinun on astua luottavaisesti eteenpäin, itseäsi kuunnellen ja omaa intuitiotasi seuraten.

Tässä valoisan virtaavassa ajassa on ensisijaisen tärkeää olla yhteydessä omaan itseen, kuunnella sydämen viestejä ja seurata intuitiota. Olet valtavan viisas ja tiedät jokainen hetki mikä on sinulle oikein. Ethän epäile itseäsi, vaikka jokin suunta tuntuisi hullunkuriselta, ethän epäile itseäsi, vaikka kaikki menisi aivan erilailla kuin kuvittelit.

Jokainen valintasi, tekosi ja ajatuksesi kuljettaa sinua varmasti eteenpäin, intuitiosi johdattaa sinut juuri oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Hengitä ja luota siihen, että kaikki mitä koet on tarkoituksenmukaista. Rentoudu ja antaudu, anna ilon johdatella sinua ja kiitollisuuden kannatella sinua. Sinulla on jokainen hetki kaikki mitä tarvitset.

Luottamus, läsnäolo ja lempeä antautuminen ovat voimatekoja tässä erityisessä ajassa, joka on täynnä valoa ja virtaavuutta, eteenpäin kulkemista ja suuria muutoksia. Olethan lempeä itsellesi tässä muutoksen ajassa, nauti vapaasti virtaavasta energiasta ja kaikesta siitä, mitä saat kokea.

Vaikka elämme lävitse myllertäviä aikoja, on tässä ajassa myös paljon hyvää. Huomaa tuo hyvä, keskity siihen ja näe, kuinka hyvä kasvaa päivä päivältä. Elämme ajassa, jossa kaikki on mahdollista, antaudu vapaasti mahdollisuuksille ja nauti kaikesta siitä, mitä saat kokea.

Elämme ihmeellistä aikaa, joka on täynnä taikaa ja valoa. Nautitaan siitä kauneudesta, joka ympärillämme jokainen hetki on, siitä hyvästä, jota me jokainen hetki voimme luoda maailmaan.

Rakkaudella,
Ida

P.S. Jos koet, että olet jumissa, lukossa tai jokin ei etene, kutsun sinut energiahoitoon. Energiahoito puhdistaa energiakenttääsi ja auttaa sinua vahvemmin astumaan itseesi ja kulkemaan omaa sielunpolkuasi. Lue lisää ja varaa aika energiahoitoon täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s