Miten energiahoito auttaa ja mihin se vaikuttaa?

Miten energiahoito auttaa ja mihin se vaikuttaa

Olemme upeita kokonaisuuksia, koostumme niin kehosta kuin energiakentästä. Energiakenttämme on tärkeä osa meitä, osa, joka tarvitsee huomiota, ymmärrystä ja hoivaa aivan kuten kehommekin.

Kehomme ja energiakenttämme ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa, heijastavat toinen toisiaan, tukevat toinen toisiaan ja viestivät toinen toisilleen. Mitä enemmän ymmärrämme niin kehoamme kuin energiakenttäämme, sitä paremmin voimme ja sitä enemmän elämme itsestämme käsin, omaa kaunista kokonaisuuttamme kunnioittaen.

Energiahoidossa huomio on energiassasi, energiakentässäsi. Hoidon aikana puhdas valoenergia virtaa energiakenttäsi lävitse, puhdistaa siitä kaikkea ulkopuolista ja raskasta, avaa tukoksia, auttaa energiaasi virtaamaan vapaammin.

Ja mitä vapaammin energiasi virtaa, mitä avoimempi energiakenttäsi on, sitä paremmin myös kehosi voi. Joskus energiahoito vaikuttaa suoraan kehoonkin, kun ne tukokset energiakentässä, jotka ovat päässeet avautumaan, avautuvat myös kehossa.

Energiahoito puhdistaa

Energiakenttämme toimii eräänlaisena antennina ja filtterinä ulkoiselle maailmalle ja muille energioille. Energiahoidon aikana puhdas valoenergia puhdistaa kaikkea sitä ulkopuolista ja raskasta, mikä energiakenttääsi on kertynyt.

Olemme jatkuvasti yhteydessä energiaan ympärillämme, me niin vaikutamme kuin vaikutumme energiasta jokainen hetki. Joskus jokin energia jää tiukemmin kiinni energiakenttäämme, kannamme sitä helposti mukanamme, ja juuri näitä ulkopuolisuuksia energiahoito puhdistaa.

Energiahoito eheyttää

Energiamme asuu siellä, mihin sen suuntaamme. Jos jokin asia on usein mielesi päällä, sinä automaattisesti välität sille energiaa, ruokit sitä omalla energiallasi. Joskus jotkin asiat, jotka ovat jo kaukana menneisyydestä jäävät mielemme päälle ja näin ollen myös energiaan.

Osia meistä asuu niin valtavan monessa asiassa, paikassa ja ihmisessä, jotka olemme elämämme aikana kohdanneet. Tämä on aivan luonnollista. Joskus nuo menneet asiat, joihin olemme edelleen yhteydessä voivat myös olla kuluttavia, pitää meidät kiinni tai paikallaan.

Energiahoidossa pyydän energiaasi palautumaan sinuun ja valoenergia auttaa kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen sinua päästämään irti kaikesta siitä, mikä sinua ei enää tue, mikä ei enää tarvitse energiaasi.

Energiahoito eheyttää, palauttaa energiasi sinuun, tuo sinut kokonaiseksi. Tämä ei tarkoita, että ne asiat, joille olet antanut energiaa, katoaisivat, ainoastaan, että ne eivät enää ime sinulta energiaa.

Energiahoito auttaa sinua kulkemaan eteenpäin

Monesti käsittelemättä jääneet tunteet, tapahtumat, kokemukset ja ihmiset jäävät asumaan energiakenttäämme pieninä tukoksina tai tunnelukkoina. Nämä tukokset usein aktivoituvat, kun kohtaamme vastaavan tilanteen uudelleen ja toimimme helposti samoja vanhoja kaavoja toistaen – vaikkei meidän tarvitsisi.

Energiahoidossa puhdas valoenergia kulkee vapauttaen niitä tukoksia, jotka pyytävät erityistä huomiota tässä hetkessä. Valoenergia on hyvin viisas ja toimii aina hoidettavan parhaaksi, hoidettavan kokonaisuutta ja sielunpolkua kunnioittaen, avaten ainoastaan sitä, minkä aika on avautua. Avaten ainoastaan, sitä minkä tässä hetkessä pystyy kohtaamaan.

Tukoksien avaus tuntuu usein keveytenä ja vapautumisena heti hoitohetkellä, mutta muutaman päivän sisällä tuo tukos lähtee avautumaan myös tunteiden ja kehon kautta. Moni kokee hoidon jälkeen tunteenpurkauksia tai kohtaa asioita arjessa, jotka auttavat lopullisesti avaamaan tuon tukoksen.

Kun on rohkeasti käsitellyt kaiken sen, minkä energiahoito nosti esiin, on olo usein sekä helpottunut että keventynyt.

Ennen kaikkea energiahoito palauttaa itseen, se maadoittaa, tasapainoitta kokonaisuuttasi ja auttaa sinua hetken ajan keskittymään täydesti itseesi tässä hetkessä. Energiahoito on lempeä tapa olla läsnä itsensä kanssa ja samalla purkaa ja puhdistaa kaikkea sitä, mitä ei tässä hetkessä tarvitse.

Mitä vapaammin energiamme virtaa, mitä puhtaampi se on ja mitä laajemmalle energiakenttämme pääsee ulottumaan sitä paremmin voimme, ja sitä herkemmin pystymme aistimaan kaikkea sitä, mitä energia meille jokainen hetki viestii.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Lue lisää energiahoidosta ja varaa aika etähoitohetkeen.

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: