Huhtikuun energia millaisessa maailmassa sina haluat elaa

Huhtikuun energia: Millaisessa maailmassa sinä haluat elää?

Huhtikuu kysyy, mitä sinä haluat ja pyytää sinua rohkeasti luomaan unelmillesi tilaa. Tässä muuttuvassa ajassa, ajassa, joka vaatii meiltä valtavasti luottamusta, rohkeutta ja kärsivällisyyttä, on meidän myös aktiivisesti luotava se elämä ja maailma, jossa me haluamme elää.

Astuthan nyt täydesti itseesi ja näe, mitä sinä haluat, mitä sinä kaipaat ja tarvitset tässä hetkessä ja tulevaisuudessa itseltäsi, muilta, elämältä, maailmalta. Millaisessa maailmassa sinä haluat elää ja ennen kaikkea millaista maailmaa sinä haluat olla mukana luomassa?

Helposti ajattelemme, että asiat tapahtuvat meille, että me olemme pienen pieniä osia maailmassa, joita heitellään mennen tullen eri suuntiin. Tosiasiassa me jokainen tapahdumme maailmalle ja me jokainen luomme sitä maailmaa, elämää ja todellisuutta, jota elämme. Me vedämme puoleemme sitä, mitä tarvitsemme. Me omalla energiallamme rakennamme oman todellisuutemme.

Ja nyt tässä vaikuttavassa ajassa, joka on täyteläinen voimakkaasta energiasta, me vaikutamme maailmaan entistä voimakkaammin, me todella luomme maailmaa jokaisella ajatuksellamme ja teollamme.

Unelmoinnin, suunnittelun ja valmistelun aika alkaa olla ohitse ja meiltä pyydetään aktiivisia tekoja. Tekoja, joilla rakennamme sen uuden maailman, jossa haluamme elää. Tekoja, jotka heijastuvat tulevaan suurena muutoksena.

Olethan siis lempeästi läsnä tässä ajassa ja anna itsesi estoitta luoda todeksi sellainen maailma, jossa sinä voit hyvin. Rakenna itsellesi elämä, joka heijastaa sisintäsi, joka heijastaa sydäntäsi ja tukee sinua ja ainutlaatuista kokonaisuuttasi.

Sillä mitä useampi meistä elää omannäköistä elämää, jossa voimme hyvin, sitä paremmin koko maailma voi. Me jokainen olemme valtavan voimakkaita, energiakokonaisuuksia, jotka vaikuttavat maailmankaikkeuden kokonaisuuteen jokainen hetki.

Kuvittele, että mahdollisimman moni meistä voisi hyvin, eläisi sydämestään käsin, eläisi itseään ja omaa kokonaisuuttaan kunnioittaen. Miltä tuo maailma näyttäisi?

Tässä ajassa meitä pyydetään olemaan itsekkäitä suuremman hyvän eduksi. Valitsemaan itsemme, rakastamaan itseämme, jotta voimme valita ja rakastaa myös läheisemme, valita ja rakastaa maailman.

Energia tässä ajassa tukee meitä kaikin tavoin, auttaa ja ohjeistaa meitä jokainen hetki. Tunnet luissa ja ytimissä, jos jokin ei ole sinua varten. Tiedät, vaikka se pelottaisi, niin tiedät, kun jokin on täydellistä sinulle.

Luota omaan intuitioosi tässä ajassa, elä itsestäsi käsin ja luo aktiivisesti itsellesi elämä, jossa voit hyvin. Elämä, joka on täynnä iloa, valoa ja rakkautta. Elämä, jota sinä haluat elää. Tämä on vahvasti tekojen aikaa, joten ethän aikaile, vaan antaudu täydesti elämään, koko olemuksellasi, koko energiallasi, juuri sellaista elämää, joka on sinulle tässä hetkessä parhaaksi.

Rakkaudella,
Ida

2 comments

  1. Hei! Kiitos näistä ajatuksista. Pienin askelin olen löytänyt suunnan elämääni miten haluan sitä elää. Kiitos ❤️ t. Jaana

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s