Toukokuun energia keveyden ja luottamuksen aika

Toukokuun energia: Keveyden ja luottamuksen aika

Toukokuu kuljettaa meidät lempeästi vapaampaan ja kevyempään aikaan. Aikaan, joka pehmeästi tuo meille kaiken sen, mitä tarvitsemme, joka muistuttaa meitä luottamuksesta ja yhteydestä itseen.

Tässä hetkessä näemme hyvin selkeästi, kuinka avoimia olemme olleet itsellemme, kuinka rohkeasti olemme uskaltaneet kohdata itsemme ja kaiken sen, mitä viime kuukaudet ovat nostaneet esille.

Mitä avoimempia ja rehellisempiä itsellemme olemme olleet, mitä rohkeammin olemme kohdanneet kaiken sen, mikä on pyytänyt huomiota, sitä helpompaa, kevyempää ja virtaavampaa tämä aika tulee olemaan.

Jäiden sulattua vesi pääsee jälleen virtaamaan vapaammin. Kaikki paino, joka on pitänyt meidät kiinni, on sulanut pois ja mekin virtaamme vapaammin, pulppuamme kevyesti eteenpäin, iloiten kaikesta siitä uudesta, minkä elämä luoksemme tuo.

Tässä ajassa keveys ja luottamus ovat avainasemassa. Meitä pyydetään antautumaan keveydelle, antamaan tilaa tyhjyydelle, sille uudelle, joka on syntynyt, kun olemme purkaneet ja puhdistaneet pois kaikkea vanhaa.

Meitä pyydetään luottamaan, lempeästi olemaan läsnä tässä hetkessä ja täydesti luottamaan siihen, että kaikki on juuri niin kuin kuuluukin. Kaikki ne siemenet, jotka olemme istuttaneet maahan nousevat nyt ylös, uudet versot kurottelevat kohti aurinkoa. Elämä ympärillämme ja sisällämme herää uudelleen eloon, täyttyy virtaavasta vapaudesta ja kevyestä olosta.

Nautithan tästä ajasta, sallithan sen itsellesi. Nauti uutuudesta, kevyestä ilmasta ja lämmittävästä auringosta. Sinulla on täysi lupa nauttia tästä täyttymyksen ajasta, tästä hiljaisesta hetkestä, jolloin maailma on vielä nupussa, valmistautuu täydesti avautumaan kesään.

Luotathan tähän tilaan ja aikaan, tähän valmistelevaan keveyteen, kypsymisen aikaan. Anna hiljaisuudelle tilaa, nupulle aikaa kasvaa ja kehittyä, kunnes on oikea hetki kukkia. Ethän pakota mitään, ethän väkisin yritä kulkea johonkin suuntaan.

Askella kevyesti eteenpäin, pysähdy, nauti ja luota, luota täydesti siihen, että elämä avautuu pian. Että, tämä uusi keveys kantaa, että sinä olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Energia tässä hetkessä on täynnä potentiaalia, se kuiskii meille iloisesti, kutittelee meitä keveydellään. Nautitaan tästä ajasta ja annetaan tilaa kaikelle sille, mikä nousee ylös.

Luotetaan siihen, että kaikki vie oman aikansa, elämällä on oma kiertokulkunsa ja me voimme parhaiten salliessamme tuon kiertokulun, salliessamme jokaisen vaiheen ja hetken juuri sellaisinaan.

Voit hengittää vapaasti, rentoutua ja antautua vastaanottamaan. Nauttia keveydestä, vapaudesta ja siitä virrasta, joka lempeästi kuljettaa sinua eteenpäin, auttaa sinua avautumaan ja puhkeamaan kukkaan.

Rakkaudella,
Ida

Jos kaipaat henkilökohtaista tulkintaa itsellesi tässä hetkessä, tilaa itsellesi kirjallinen Kanavointi täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s