Oma voima & sisäinen tuli – miksi omasta voimasta käsin eläminen on tärkeää?

Oma voima ja sisainen tuli miksi omasta voimasta kasin elaminen on tarkeaa

Hyvin usein niin energiahoidoissa kuin Sielun Tarinoissa nousee muistutus siitä, että tulisi palata omaan voimaan, elämään omasta voimasta käsin. Kenties koska olemme nykyään niin irtaantuneita itsestämme, kenties koska me kaikki toisiaan kaipaamme muistutusta siitä, että olemme voimakkaita ja, että meillä jokaisella on lupa elää voimastamme käsin.

Oma voima on elämänvoimaa, puhdasta, raakaa virtaavaa voimaa, joka tulen kautta yhdistää meidät tähän maailmaan.

Lantiosta aueten sitoo meidät maahan, lämmittää kehoamme, avautuu ylös virtaavaan valoon.

Oma voima tuntuu luissa ja ytimissä, jalkaterissä, sormenpäissä, hiuksissa, tuulessa. Oma voima juurruttaa meidät, muistuttaa meitä siitä, kuinka aukeamme alas maailmaan, kuinka meistä kasvaa juuret syvälle maahan ja kuinka kohoamme korkeuksiin, suunnattomina kokonaisuuksina.

Oma voimamme kertoo meille arvostamme, siitä, kuinka olemme säkenöiviä kokonaisuuksia, rakkaudellisia ilmestyksiä, puhdasta valoa, joka kulkee maan päällä.

Oma voimamme muistuttaa meitä elämään omaa arvoamme kunnioittaen, omaa kokonaisuuttamme kuunnellen, omasta itsestämme käsin, itseämme varten.

Sillä mitä enemmän elämme sisimmästämme käsin, omasta juurtuneesta olemuksestamme käsin, sitä vahvemmin energiamme virtaa, sitä tarkoituksenmukaisemmin elämme, sitä voimakkaammin vedämme puoleemme kaikkea sitä, mikä on meille tarkoitettu.

Olemme jokainen suunnattoman voimakkaita, meissä asuu kokonaisia maailmankaikkeuksia, ulottuvuuksia ja syvyyksiä, jotka harvoin pääsevät näkyville. Muistathan tuon suuruutesi, muistathan sen, että sinä olet universumin lapsi, puhdasta valoa ja villiä ja voimakasta energiaa.

Sinä olet ihme itsessäsi ja sinun ihmeesi ansaitsee tulla nähdyksi ja kuulluksi. Sinä ansaitset elää täydesti omana itsenäsi, sinä ansaitset elää koko olemuksellasi.

Sinulla on velvollisuus omaa kokonaisuuttasi kohtaan ja se on sen eläminen. Tunnethan siis voimasi ja elät siitä käsin, ymmärrä, että sinä jokainen päivä, jokaisen hengenvedon myötä muokkaat maailmaa ympärilläsi.

Juurru, sukella itseesi ja näe, kuinka sinä omalla energiallasi luot maailmasi. Luot itsesi todeksi.

Oma voima on tärkeä, elintärkeä asia, joka auttaa meitä elämään vahvemmin – elämään elämää, jossa voimme hyvin, omaa kokonaisuuttamme kunnioittaen. Omaa säkenöivää sielunsuunnitelmaamme seuraten.

Miten sinä antaudut omalle voimallesi tänään?

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: