Kesakuun energia sisaisen lapsen ja leikin aika

Kesäkuun energia: Sisäisen lapsen ja leikin aika

Kesäkuu avautuu meille kevyenä ja kauniina, antaen meille hengähdystauon, tilaa, jossa voimme rauhassa palautua ja eheytyä.

Energia kuljettaa meidät hyvin kauniisti itseemme, auttaa meitä maadoittumaan, karsii kaiken turhan, raskaan ja stressaavan pois. Kesäkuu antaa meille kaikki mahdollisuudet rentoutua, palautua ja eheytyä. Antaa meille tilaa sukeltaa itseemme ja ottamaan aikaa itsellemme, aikaa, jolloin voimme rauhassa ja lempeästi löytää takaisin keskustaamme.

Samanaikaisesti kesäkuun energia vie meitä vauhdilla eteenpäin. Se muistuttaa siitä, kuinka välillä suurinta eteenpäin kulkemista on taaksepäin astuminen. Siitä, kuinka tärkeä on välillä ottaa tilaa, olla tekemättä mitään, päästämään irti tavoitteista ja vaatimuksista ja vain antautua sille, mikä on.

Mitä enemmän antaudut kaikelle sille, mikä tässä hetkessä nousee ylös, sitä helpompi sinun on olla tänä aikana.

Kun mikään ei tunnu etenevän, maailma tuntuu polkevan paikallaan ja sinusta tuntuu, että voisit räjähtää kärsimättömyydestä, tiedä, että tuo pysähdys, tuo ’este’, jonka tässä hetkessä koet on hyvin tarpeellinen.

Päästä lempeästi ärtymyksesta ja pakottamisesta irti, astu taaksepäin ja anna asian olla – se avautuu kun aika on oikea.

Kesäkuu on kirjaimellisesti kesän kuukausi. Se kutsuu meitä leikkiin, pyytää meitä yhdistymään sisäisen lapsemme kanssa. Ottamaan aikaa ilolle, leikille ja elämän ihmettelylle.

Miten sinä vietit lapsuuden kesälomasi? Mitä teit, mihin uppouduit päiviksi?

Palaa näiden asioiden ääreen, anna itsesi irtaantua maailmasta, sukeltaa itseesi, tylsistyä, leikkiä, seikkailla ja unelmoida. Ota sisäinen loma, jolloin keskityt ainoastaan hetkessä elämiseen, olemassaolosta nauttimiseen. Kaikki muu voi odottaa.

Luotathan olemiseen ja siihen, että asiat avautuvat kun on aika. Luotathan siihen, että maailma kannattelee ja elämä kulkee eteenpäin vaikket ole sitä jatkuvasti suunnittelemassa ja hallitsemassa.

Kaikesta keveydestään ja ilostaan huolimatta kesäkuu on meille monelle varmasti haastavaa aikaa, aikaa, jolloin joudumme kollektiivisesti harjoittelemaan ohjaksista luopumista. Hallinnasta, suunnittelusta ja suunnitelmista luopumista.

Tässä ajassa harjoittelemme hetkessä elämistä, nautimme elämästä, kaikesta siitä hyvästä, joka kumpuaa siitä, kun saamme elää itsestämme käsin, omia unelmiamme ja mielitekojamme seuraten.

Hengitäthän tässä ajassa, nojaudu taakse ja anna itsesi olla, levätä, tylsistyä ja unelmoida. Antaudu hetkelle ja kaikelle sille ihmeelliselle, joka tästä hetkestä kumpuaa. Keskity itsesi rakastamiseen, läsnäoloon ja pehmeisiin hetkiin.

Antaudu kesälle, kesälle, joka on ihmeellinen omassa maaailmassaan.

Säkenöivää kesäkuuta toivottaen,
Ida

P.S. Jos kaipaat eheyttävää, puhdistavaa ja palauttavaa hoitopakettia kesälle, kurkkaa tänne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s