Heinakuun energia uusia alkuja ja mahdollisuuksien maailmoja

Heinäkuun energia: Uusia alkuja ja mahdollisuuksien maailmoja

Energia tässä hetkessä edustaa uusia alkuja, se kuljettaa meitä voimakkaasti eteenpäin kohti uutta, avaa uusia mahdollisuuksia ja luo tilaa uudelle maailmalle syntyä.

Eteenpäin kulkeminen vaati meiltä rohkeutta ja voimaa, uskallusta luottaa kaikkeen siihen mitä tämä hetki tuo eteemme sekä mahdollisuuksiin tarttumista. Tämä on eräänlaista villiä ja vapaata heittäytymisen aikaa, jolloin meitä pyydetään vahvasti seuraamaan sydäntämme kussakin hetkessä ja luottamaan siihen, että tapahtui mitä tahansa on se meille tarkoitettu.

Uudet alut tässä ajassa ovat harvoin sellaisia, joita olemme suunnitelleet ja toivoneet. Tämä aika pitää sisällään valtavasti yllätyksiä, oma polku muotoutuu uusia reittejä pitkin ja meitä pyydetään rohkeasti kohtaamaan elämä avoimin mielin, antamaan tilaa myös kaikelle sille, joka ei alunperin ole kuulunut suunnitelmiimme.

Eräällä tapaa tämä on suunnittelemattomuuden aikaa. Aikaa, jolloin on elettävä hetkessä ja tartuttava kiinni hetkeen, kaikkeen siihen, mitä hetki tuo mukanaan. Aikaa, jolloin meidän on ehdoitta seurattava sydäntämme, antaa intuitiomme johdatella meitä, vaikka järki sanoisi ettei kannata.

Luotathan siis tässä ajassa täydesti itseesi, astu pelon lävitse ja tartu kiinni niihin mahdollisuuksiin, jotka maailma sinulle tarjoaa.

Uuden edessä mennyt nostaa helposti päätänsä, katsothan sitä lempeästi ja kiitollisuudella. Kiitä niin mennyttä kuin itseäsi siitä matkasta, jonka olet kulkenut ja anna menneiden asioiden poistua. Vaikka jokin vanha kutsuu ja on mielessä, se ei tarkoita että tuohon menneeseen tarvitsisi tarttua. Päinvastoin, mennyt nousee tässä ajassa muistuttamaan meitä siitä, että olemme kasvaneet, kulkeneet eteenpäin ja nyt uuden edessä.

Voimatekoja heinäkuussa ovat lempeä kiitollisuus, menneen hyväksyminen ja siitä irtipäästäminen, hetkessä eläminen ja rohkeasti uuteen tarttuminen. Seuraathan ehdoitta sydäntäsi ja anna intuitiosi johdatella sinua, luota siihen, että maailma kannattelee sinua ja että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Elämme mahdollisuuksien aikaa hyvin monella tasolla, niin henkilökohtaisesti kuin kollektiivisesti. Luomme yhdessä uudenlaista maailmaa, uudenlaista tapaa elää ja olla, ja tuo muutos, tuo uuden rakentaminen lähtee meistä jokaisesta yksilöinä. Mitä vahvemmin me jokainen voimme elää omaa totuuttamme kunnioittaen, hyvinvoiden ja rakkauden kautta, sitä vapaammassa maailmassa tulemme elämään.

Muistathan tässä ajassa rakastaa itseäsi, hyväksyä itsesi ja hyväksyä se, että sinä ansaitset kaikkea uutta ja hyvää, sinä ansaitset ne mahdollisuudet, jotka maailma luoksesi tuo ja sinulla on täysi lupa elää unelmaasi. Ja elämällä unelmaasi, sinä rakennat maailmasta paremman, vapaamman ja kevyemmän paikan, rakennat kollektiivista unelmaa.

Säkenöivää, vapauttavaa ja innostavaa heinäkuuta toivottaen,
mitä suurimmalla rakkaudella,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s