Love & Light tribe

Elokuun energia: Rakkauden ja yhteyden aika

Oletko valmis heittäytymään sydämesi seurattavaksi? Liitelemään kevyenä maailmassa, vapaasti ja ehdoitta seuraamaan intuitiotasi, antautumaan sille ilon virralle, joka syntyy, kun elät itsestäsi käsin?

Elokuun energia on keveydessään vavisutteleva. Ympäröivä maailma tuntuu kutistuvan, puristavan ja pakottavan meitä jonkinlaiseen muottiin ja ainoa tapa, jolla voimme vapautua, ainoa tapa, jolla voimme todella elää, on jos antaudumme täydesti elämään omaa totuuttamme.

Tämä aika vaatii meiltä suunnatonta rohkeutta ja heittäytymistä. Ennen kaikkea rohkeutta heittäytyä. Rohkeutta heittäytyä elämään sydäntä seuraten, silloinkin kun se tuntuu järjenvastaiselta ja tuntuu menevän koko muuta maailmaa vastaan. Silloinkin, kun se tuntuu niin ihmeelliseltä, että pohtii onko tämä todella minulle oikein.

Epäilysten, pelkojen ja epävarmuuksien takana asustaa tässä ajassa ehdottoman varma varmuus. Sydämestä kumpuava tieto siitä, kun jokin on itselle oikein. Ja aina tuo oikein ei ehkä ole se mieluisin vaihtoehto, mutta se on oikein tässä hetkessä ja tulee kuljettamaan meitä hyvin vahvasti, vakaasti ja turvallisesti kohti uutta. Uutta itseä, uutta elämää ja uutta maailmaa.

Elokuun voimateot asustavat läsnäolossa ja luottamuksessa. Mitä vahvemmin olemme läsnä itsessämme, sitä helpompi meidän on kuulla sydämemme ääni, seurata intuitiotamme.

Otathan tilaa juurtuaksesi tähän hetkeen, pysähdythän itsesi äärelle ja anna itsesi avoimesti kuunnella omia tuntemuksiasi, tunnustella, mikä todella on sinulle oikein tässä hetkessä.

Maailmamme elää suuressa muutoksessa ja meiltä jokaiselta vaaditaan paljon tässä hetkessä. Muistathan ennen kaikkea olla avoin ja lempeä niin itsellesi kuin muille. Kohdataan itsemme ja toisemme rakastaen ja sallivasti, annetaan tilaa niille asioille, jotka nousevat ylös ja vaativat huomiotamme.

Tuetaan toisiamme uuteen astumisessa, tuetaan toisiamme tässä mullistavassa ajassa. Yhteyden ja yhteisön merkitys korostuu tässä ajassa, pystymme yhdessä niin paljon enempään kuin yksin. Pystymme yhdessä luomaan suurenmoisen valon ja rakkauden tilan, jos vain kohtaamme toisemme valosta ja rakkaudesta käsin.

Tämä aika vaatii meiltä paljon, kuljettaa meitä voimakkaasti kohti uutta, on muutoksia täynnä ja tuo mukanaan monenlaisia haasteita, joita kukaan tuskin osaa alkuun kuvitellakaan. Yhdessä selviämme silti tästäkin, yhdessä pystymme elämään tämän lävitse lempeästi, iloiten ja rakkaudella, seuraten sisimpäämme.

Kohdataan siis toisemme lempeästi ja rakastavasti tässä ajassa. Elokuu on kaikin puolin rakkauden ja yhteyden aikaa – astuthan siis rohkeasti ulos kuplastasi ja jaa omaa maailmaasi. Jaa kaikkea sitä, mitä sinä koet ja kohtaat. Kuuntele ja kohtaa muita. Ole läsnä muille, ole läsnä itsellesi ja ennen kaikkea, ole läsnä rakkaudelle.

Jos kaipaat apua ja tukea tässä hetkessä, harjoituksia ja kirjoituksia, jotka auttavat sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin kutsun sinut koko sydämellä mukaan Love & Light tribeen! Lue lisää Love & Light tribesta täällä.

Valolla ja rakkaudella,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s