Syyskuun energia Aika astua omaan totuuteen

Syyskuun energia: Aika astua omaan totuuteen

Maailma ympärillämme tuntuu pyörivän yhä vauhdikkaammin, elämä muuttuvan, tuttu ja turvallinen olevan jatkuvasti hieman käsien ulottumattomissa. Viime aikoina olemme kokeneet hyvin perustavanlaatuisia muutoksia, elämämme on muuttunut ja mullistunut kollektiivisella tasolla hyvin suuresti. Paljon siitä mikä oli normaalia on tänään jotakin ihmeellistä.

Pelko tuntuu nousevan ja kasvavan suuremmaksi jokainen hetki. Meitä asetetaan vastakkain, seisomme suurien kysymysten äärellä eikä kenelläkään tunnu olevan selkeää vastausta, jota antaa.

Meitä muistutetaan tässä hetkessä, että ne vastaukset, joita etsimme, asuvat itsessämme. Meitä muistutetaan siitä, että se turva, tuki ja rakkaus, jota kaipaamme, asuu sydämessämme.

Olemme jokainen suurenmoisia kokonaisuuksia, meissä asuu loputon rakkaus ja valo, voima ja varmuus. Ja tässä ajassa meitä pyydetään muistamaan itsemme, se voima, valo ja rakkaus, jota olemme. Muistamaan oma säkenöivä kokonaisuutemme ja se, kuinka me jokainen hetki vaikutamme maailmaan ympärillämme.

Ajassa, jossa olo voi helposti tuntua turvattomalta, epävarmalta ja siltä, ettei itse pysty vaikuttamaan mihinkään, on ensisijaisen tärkeä muistaa oma kokonaisuus. Muistaa se, että me aivan jokainen hetki vaikutamme maailmaan ympärillämme.

Meitä pyydetään astumaan sisäänpäin, asettumaan omaan voimaamme ja elämään sieltä käsin. Mitä varmempia olemme itsessämme, sitä varmemmin voimme askeltaa maailmassa, luottaen siihen, että pysymme pystyssä tapahtui mitä tahansa.

Tämä on haastavaa aikaa, joka vaatii suunnattomasti luottamusta. Uskoa itseen, uskoa maailmaan, uskoa kanssaihmisiin.

Jaathan kokemaasi, sanoita maailmaasi ja elä sydämestäsi käsin. Mitä vahvemmin toimimme rakkaudesta, sitä rakkaudellisempi maailma on. Mitä avoimemmin kohtaamme muut, sitä avoimempi maailma on. Mitä varmemmin uskomme itseemme, sitä varmemman ja turvallisemman maailman luomme.

Yhteys on ensisijaisen tärkeää tässä ajassa, ethän jää yksin, vaan astu avoimesti maailmaan, kohtaa muut sydämestäsi käsin ja luo ympärillesi tila, jossa jokaisella on lupa olla omia säkenöiviä kokonaisuuksiaan.

Jos kaipaat tilaa, jossa voit olla oma itsesi, jakaa ja sanoittaa kokemaasi ja, jossa voit syventyä itsesi ääreen erilaisten harjoitusten avulla, kutsun sinut mukaan Love & Light tribeen.

Love & Light tribe päivittyy viikoittain uudella tulkinnalla tämänhetkisestä energiasta sekä harjoituksella, joka auttaa meitä vahvemmin elämään itsestämme käsin ja omaa totuuttamme kunnioittaen. Lue lisää Love & Light tribesta ja löydä oma polkusi täällä.

Valolla ja rakkaudella,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s