Lokakuun energia paluu itseen paluu juurille

Lokakuun energia: Paluu itseen, paluu juurille

Lokakuun voimakas energia palauttaa meidät itseemme, tuo meidät takaisin juurillemme, avaa energiaamme, auttaa meitä vahvemmin kulkemaan eteenpäin sielunpolullamme.

Energia lokakuussa on voimakas ja vaativa, se tuo meidät itsemme äärelle, ehdoitta pyytää, että pysähdymme katsomaan itseämme silmiin, syvälle sielumme syövereihin.

Moni asia lokakuussa lähtee liikkeelle, kaikki pysähtynyt, aikaa vienyt, hitaasti eteenpäin liikkunut ottaa tuulta alleen, kun löydämme itsemme tukevasti omaan voimaamme nojautuen.

Meidät palautetaan keskustaamme ja tuosta voimakkaasta tilasta käsin me otamme suuria harppauksia eteenpäin, lähdemme vauhdilla lisäämään viimeisiä kerroksia siihen kerrostaloon, jota olemme jo pitkään rakentaneet.

Tässä ajassa on ehdottoman tärkeä muistaa itsensä, palata juurilleen, keskittyä toimimaan omasta keskustastamme käsin. Tämä aika keskittyy vahvasti kolmeen ensimmäiseen chakraan, kysyy mistä tulemme, kuka olemme ja miten vaikutamme maailmaan ympärillämme.

Maadoittuminen on yksi suurimmista voimateoista lokakuun aikana. Astu kehoosi, tunne jalkasi vasten maata, kuinka olet osa sitä tilaa ja elämää, jossa olet, elät ja hengität. Tuo huomio kehoosi ja päästä irti kaikesta muusta, muista, että sinä elät tässä ja nyt, tätä hetkeä ja tästä hetkestä käsin.

Kohtaamme ongelmia ja otamme virheaskelia, jos toimimme itsemme ulkopuolelta, jos seuraamme ulkoisia vaatimuksia sisäisen palon sijaan.

Samanaikaisesti kun lokakuu on maadoittumisen, oman voiman ja itsestä käsin toimimisen aikaa, on se myös rajojen asettamisen aikaa. Nyt jos koskaan on rohkeasti sanottava ei, vedettävä viivoja, joiden yli muut eivät voi astua. On aika huolehtia itsestä, omasta hyvinvoinnista ja kunnioittaa omaa kokonaisuutta.

Rajojen asettaminen ja itsestä käsin eläminen on sitä helpompaa, mitä paremmin ymmärrämme itseämme, hyväksymme itsemme ja sallimme itsemme. Mitä vahvemmin kunnioitamme itseämme, sitä helpompi meidän on elää tavalla, joka tukee kokonaisuuttamme, tukee omaa polkuamme.

Otathan lokakuussa aikaa itsellesi, tutustu itseesi uudelleen, rakasta itsesi puhki. Maadoitu, tunne kehosi, sukella omiin syvyyksiisi ja tuo sisimpäsi näkyväksi muulle maailmalle. Seiso syvästi juurtuneena maassa, kuin puu, jonka juuret kannattelevat ja oksat nousevat kukoistavina korkeuksiin.

Jos kaipaat apua, tukea ja tienviittoja elääksesi vahvemmin itsestäsi käsin tässä ajassa, kutsun sinut mukaan Love & Light tribeen, jossa me viikoittaisten energiatulkintojen ja harjoitusten avulla aktiivisesti harjoittelemme itsestämme käsin elämistä, itsemme ymmärtämistä ja hyväksymistä.

Lue lisää Love & Light tribesta, valitse polkusi ja astu mukaan matkalle itseesi täällä.

Valolla,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s