Marraskuun energia puhdistavien myrskytuulien aika

Marraskuun energia: Puhdistavien myrskytuulien aika

Energia kuljettaa meitä voimakkaasti eteenpäin marraskuussa, elämme suurien muutosten lävitse, astumme aivan uudenlaiseen aikaan ja tilaan.

Tämä voimakas energia ja muutoksen tuulet vaativat meitä olemaan yhä vahvemmin läsnä itsessämme, yhä selkeämmin kuulemaan sisimpämme ja seuraamaan omaa johdatustamme.

Elämme hyvin vaikuttavassa ajassa, jossa koemme muutoksia niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Maailmamme muuttuu ja niin myös me jokainen yksilöllisesti joudumme elämään muutosta.

Tämä suuri ulkopuolinen muutos, vahvasti virtaava energia, kuljettaa meidät itsemme ääreen, vaatii meitä kuuntelemaan itseämme ja elämään omaa totuuttamme kunnioittaen.

Kaikki mikä tässä ajassa ei ole omaa, ei tunnu hyvältä, tuntuu kaksin verroin raskaammalta. Reagoimme voimakkaasti kaikkeen siihen, mikä on sisimpäämme vastaan.

Hyödynnä tässä ajassa tuo reaktio, käytä tätä energiaa, jotta voisit luoda itsellesi uudenlaisen elämän – elämän, joka täydesti tukee sinua ja kokonaisuuttasi.

Tämä aika vaatii meiltä luottamusta, tunnumme elävän myrskytuulien lävitse, kulkevan sumussa ja samanaikaisetsi meitä pyydetään luottamaan siihen, että maa jalkojemme alla kannattelee ja että myrskypilvien takana paistaa aurinko.

Myrsky on hyvin tarpeellinen, se on puhdistava voima, joka luo tilaa uudelle kasvaa ja kukoistaa.

Tässä ajassa meitä pyydetään lempeästi astumaan eteenpäin, antautumaan elämälle ja koko olemuksellamme luomaan itsellemme sellainen elintila, jossa meillä on hyvä olla. Sellainen elämä ja arki, joka heijastaa sisintämme.

Ennen kaikkea meitä pyydetään olemaan taistelematta: päästä irti siitä, mikä ei ole sinulle tarkoitettu, antaudu virran vietäväksi ja ota avosylin vastaan kaikki se hyvä, joka luoksesi virtaa.

Tämä on vaikuttavaa, innostavaa ja avaavaa aikaa. Voimakasta aikaa, joka palauttaa meidät oman voimamme lähteille.

Maadoitu tässä ajassa, tunne, kuinka olet osa maailmankaikkeutta, osa sen sykkivää rytmiä ja tiedä, että olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Jos kaipaat apua ja tukea, lempeitä harjoituksia, jotka auttavat sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin tässä ajassa, tule mukaan Love & Light tribeen.

Love & Light tribessa pysähdymme viikoittain kollektiivisen energian ääreen ja syvennymme harjoituksiin ja tehtäviin, jotka auttavat meitä vahvemmin elämään itsestämme käsin, omaa säkenöivää kokonaisuuttamme kunnioittaen tässä ajassa.

Lue lisää Love & Light tribesta täällä.

Rakkaudella,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s