Kuinka toteuttaa sisimpäänsä uudessa ajassa: sisäisestä kutsusta elämäntavaksi & työksi

Kuinka toteuttaa sisimpaansa uudessa ajassa sisaisesta kutsusta elamantavaksi ja uraksi

Tuntuu kuin energia olisi vapautunut. Jo vuosien prosessi, jolloin olemme käyneet itseämme lävitse, olemme sukeltaneet syvälle itseemme ja purkaneet pois kaikkea sitä, mikä ei tue meitä, on ohitse.

Tässä murrosajassa moni astuu ulos vanhasta ja uuteen, uusiutuu, kulkee vahvemmin omaa sielunpolkuaan, omaa yksilöllistä tehtäväänsä toteuttaen.

Tuntuu, että moni on aivan uuden edessä. Aloittamassa uutta, rohkeasti luomassa itselleen elämäntapaa, joka heijastaa sisintä ja sitä, mitä haluaa maailmalle antaa. Osa jättäytyy töistä pois ja perustaa oman yrityksen, osa vaihtaa uraa, osa on jo pidempään tehnyt jotakin, ja ovatkin kuin yllättäen huomanneet, ettei tämä enää ollut itselle. Että, on aika tehdä jotakin uutta.

Maailma muuttuu, me muutumme ja niin myös ne asiat, joita teemme luonnollisesti muuttuvat.

Vaikka tuntisi vahvan vedon johonkin, sydämestä nousisi kuiskaus liikkua johonkin suuntaan, voi silti olla vaikea tuoda tuota tunnetta konkretiaan.

Miten toteuttaa sisimpäänsä, jos ei oikein saa kiinni siitä, mitä kaikkea se voi tarkoittaa, mitä kaikkea se voisi todellisuudessa olla?

Kuinka toteuttaa sisimpaansa uudessa ajassa sisaisesta kutsusta elamantavaksi ja uraksi

Olen viime kuukausien aikana auttanut yhä useampaa näiden kysymysten kanssa. Usein uusia yrittäjiä, jotka hakevat vielä suuntaansa, toisinaan jo pidempään omaa juttuaan tehneitä, jotka etsivätkin uutta polkua tai uutta tapaa ilmentää sisintään.

On ollut inspiroivaa ja ihanaa auttaa muita tämän kanssa. Tuoda näkyväksi ne voimavarat, jotka toisella on. Muistuttaa siitä kyvykkyydestä, ammattitaidosta ja viisaudesta, joka toisessa elää.

Usein oma todellisuutemme on meille niin tuttu, omat ajatuksemme, omat ideamme niin kotoisia, ettemme ajattele niiden olevan mitään ihmeellistä. Unohdamme helposti, että oma tapamme ajatella ja elää voi toiselle olla täysin vieras, erilainen todellisuus, josta voi oppia ja inspiroitua.

Inspiroimme jokainen omalla elämällämme muita. Ja meillä jokaisella on taitoja ja viisautta, jota jakaa. Luovuutta, jolle on tärkeä antaa tilaa kukoistaa.

Monesti suurin ongelma on se, ettei tiedä mitä tekisi. Jännittää, itsen esiin tuominen pelottaa tai kokee, ettei tiedä miten voisi toteuttaa omaa sisintään. Ei tiedä miten ja missä toteuttaa sitä, mikä itseä kutsuu. Toisinaan ei edes täydesti saa kiinni siitä, mikä kutsuu.

Ja silti on vahva halu tehdä jotakin omaa ja omanlaista. Luoda itselleen elämä, jossa voi hyvin – sillä toinen vaihtoehto ei tunnu enää vaihtoehdolta. Yhä enemmän ja enemmän näkyy, kuinka vaikea on elää itseään vastaan. Kuinka vaikea on tehdä asioita, jotka eivät innosta, inspiroi ja tunnu omalta.

Henkinen ala, kuten luova ala, on toisinaan vaikea ja vaativa. Se vaatii rohkeutta, rohkeutta olla esillä, luottamusta omaan tekemiseen, uskoa siihen, että oma viisaus kannattelee.

Samalla se vaatii paljon käytännön asioita, liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelmia, joihin löytyy heikosti apua. Kuinka suunnitella ja sanoittaa jotakin, joka kumpuaa niin voimakkaasti sisimmästä, on niin ohjattua, niin intuitiolla luotua?

Näitä kysymyksiä on ollut ilo tarkastella, muistuttaa siitä, että oli oma polku kuinka erilainen valtavirrasta tahansa, ei se tarkoita ettei sitä tulisi tehdä. Päinvastoin, jos kutsu on voimakas, intuitio johdattelee ja jokin tuntuu omalta, on sitä tärkeä tehdä.

On tärkeä jakaa sitä, mitä sisimmästään kumpuaa. Jakaa omia, ainutlaatuisia lahjojaan maailmaan. On tärkeä kunnioittaa sisäistä ohjausta, seurata sitä, toteuttaa sitä, mikä sisältä kumpuaa.

Sillä nyt, jos koskaan tarvitsemme valotyöntekijöitä, sitä kauneutta ja puhtautta, joka meissä jokaisessa asuu. Tarvitsemme ihmisiä, jotka rohkeasti kulkevat omaa polkuaan, omaa intuitiotaan seuraten, maailman energiaa nostattaen omalla tekemisellään.

Mitä enemmän tekee jotakin sydämestään, sitä suuremmin se leviää ja vaikuttaa maailmaan. Mitä vapaammin antaa itsensä luoda, sydämestään käsin, sitä enemmän omaa energiaa tarttuu mukaan kaikkeen siihen mitä tekee.

Loppujen lopuksi sillä ei ole väliä mitä teet, vaan miten teet. Elätkö sydämestäsi käsin, rakkaudella. Teetkö työtäsi iloiten ja inspiroituneena, rakkaudella niin itseäsi kuin omaa viisauttasi kohtaan.

Ilo, inspiraatio ja rakkaus leviävät, mitä enemmän niihin keskittyy ja mitä enemmän niitä käyttää. Ja nyt jos koskaan maailma tarvitsee niin iloa, inspiraatiota kuin rakkautta.

Toivoa tulevasta. Toivoa, joka kumpuaa siitä, että yhä useampi meistä voi elää vapaasti omaa unelmaansa, omaa sisintään toteuttaen.

Sillä mitä useampi meistä elää unelmaamme, elää rakkaudessa, sitä kauniimpi ja rakkaudellisempi paikka maailmamme myös on.

Valolla ja rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: