Energia, sen voima & kuinka energia viestii meille jokainen hetki

Energia sen voima ja kuinka energia viestii meille jokainen hetki

Tätä kirjoittaessa olen ollut viikon Tammisaaressa. Suomen ja Barcelonan energian ero tulee aina yhtä suurena yllätyksenä. Vie muutaman päivän totutella erilaiseen energiaan, rytmiin, siihen kuinka energia virtaa ja vaikuttaa.

Tammisaaressa elää hyvin vanha ja vaikuttava energia, luonto huokuu rauhaa ja samanaikaisesti sekä meren pehmeyttä että kovuutta. Metsä muistuttaa menneestä, kantaa lukemattomia tarinoita ja muistoja itsessään.

Jokaisella paikalla on omanlaisensa energia, maa kantaa omaa energiaansa, ympäristö muovaa jokaista paikkaa energiallaan. Mikään paikka ei kuitenkaan ole ainoastaan omaa energiaansa. Energia vaikuttuu aina ihmisistä, historiasta, kaikesta siitä, mitä me ihmisinä teemme, luomme, sanomme ja tunnemme.

Niin Tammisaaressa, Barcelonassa kuin missä tahansa muuallakin.

Energia vaikuttaa myös voimakkaasti siihen, kuinka me tunnemme kuuluvamme jonnekin. Kuinka jokin paikka voi tuntua omalta.

Energia sen voima ja kuinka energia viestii meille jokainen hetki

Kaikki kantaa itsessään energiaa ja kaikki energia vaikuttaa toisiinsa. Löytäessämme paikan, joka tukee meidän energiaamme, sointuu yhteen sen kanssa, tunnemme löytäneemme kotiin, tunnemme kuuluvamme jonnekin.

Näin minulle kävi Barcelonassa – kaupungin energia tuntuu kodilta, se väreilee jotakin tuttua ja elävöittävää, voimakasta energiaa, jossa minun on helppo olla.

Samanaikaisesti Barcelona on opettanut minua paljon energiasta, siitä kuinka se toimii ja mitä kaikkea energialla voi tehdä ja luoda. Kuinka jokaisen energia jättää hyvin pysyvän jäljen maailmaan, ja kuinka, kun teemme jotakin sydämestämme, energiamme jää elämään siihen mitä luomme.

Energia on iso osa jokapäiväistä elämäämme, se vaikuttaa meihin aivan jokainen hetki, kiinnitimme siihen huomiota tai emme. Mitä enemmän ymmärrämme energiaa ja kuinka se toimii, ja kenties mitä paremmin ymmärrämme omaa energiaamme, sitä helpompi meidän on elää.

Elää tavalla, joka tukee kokonaisuuttamme ja sielunpolkuamme. Elää omaa itseämme ja kokonaisuuttamme kuunnellen ja kunnioittaen, tehdä ja luoda asioita energian avulla, sen voimaa hyödyntäen.

Energia sen voima ja kuinka energia viestii meille jokainen hetki

Minulta kysytään usein, kuinka energiaa voi aistia, lukea tai sanoittaa. Monelle energian tunteminen tuntuu oudolta ja ihmeelliseltä, joltakin, mitä ei itse koskaan pystyisi tekemään.

Me jokainen kuitenkin aistimme energiaa aivan jokainen hetki, monesti vain tiedostamattamme. Saamme tuntemuksia elämästä aivan jokainen päivä, niinkin paljon, ettemme kiinnitä siihen huomiota. Energian tunteminen on hyvin luonnollinen osa ihmisyyttä, aisti siinä missä näkö tai kuulokin.

Energiaa voi kuitenkin harjoitella ymmärtämään ja tuntemaan myös tietoisesti. Aktiivisemmin laskeutua itseen kuuntelemaan ja tunnustelemaan niin omaa kuin ympäröivää energiaa.

Energia, sen tunteminen ja aistiminen on ollut luontainen osa elämääni lapsuudesta saakka. Olen seurannut energiasta kummunneita tuntemuksia maailman ääriin saakka, oppinut ja kokenut valtavasti, aina ollut siellä, missä minun kunakin hetkenä on kuulunut olla – omaa itseäni, polkuani ja totuuttani seuraten ja toteuttaen.

Matkallani olen oppinut paljon energiasta, siitä kuinka se toimii, siitä kuinka sitä voi herkemmin aistia, kuulla ja ymmärtää.

Pyynnöstä ja energian johdattelemana nousi tarve jakaa tätä tietoisuutta, auttaa sinua aistimaan ja ymmärtämään energiaa itsessäsi ja arjessasi.

Kutsun sinut luokseni Barcelonaan, henkilökohtaiselle retriitille, jonka aikana kuljen oppaanasi energian maailmaan ja itseesi.

Voit lukea lisää Barcelona retriitistä täällä tai lähetä minulle sähköpostia, niin kerron sinulle lisää.

Valolla & rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: