Kutsu insipiroivaan ja rakkaudentayteiseen kesaan kohti unelmia ja itsen toteuttamista

Kutsu inspiroivaan & rakkaudentäyteiseen kesään, kohti unelmia ja itsen toteuttamista

Kesä kolkuttelee ovella, ihana, pehmeä ja kevyt kesä, joka kutsuu täyttymään keveydellä, rauhalla, valolla ja rakkaudella. Kesä, joka muistuttaa siitä, kuinka paljon me jokainen hetki voimme luoda todeksi, kuinka jokainen askel johdattaa seuraavaan.

Kesä on minulle aina palautumisen ja avautumisen aikaa, luovuuden, ilon ja leikin aikaa. Aikaa päästää hieman irti, puhdistua ja kasvaa – kukoistaa koko olemuksellani.

Kesä on myös ihanan lempeää aikaa sukeltaa itseen, pehmeästi aktivoida energiaa, puhdistaa ja purkaa, avautua itselle, jotta voi lähteä luomaan uutta ja ihmeellistä, astua uuteen syksyn tullen.

Kesä on luomisen ja luovuuden aikaa. Energia, erityisesti nyt ja tulevana kesänä, on kevyt ja voimakas, kuljettaa meitä vauhdilla eteenpäin, luo meille upean tilan luoda, rakentaa jotakin todeksi, astua aivan uuteen aikaan, tilaan ja itseemme.

Ihana, säkenöivä ja lempeä kesä, jonka haluan täyttää hyvällä, valolla ja rakkaudella. Minulle nousi vahva kutsu luoda kesästä täyteläinen ja itseen sekä unelmiin johdattava. Energia pyytää, että täydesti antaudumme sille, hyödynnämme sen voimaa ja astumme seuraavaan tasoon ja tilaan itsessämme ja omassa elämässämme.

Tätä kutsua seuraten, olen luonut lempeän ja leikkisän, voimistavan ja puhdistavan kesäohjelman. Pienen suuria kursseja, jotka auttavat sinua astumaan itseesi, omaan voimaasi ja luovuuteesi, auttavat sinua rohkeasti täyttämään elämäsi unelmillasi. Auttavat sinua luomaan unelmaelämästäsi totta.

LÄSNÄOLO ARJESSA
6.-12.6.2022

Kesä alkaa läsnäololla arjessa minikurssilla, joka tuo sinut lempeästi takaisin itseesi, muistuttaa sinua elämään itsestäsi käsin aivan jokainen päivä ja hetki.

Läsnäolo on kaiken alku ja juuri, tärkein ja helpoin tapa asettua itseen ja omaan voimaan. Läsnäolevaksi omaan ihmeelliseen kokonaisuuteen.

ENERGIA & INTUITIO ARJESSA
20.-26.6.2022

Läsnäolosta siirrymme energioiden maailmaan, energia ja intuitio arjessa minikurssin kautta.

Kurssi on intensiivinen ja voimakas, tuo sinut kauniisti oman energiasi äärelle ja auttaa sinua ymmärtämään miten sinä toimit maailmassa energeettisenä kokonaisuutena.

Kurssi johdattaa sinut oman energiasi ääreen, auttaa sinua ymmärtämään kuinka energiasi toimii maailmassa ja antaa sinulle työkaluja puhdistaa ja eheyttää energiaasi.

ASTU OMAAN VOIMAASI
4.-10.7.2022

Heinäkuuhun astumme tutustumalla omaan voimaamme. Astu omaan voimaasi on kaunis ja voimakas kurssi, joka palauttaa sinut itseesi ja juurillesi, aktivoi energiaasi ja auttaa sinua elämään omaa hyvinvointiasi kuunnellen ja kunnioittaen arjessa.

Omaan voimaan astuminen avaa elämän aivan uudelle tasolle, antaa rohkeutta ja voimaa elää tavalla, joka tukee omaa hyvinvointia. Rohkeutta ja voimaa luoda omat unelmat todeksi, elää itsensä näköistä elämää aivan jokainen päivä ja hetki.

ITSENSÄ RAKASTAMINEN ARJESSA
18.-24.7.2022

Kun olemme juurtuneet omaan voimaamme, sukeltaneet syvälle itseemme, vahvistamme entisestään omaa kokonaisuuttamme keskittymällä itsemme rakastamiseen.

Itsensä rakastaminen arjessa kurssi täyttyy pehmeistä harjoituksista, jotka auttavat sinua aktiivisesti rakastamaan itseäsi ja valitsemaan itsesi arjessa. Harjoituksista ja kirjoituksista, jotka muistuttavat sinua omasta valostasi ja voimastasi, siitä kauniista kokonaisuudesta, joka olet.

Siitä, kuinka paljon rakkautta sinä ansaitset jokainen päivä. Kurssi auttaa sinua avautumaan rakkaudelle itsessäsi ja lisäämään rakkautta elämässäsi, avautumaan rakkaudella jokaisessa kohtaamisessa.

SISÄINEN ILO & LUOMISEN VOIMA
1.-7.8.2022

Kesän lopulla syvennymme ilon ja luomisvoiman äärelle, aktivoimme ja laajennamme omaa energiaamme ilon ja luovuuden kautta. Keskitymme täyttämään päivämme hetkillä, jotka nostattavat omaa energiaamme ja näin kasvattamaan omaa luomisvoimaamme.

Ilon ja luovuuden kautta on hyvä astua syksyyn, uuteen alkuun, uuteen tilaan luoda ja toteuttaa itseään. Kurssi tuo sinulle energiaa ja voimaa, inspiraatiota ja tilaa elää vahvemmin omannäköistäsi elämää, tilaa elää unelmiasi todeksi.

MITEN KURSSIT TOTEUTUVAT?

Jokainen kurssi on luotu kokonaisuudeksi, jonka voit helposti ja vaivatta toteuttaa arjessasi, riippumatta siitä missä olet tai mitä teet. Saat päivittäin sähköpostiisi pidemmän, kanavoidun kirjoituksen, joka tuo syvyyttä ja tietoa kurssin aihealueesta.

Tämän lisäksi saat jokainen kurssipäivä Whatsappin kautta yksinkertaisia harjoituksia, jotka voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta. Harjoitukset ovat usein muistutuksia tai pieniä tehtäviä, jotka palauttavat sinut itseesi ja auttavat sinua aivan jokapäiväisessä elämässä elämään vahvemmin itseäsi kuunnellen ja kunnioittaen, kunkin kurssin teemaan mukautuen ja pohjautuen.

Hinta: 30 € / kurssi
Ilmoittautumiset & lisätiedot: adventuresofloveandlight@gmail.com

Voit osallistua yhdelle tai useammalle kurssille, valita itsellesi juuri sen kurssikokonaisuuden, joka kutsuu sinua tänä kesänä. Jos osallistut jokaiselle kurssille, on viiden kurssin yhteishinta 120 €.

Kurssit ovat pehmeitä ja lempeitä, luotuja arjen ja itsen tueksi – ne eivät vaadi suorittamista, ainoastaan pieniä pysähdyksiä, kevyitä harjoituksia ja lempeää itsensä kohtaamista. Jokaisen kurssin harjoitukset ovat sellaisia, joiden toivon jäävän osaksi arkeasi ja auttavan sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin jatkossakin. Sellaisia, joita voit tehdä missä ja milloin vain.

Kesän kurssit sopivat sinulle, joka haluat elää vahvemmin itsestäsi käsin, itseäsi ja kokonaisuuttasi kuunnellen, kunnioittaen ja rakastaen aivan jokainen päivä. Joka haluat elää omaa unelmaelämääsi.

KARTTA UNELMIIN

Sinulle, joka seisot muutoksessa, uuden edessä, voimakkaalla halulla ja kutsulla astua uuteen elämässäsi, luoda jotakin uutta ja sinua tukevaa, vahvemmin elää sieluntehtävääsi todeksi, haluan tarjota tienviittoja kohti unelmaelämääsi.

Kartta unelmiin on suurempi kokonaisuus, joka koostuu kolmesta keskustelutuokiosta kanssani, jokainen noin tunnin mittainen zoom-tapaaminen, jossa käymme yhdessä läpi nykytilannettasi, haaveitasi, toiveitasi ja unelmiasi, ja lähdemme luomaan konkreettisen suunnitelman, jota seuraamalla pääset toteuttamaan sitä, mikä sinua kutsuu.

Tämä on sinulle, joka tunnet, että on tarve muutokselle, muttet oikein tiedä mitä tuo uusi on tai miten lähteä sitä toteuttamaan.

Tai sinulle, jolla on jo idea, kutsu, muttet tiedä, kuinka lähteä luomaan siitä totta. Tämä voi olla liikeidea, uranmuutos tai aivan jotakin muuta, joka sinua kutsuu.

Tai sinulle, joka haluaa muuttaa suuntaa, lähteä rakentamaan jotakin uutta vanhalle pohjalle, lempeästi toteuttaa itseäsi yhä syvemmin työssäsi, yrityksessäsi tai arjessasi.

Jokaisen tapaamisen jälkeen saat yhteenvedon kaikesta siitä, mistä olemme keskustelleet sekä tehtäviä, jotka auttavat sinua eteenpäin. Toisella tapaamisella käymme lävitse mitä tehtävät ovat herättäneet, ja syvennämme suunnitelmaa tulevalle. Viimeisellä tapaamisella hiomme konkreettisen suunnitelman tulevalle valmiiksi, alustan, josta sinun on helppo lähteä toteuttamaan sitä uutta, joka on ottanut muotonsa.

Tapaamiset, harjoitukset ja suunnitelma luodaan yhdessä, sinun polkuasi, elämäntilannettasi, energiaasi ja tehtävääsi kuunnellen ja kunnioittaen. Yksilöllisesti sinulle, sinun omaa valovoimaisuuttasi, unelmiasi ja energiaasi avaten ja esiin nostaen.

Kartta unelmiin kokonaisuuden hinta on 600 € (sis. alv 21 %). Voit maksaa kokonaisuuden osissa. Hintaan sisältyy kolme tunnin mittaista online-tapaamista, yhteenveto tapaamisista sekä harjoituksia ja tehtäviä, joiden avulla pääset luomaan konkreettisen suunnitelman tulevalle.

Tämä on täydellinen kokonaisuus erityisesti sinulle, joka haluat aloittaa oman liiketoiminnan ja sitä kautta vahvemmin elää sieluntehtävääsi todeksi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kaikkiin kesän kursseihin ja valmennuksiin sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com

Iloisin ja odottavin terveisin,
suurimmalla valolla ja rakkaudella,

Ida

P.S. Kaikesta siitä, mitä tarjoan yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, voit lukea täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s