Kutsu Barcelonaan

kutsu barcelonaan

Vuosien etsimisen, useiden kokemusten ja kohtaamisten, maiden ja kaupunkien jälkeen tieni johdatti minut Barcelonaan. Valon kaupunkiin, joka tuntuu kodilta, maadoittavalta ja tukevalta tilalta, jonka taianomainen energia avaa päivittäin jotakin uutta.

Barcelona on ihmeellinen omassa kokonaisuudessaan, kaupungissa kulkee suurenmoinen valoverkosto, joka on sidottu niin luontoon kuin rakennuksiin, mereen kuin ilmaan. Kaupunki ja sen energia ovat kaunis muistutus siitä, millaisen energeettisen jäljen ihminen voi jättää jälkeensä, kuinka paljon me pystymme omalla energiallamme luomaan todeksi.

Olen jo pitkään halunnut jakaa kaupungin taikaa, energiaa ja voimaa kanssasi. Tuoda sinut tänne elämänvoiman, luovuuden ja valon keskuuteen. Tilaan, jossa on helppo ja kevyt lähteä luomaan uutta, inspiroitua elämästä, vahvemmin luoda omaa sieluntehtäväänsä todeksi.

Meillä jokaisella on oma tarkoituksemme maan päällä, meissä asuu maailmankaikkeuksia, jotka ansaitsevat tulla nähdyiksi, kykyjä ja viisautta, jotka pyytävät tulla jaetuiksi.

Minä haluan auttaa sinua tuomaan tuon kaiken todeksi, sinua, joka haluat lähteä toteuttamaan sisintäsi, luomaan unelmistasi totta. Tämän takia kutsun sinut Barcelonaan kanssani.

Kutsun sinut maagiselle retriitille, jonka aikana pääset voimakkaammin kosketuksiin itsesi kanssa, ymmärrät energiaasi paremmin ja saat työkaluja joiden avulla voit vahvemmin elää itsestäsi ja kokonaisuudestasi käsin, sisintäsi heijastaen.

Ja jos olet henkisen alan yrittäjä, valotyöntekijä tai työskentelet energian kanssa olet myös sydämellisesti tervetullut Barcelonaan.

Vapauta valosi valmennus Barcelonassa tuo unelmasi, haaveesi ja tavoitteesi konkretiaan, lähdemme toteuttamaan vahvemmin kaikkea sitä mitä sydämestäsi kumpuaa, tavalla, joka tukee sinua, kokonaisuuttasi ja yksilöllistä polkuasi.

Voit olla yrittäjä tai yrittäjyydestä haaveileva, uramuutoksen keskellä tai aivan uuden edessä. Keskityksenä henkinen ala, mutta alan sijaan tärkeämpää on vahva sisäinen tunne siitä mitä haluat tehdä, veto johonkin, jonka toteuttamiseen kaipaat apua. Jonka esiin tuomiseen kaipaat tukea, inspiraatiota ja ideoita.

Sukellamme yhdessä luomaan jotakin uutta, josta voi kasvaa sinulle elämäntapa, toimiva liiketoiminta ja ura, jolla voit tienata elantosi. Elämäntapa ja työ, joka tukee sinua ja kokonaisuuttasi, tasapainoisesti ja avoimesti.

Tiivis yhdessäolo ja yhdessä tekeminen avaa ja antaa paljon. Jakamisessa on voimaa ja mitä avoimemmin pystyt olemaan oma itsesi, sitä enemmän saat Barcelona ajasta irti.

kutsu barcelonaan

Suunnittelen retriitin aina yksilöllisesti ja uniikisti juuri sinua varten tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, joka avaa energiaasi ja tuo sinulle voimaa ja virtaa arkeen. Avaa sinua kaikille niille mahdollisuuksille, joita maailmankaikkeus sinulle niin avoimesti tarjoaa.

Retriitti täyttyy aktiivisesta tekemisestä, uuden kokemisesta, seikkailuista ja ideoimisesta – tasapainoisesti, jolloin sinulle jää myös aikaa sisäistää kaikkea sitä mikä nousee ylös. Aikaa sulatella, jolloin energiasi pääsee virtaamaan vapaammin ja laskeudut lempeästi itseesi.

Jos retriitti Barcelonassa kanssani kutsuu sinua, lue lisää henkilökohtaisesta retriitistä täällä ja Vapauta valosi valmennuksesta Barcelonassa täällä.

Voit myös olla minuun yhteydessä sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com. Kerro viestissä hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja siitä, missä kaipaat tässä hetkessä apuani ja tukeani. Ja milloin sinulle olisi hyvä ajankohta tulla tänne valon kaupunkiin.

Ilolla ja valolla,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: