kutsu barcelonaan

Kutsu Barcelonaan

Vuosien etsimisen, useiden kokemusten ja kohtaamisten, maiden ja kaupunkien jälkeen tieni johdatti minut Barcelonaan. Valon kaupunkiin, joka tuntuu kodilta, maadoittavalta ja tukevalta tilalta, jonka taianomainen energia avaa päivittäin jotakin uutta.

Barcelona on ihmeellinen omassa kokonaisuudessaan, kaupungissa kulkee suurenmoinen valoverkosto, joka on sidottu niin luontoon kuin rakennuksiin, mereen kuin ilmaan. Kaupunki ja sen energia ovat kaunis muistutus siitä, millaisen energeettisen jäljen ihminen voi jättää jälkeensä, kuinka paljon me pystymme omalla energiallamme luomaan todeksi.

Olen jo pitkään halunnut jakaa kaupungin taikaa, energiaa ja voimaa kanssasi. Tuoda sinut tänne elämänvoiman, luovuuden ja valon keskuuteen. Tilaan, jossa on helppo ja kevyt lähteä luomaan uutta, inspiroitua elämästä, vahvemmin luoda omaa sieluntehtäväänsä todeksi.

Meillä jokaisella on oma tarkoituksemme maan päällä, meissä asuu maailmankaikkeuksia, jotka ansaitsevat tulla nähdyiksi, kykyjä ja viisautta, jotka pyytävät tulla jaetuiksi.

Minä haluan auttaa sinua tuomaan tuon kaiken todeksi, sinua, joka haluat lähteä toteuttamaan sisintäsi, luomaan unelmistasi totta. Tämän takia kutsun sinut Barcelonaan kanssani.

Kutsun sinut maagiselle viikolle, jolloin yhdessä tuomme unelmasi, haaveesi ja tavoitteesi konkretiaan, lähdemme toteuttamaan vahvemmin kaikkea sitä mitä sydämestäsi kumpuaa, tavalla, joka tukee sinua, kokonaisuuttasi ja yksilöllistä polkuasi.

Voit olla yrittäjä tai yrittäjyydestä haaveileva, uramuutoksen keskellä tai aivan uuden edessä. Keskityksenä henkinen ala, mutta alan sijaan tärkeämpää on vahva sisäinen tunne siitä mitä haluat tehdä, veto johonkin, jonka toteuttamiseen kaipaat apua. Jonka esiin tuomiseen kaipaat tukea, inspiraatiota ja ideoita.

kutsu barcelonaan
Millainen viikko Barcelonassa on?

Viikon aikana työskentelen yhdessä kanssasi, sinua ja kokonaisuuttasi kunnioittaen. Lähdemme luomaan konkreettista suunnitelmaa, tienviittoja, jotka auttavat sinua kulkemaan eteenpäin, auttavat sinua luomaan unelmistasi totta – oli kyse uudesta yrityksestä, asiakastyöstä, verkkokursseista tai jostakin muusta. Mietitään, ideoidaan ja inspiroidutaan yhdessä.

Konkreettisen suunnitelman lisäksi pääset uppoutumaan omaan energiaasi, käsittelemme niitä kompastuskiviä ja rajoitteita, joita sinulla kenties on ja puramme esteitä, keskitymme oman voiman avaamiseen ja energian puhdistamiseen. Autan sinua elämään vahvemmin itsestäsi ja omasta voimastasi käsin.

Sukellamme yhdessä luomaan jotakin uutta, josta voi kasvaa sinulle elämäntapa, toimiva liiketoiminta ja ura, jolla voit tienata elantosi. Elämäntapa ja työ, joka tukee sinua ja kokonaisuuttasi, tasapainoisesti ja avoimesti.

Tiivis yhdessäolo ja yhdessä tekeminen avaa ja antaa paljon. Jakamisessa on voimaa ja mitä avoimemmin pystyt olemaan oma itsesi, sitä enemmän saat viikosta irti.

Viikko suunnitellaan yhdessä, yksilöllisesti ja uniikisti juuri sinua varten tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, joka avaa energiaasi ja tuo sinulle voimaa ja virtaa arkeen. Avaa sinua kaikille niille mahdollisuuksille, joita maailmankaikkeus sinulle niin avoimesti tarjoaa.

Viikko täyttyy aktiivisesta tekemisestä, uuden kokemisesta, seikkailuista ja ideoimisesta – tasapainoisesti, jolloin sinulle jää myös aikaa sisäistää kaikkea sitä mikä nousee ylös. Aikaa sulatella, jolloin luova energia virtaa vapaammin.

kutsu barcelonaan
Kenen kanssa vietät viikon Barcelonassa?

Minun, Idan, ihmisen, joka elää täydesti ja läsnäolevasti elämässä. Joka uskoo siihen, että tässä hetkessä elää kaikki ja, että tämä hetki kannattelee seuraavaan.

Olen avoin, iloinen ja energinen. Nopea ja impulsiivinen, ja silti lempeästi läsnä tässä hetkessä ja elämässä, energian virtaa seuraten. Elämä on minulle suurenmoinen ilon ja ihmeen lähde, myriadi, joka koostuu niin monesta osasta, ihmisyyden ylä- ja alamäistä.

Uskon vahvasti siihen, että me jokainen olemme syntyneet elämään ja kokemaan. Siihen, että henkisyys ja energia kuuluvat osaksi arkea, maadoittuneina ja läsnäolevina osaksi ihmisyyttä.

Ida Hedman

Itken yhtä paljon kuin naurankin, olen suunnattoman empaattinen ja osaan asettua ja heittäytyä niin erilaisiin tilanteisiin kuin todellisuuksiinkin. Minulla on kyky nähdä kokonaisuuksia, lukea energiaa, yhdistää konkreettinen maailma henkiseen, ideoida ja inspiroitua elämästä ja ihmisistä ympärilläni.

Luovuus ja luonto ovat minulle sydämenasioita, henkireikiä ja ikuinen inspiraation lähde. Uskon vahvasti siihen, että maailma ympärillämme opettaa meitä aivan jokainen hetki, on täynnä ihmeitä ja tietoa, jotka pyytävät seuraamista, avaa meitä itsellemme ja tuo meidät vahvemmin omalle sielunpolullemme.

Olen avoin, aina utelias oppimaan uutta. Lempeä ja rakkaudellinen omassa kokonaisuudessani, ymmärtäen niin elämän iloja kuin surujakin. Ja ennen kaikkea minussa on voimaa, energiaa ja halua paitsi tunnistaa, nähdä ja hyväksyä sinut juuri sellaisena kuin olet, myös tuomaan omaa yksilöllistä valoasi ja voimaasi kaikkien nähtäville. Kyky tunnistaa ja nähdä kykysi ja auttaa sinua tuomaan ne vahvemmin maailmaan tavalla, joka tukee paitsi sinua myös maailmaa ympärilläsi.

Koska uskon, että me jokainen olemme näkemisen arvoisia, että meillä jokaisella on tilaa loistaa auringon lailla maailmassa. Koska uskon, että meillä jokaisella on aivan valtavasti annettavaa maailmalle ympärillämme.

Jos viikko Barcelonassa kanssani kutsuu sinua, ole minuun yhteydessä sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com. Kerro viestissä hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja siitä, missä kaipaat tässä hetkessä apuani ja tukeani. Ja milloin sinulle olisi hyvä ajankohta tulla tänne valon kaupunkiin.

Jos et pääse Barcelonaan, autan sinua ilolla myös zoomin kautta tai puhelimitse. Lue lisää kaikesta siitä mitä tarjoan yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville täällä.

Ilolla ja valolla,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s