Ajatuksia tasapainosta ihmisyyden ja korkeamman tietoisuuden valilla

Ajatuksia tasapainosta ihmisyyden & korkeamman tietoisuuden välillä

Kirjoitin jonkin aikaa sitten postauksen siitä, kuinka välillä on vaikea löytää tasapaino korkeamman viisauden ja ihmiselämän välillä. Postauksen löydät täältä.

Sain valtavasti viestejä tähän postaukseen liittyen; osa tunnisti itsensä kirjoituksesta, osa ei ollenkaan ja osa kannusti irtaantumaan ihmiselämästä kokonaan, heittäytymään luovaan virtaan ja tilaan, antautumaan täydesti sille ja unohtaa muu.

Kaikki neuvot, ajatukset ja ideat olivat ihania – ja jokaiselle omiaan, heille sopivia. Näitä lukiessa ja ajatuksiin vastatessa minulle nousi kuitenkin tarve kirjoittaa jostakin, josta harvemmin puhutaan. Jota harvemmin tuodaan esille, ja joka kuitenkin on hyvin monelle totta ja todellista.

Ajatuksia tasapainosta ihmisyyden ja korkeamman tietoisuuden valilla

Olemme jokainen yksilöllisiä omissa kokonaisuuksissamme, meillä jokaisella on omanlaisemme energia ja olemme jokainen kytköksissä valoon omalla tavallamme. Jotkin sielut ovat syntyneet ihmisiksi hyvin vahvalla yhteydellä valoon, he muistavat hyvin selkeästi mistä tulevat, heidän kokonaisuutensa ovat puhtaan kauniita, kevyitä ja tiheitä.

He paitsi tuntevat kaiken ympärillään, myös tuntevat kaiken energian, ovat jatkuvasti yhteydessä valoon ja heidän kauttaan kulkeutuu valtavat määrät tietoa.

Ja he muistavat mistä ovat syntyneet, he muistavat sen puhtaan, kevyen, vapaan tilan, josta ovat ihmisiksi laskeutuneet.

Tuo avoin tila on kaikessa kauneudessaan myös raadollinen; maapallon energia on auttamatta raskaampi kuin mitä energia valossa on. Hyvin harva ihminen on tässä tilassa, ja hyvin harvoin kohtaa samankaltaisuutta – jos koskaan.

Elämme hyvin kaksijakoisessa ajassa, jossa on paljon raskautta ja negatiivisuutta, ja ihmiskunnan tämänhetkinen tila rasittaa näitä herkkiä, puhtaita ja kauniita sieluja entisestään.

Samanaikaisesti elää muisto ja tieto siitä, että on valinnut syntyä ihmiseksi, ja usein näillä henkilöillä sieluntehtävä liittyy voimakkaasti tietoisuuden avaamiseen, taajuuksien nostattamiseen, opettamiseen, jakamiseen ja parantamiseen.

Ja hyvin kauniisti ja avoimesti he elävät sieluntehtäväänsä todeksi, vaikka se välillä onkin vaikeaa tässä maailmassa.

Tämän takia kaikki mitä teen ja tarjoan pohjautuu vahvasti läsnäoloon, hetkessä elämiseen, sydämen seuraamiseen ja oman kokonaisuuden kunnioittamiseen.

Koska kaipuu kotiin on voimakas, kaipuu valoon ylitsevuotava ja ainoa keino löytää tasapaino ihmisyyden ja valon välillä on antautua elämään, elämään hetkessä, läsnäolevasti, koko keholla, kaikilla aisteilla. Antautua elämään ja kokemaan, ja tätä kautta löytää iloa ja merkitystä ihmiselämästä.

Sillä tiedän, kuinka vaikea tuon merkityksen löytäminen voi olla ja kuinka helposti se toisinaan lipeää käsistä, kuin sitä ei koskaan olisi ollutkaan.

Ajatuksia tasapainosta ihmisyyden ja korkeamman tietoisuuden valilla

Ja kaikki se tieto ja viisaus, joka meissä elää ei aina ole niin yksinkertaista, välillä on vaikea sanoittaa sitä mitä meille viestitään, tuoda oma sisin muille näkyväksi tavalla, jolla muut voivat sen myös ymmärtää.

Sillä tiedän, että välillä tuntuu, että kommunikaatio on mahdotonta ja että hyvin harva ymmärtää mistä puhuu. Mistä käsin puhuu. Mitä kieltä puhuu. Tiedän, että välillä tuntee olevansa yksin omassa maailmassaan.

Ja helposti, niin helposti, piiloudumme. Peitämme valomme, tukahdutamme tulemme ja pidämme kaiken sen viisauden, joka meissä elää sisällämme. Piilossa niin itseltämme kuin maailmalta. Piilossa, jottei meidän tarvitsisi kohdata sitä vastarintaa, jonka me helposti muissa herätämme ja nostatamme.

Minä tiedän, tunnistan ja ymmärrän, minkä takia tarve auttaa yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia nousi myös niin vahvasti esiin: haluan auttaa sinua tuomaan oman viisautesi esille. Haluan, että sinä kaunis valon lapsi voit vapaasti jakaa kaikkea sitä mitä sisältäsi kumpuaa, tavalla joka tukee sinua ja muita. Tavalla, joka auttaa sinua elämään ihmiselämää omaa korkeinta viisauttasi kunnioittaen.

Ja toivon, ettei kenenkään tarvitsisi piilotella itseään tai himmentää valoaan. Toivon, että yhdessä voimme luoda paremman maailman, kevyemmän maailman, jossa niin valo kuin rakkaus virtaavat vapaina ja meidän ei tarvitse niin aktiivisesti valita elääkö ihmisinä vai ei. Toivon, että voisimme elää hieman vapaammin, kevyemmin, rakkaudellisemmin, omia kokonaisuuksiamme heijastaen.

Ja vain avautumalla sisimmällemme, vain tuomalla esiin kaiken sen valon, joka meissä on, vain jakamalla sitä viisautta, joka meissä virtaa, voimme muuttaa maailmaa.

Yhdessä ja erillämme.

Jos tunnistat itsesi tästä, tiedä ettet ole yksin. Et koskaan ole yksin. Ja minulle saa aina laittaa viestiä, jakaa kokemaansa, jakaa sisimpäänsä, vapaasti ja avoimesti.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Olet sydämellisesti tervetullut Barcelonaan tuomaan sisimpäsi todellisuuteen tai lepäämään ja eheytymään kanssani. Lue lisää.

P.P.S. Olethan jo tilannut Rakkauskirjeen? Lähetän joka kuukausi kirjeen, joka täyttyy niin uutisista kuin ilosta, inspiraatiosta ja rakkaudesta. Liity rakkauslistalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s