Kysymyksia sielun tarinoista ja ajatuksia polustamme ja siita kuinka sisimpamme heijastuu elamaamme

Kysymyksiä Sielun Tarinoista & ajatuksia polustamme ja siitä, kuinka sisimpämme heijastuu elämäämme

Kirjoitin valtavan kauniin Sielun Tarinan, joka kosketti, muistutti elämän taiasta. Sielun Tarina herätti vastaanottajassa kysymyksiä, joihin ajattelin vastata näin blogikirjoituksen muodossa.

Onko tarkoitus, että Sielun tarina on ideaalinen, korkeimman minän kuvaus, jolla ei ole paljon tarttumapintaa ihmisen tämänhetkisen elämän kanssa maan päällä?

Sielun Tarina kuvastaa kokonaisuutta, sisimpää, energiaa itsessä, niitä osasia, joista kokonaisuutemme koostuu. Se toimii usein muistuttajana siitä, mikä on päässyt unohtumaan, auttaa tuomaan sisimpämme näkyväksi tähän ja nyt.

Ja välillä on vaikea yhdistää sisimpäänsä tähän hetkeen ja elämään, ihmisyyteen, mutta kirjoitusten tarkoitus ei missään nimessä ole, ettei niissä olisi tarttumapintaa tai että ne edustaisivat jotakin ideaalia.

Päinvastoin. Sielun Tarinoiden tarkoitus on muistuttaa sinua kokonaisuudestasi, siitä taiasta ja valosta, joka sinussa asuu. Inspiroida sinua tuomaan sisimpäsi todeksi tähän hetkeen.

Kaikki mitä teen ja tarjoan pohjautuu tähän, että voisimme elää kokonaisvaltaisemmin sisimpäämme todeksi. Että voisimme tuoda taikamme arkeen, sisäisen valomme jokaiseen päivään. Että voisimme elää sielunsuunnitelmaamme seuraten, yksilöllistä valoamme loistaen, sieluntehtäväämme toteuttaen.

Sielun Tarina on usein ensimmäinen askel, muistuttaja ja herättäjä, joka havahduttaa vastaanottajan itsensä äärelle. Inspiroi, maadoittaa ja ankkuroi.

Sielun Tarinat tuovat usein voimaa vastaanottajille, iloa ja kiitollisuutta siitä, että tulee nähdyksi, että omat sielunsyöverit tulevat sanoitetuksi. Nekin puolet itsestä, joista ei aina saa kiinni, joita ei oikein osaa sanoittaa, vaikka ne tunnistaa omaksi.

Kysymyksia sielun tarinoista ja ajatuksia polustamme ja siita kuinka sisimpamme heijastuu elamaammeKysymyksia sielun tarinoista ja ajatuksia polustamme ja siita kuinka sisimpamme heijastuu elamaamme

Moni kysyy Sielun Tarinan saamisen jälkeen, kuinka voisi elää vahvemmin itsestään käsin, kuinka lähteä toteuttamaan sisintään, voimakkaammin elämään sieluntehtäväänsä todeksi.

Tämän takia loin Vapauta valosi – tuo sieluntehtäväsi todeksi valmennuksen, joka alkaa Sielun Tarinalla ja täyttyy avaavista kirjoitustehtävistä ja keskusteluhetkistä, jotka kuljettavat vahvemmin itseen, auttavat näkemään oman sieluntehtävän ja kuinka konkreettisesti toteuttaa sitä elämässä.

Valmennus on intensiivinen ja avaava, antaa valtavasti sinulle, joka olet valmis täydesti astumaan omaan tarkoitukseesi.

Olet suunnattoman tervetullut mukaan valmennukseen. Voit lukea lisää valmennuksesta ja ilmoittautua siihen mukaan täällä.

Tuleeko sinulle myös joistakin ihmisistä erilaisia tarinoita? Eikö kaikkien ihmisten sielun tarina ole kaunis?

Olemme jokainen syntyneet samasta lähteestä, mutta koostumme erilaisista osista ja energioista. Jokaikisen kokonaisuus on yksilöllinen, omanlainen ja erilainen. Ja näin ollen myös jokainen Sielun Tarina on erilainen ja yksilöllinen. Aivan kuten meidän jokaisen polku on omanlaisensa.

Olemme kaikki paitsi yksilöllisiä, myös kauniita omissa kokonaisuuksissamme. Puhtaan valoisia olentoja, elementtien yhteenkietoutumia, herkän voimakkaita valon ja maan, tähdistön ja taivaan, tulen ja ilman lapsia. Jokaisen sielu ja Sielun Tarina on kaunis.

Ja tuo kauneus on juuri se asia, josta haluan muistuttaa. Liian usein meitä painetaan alas, liian usein meissä nostatetaan epävarmuutta, meille kerrotaan, että pitäisi olla tietynlainen, elää tietyllä tavalla ja näyttää tietynlaiselta.

Sielun Tarinoiden kautta haluan muistuttaa sinua omasta täydellisyydestäsi, siitä, että olet täydellinen omassa kokonaisuudessasi ja siitä, että polkusi on omasi ja juuri sinulle tarkoitettu.

Ja ennen kaikkea haluan muistuttaa sinua siitä, että sinulla on täysi lupa ja velvollisuus elää omannäköistäsi elämää. Elää sisimmästäsi käsin, kokonaisuuttasi heijastaen, sydämentoiveitasi toteuttaen.

Kysymyksia sielun tarinoista ja ajatuksia polustamme ja siita kuinka sisimpamme heijastuu elamaamme

Joskus tuo oma polku kuitenkin hämärtyy, ei oikein tiedä mikä on oikea suunta ja mihin astua seuraavaksi. Tämän takia teen mitä teen, kirjoitan Sielun Tarinoita, tarjoan energiahoitoja, kannustan elämään itsestä käsin ja omia unelmia toteuttaen.

Ja valmennusten kautta muistamaan nuo unelmat, luomaan niistä totta.

Elämämme on liian lyhyt piilottelulle, elämämme on liian lyhyt, arjelle, jossa emme voi hyvin.

Me jokainen ansaitsemme elää itsestämme käsin, sisimpäämme toteuttaen, omaa sieluntehtäväämme toteuttaen. Voimakkaina ja valovoimaisina, säihkyvinä ja kirkkaina – niin kirkkaina, että omalla valollamme nostatamme maailman energiaa. Että tuomme lisää valoa maailmaan.

Että muistamme, että koti, valo ja kaikki mitä etsimme asuu itsessämme. Tässä ja nyt, jokainen hetki.

Riippumatta siitä, missä olet omassa elämässäsi, riippumatta siitä, mitä teet, muistathan, että sinussa elää maailmankaikkeuksia, jotka ansaitsevat tulla nähdyiksi. Valovoimainen missio, joka ansaitsee tulla toteutetuksi.

Astuthan siis lempeästi ja itseesi ja annathan itsellesi luvan elää unelmiasi todeksi.

Valolla & rakkaudella,
Ida

P.S. Vapauta valosi – tuo sieluntehtäväsi todeksi valmennus alkaa lokakuussa ja olet sydämellisesti tervetullut mukaan matkalle itseesi ja unelmiisi! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Jos lokakuinen valmennus ei ole sinulle mahdollinen tai kaipaat jotakin, joka tuo sinut entistä vahvemmin itseesi, kutsun sinut henkilökohtaiselle retriitille Barcelonaan – retriitille, jonka luon vain ja ainoastaan sinulle, energiaasi ja tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Lue lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s