Maailmankaikkeuksien luomista & unelmien todeksi tuomista

Maailmankaikkeuksien luomista ja unelmien todeksi tuomista

Syksy on täyttynyt upeista Barcelona retriiteistä, lempeistä mentoroinneista kauniiden valosielujen kanssa, jotka ovat rakentaneet itselleen kokonaisia maailmankaikkeuksia.

Yhdessä työskentely, ideointi ja oleminen Barcelonassa on ollut mahdottoman antoisaa ja avaavaa. Mitä pienimmistä siemenistä on kasvanut kokonaisia maailmoja, kaukaisista unelmista on tullut käsinkosketeltavia, todellisia kokonaisuuksia.

Energialla luominen, itsestä käsin luominen, oman maailman vapauttaminen, on voimakas ja yltäkylläinen tapa luoda. Luoda maailmassa, yhdessä ja yhteydessä, Barcelonan vapaasti virtaavaa ja inspiroivaa energiaa hyödyntäen, siihen tukeutuen ja nojaten.

Luominen vie menneessään – puhelimet ja tietokoneet vaihtuvat kynään ja paperiin. Tässä elämäntäyteisessä kaupungissa omat unelmat piirtyvät paperille, muodostuvat häkellyttävän todellisiksi kokonaisuuksiksi.

Maailmankaikkeuksien luomista ja unelmien todeksi tuomista

Mikä alkuun näyttäytyy jonakin pienenä, epämääräisenä, kaukaisena, onkin yhtäkkiä varmalla pohjalle rakennettu uusi kokonaisuus.

Kokonaisuus, joka juurtuu omiin voimavaroihin, intohimoihin. Omaan tapaan tanssia maailmassa, itseä ja elämän kiertokulkua kunnioittaen.

Ja tämä paperille piirtyvä yksilöllinen maailma on vasta ensimmäinen askel, alku sille suurelle energeettiselle kokonaisuudelle, joka on vielä syntymässä.

Inspiroiva alku, voimakas intentio, josta on helppo astua eteenpäin, päivä päivältä luoda omasta unelmastaan yhä enemmän totta.

Alku, josta seuraavat askeleet piirtyvät vakaasti ja varmasti. Josta tuleva rakentuu lempeästi ja avoimesti, ottaen tarvitsemansa tilan maailmassa.

Täällä Valon kaupungissa on ollut ihana antautua luomiselle, jakamiselle, inspiraatiolle, ja luovuudelle. Elämänvoimalle itsessä, tasapainolle, joka kumpuaa niin tekemisestä kuin kokemisesta, niin antamisesta kuin saamisesta.

Lempeästi, avoimesti ja vapaasti tanssien oman sydämensykkeen tahtiin, uusiin ulottuvuuksiin astumista ja omalle taialle avautumista.

Taialle, joka kuljettaa vielä pitkälle.

Maailmankaikkeuksien luomista ja unelmien todeksi tuomista

Aika Barcelonassa on ollut minulle jokaisen uuden sielun kanssa uskomaton kokemus, ihailen sitä, kuinka jokaisen ajasta tässä kaupungissa muotoutuu aivan omanlaisensa. Kuinka yksilöllisesti tämä kaupunki vastaa jokaisen tarpeisiin, avaten, ohjaten ja vieden eteenpäin. Antaen valtavasti.

Innoissani odotan niitä taianomaisia maailmoja, jotka vielä kasvavat – odottavat täyttymistään ja toteutumista retriitin jäljiltä.

Innoissani ja kiitollisena siitä, että olen saanut kulkea vierellä, lempeästi ohjata ja seistä tukena, auttaa sisäisen maailman todeksi tuomisessa.

Ja ilolla seuraavia valmennuksia, retriittejä ja mentorointihetkiä, niistä syntyviä maailmankaikkeuksia, odottaen.

Jos sinä olet muutoksen keskellä, kaipaat selkeyttä polullesi tai apua uuden luomiseen, kuljen ilolla ja rakkaudella vierelläsi, tukien sinua tässä prosessissa, antaen työkaluja, joiden avulle voit rakentaa itsellesi säkenöivän ja voimakkaalla energialla kyllästetyn arjen ja elämän.

Jos valmennus kanssani kutsuu, joko Barcelonassa tai etänä, lähetä minulle sähköpostia, adventuresofloveandlight@gmail.com, niin keskustellaan lisää siitä miten parhaiten voin auttaa sinua tuomaan sisäisen maailmasi todeksi.

Valolla & rakkaudella,
valosta & rakkaudesta,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: