21 paivaa lempeaa lasnaoloa verkkokurssi

21 päivää Lempeää Läsnäoloa verkkokurssi

21 päivää Lempeää Läsnäoloa on kaunis ja rakkaudella luotu verkkokurssi, joka auttaa sinua olemaan vahvemmin läsnä itsessäsi ja elämässäsi. 

Kurssi koostuu yksinkertaisista harjoituksista, jotka johdattavat sinut läsnäoloon itsessäsi ja arjessasi. Auttaen ja tukien sinua, jotta sinä voisit vahvemmin olla kytköksissä itseesi, omaan kokonaisuuteesi ja sydämesi ääneen.

Astu mukaan matkalle tähän hetkeen ostamalla 21 päivää Lempeää Läsnäoloa verkkokurssi täällä.
Kurssihinta 34.90 €

21 Päivää lempeitä harjoituksia

21 päivää Lempeää Läsnäoloa verkkokurssi koostuu aamuisesta kirjoitusharjoituksesta sekä päivittäisestä tehtävästä.

Aamuinen kirjoitusharjoitus, koska jokainen aamu on uusi aloitus ja jokainen uusi aloitus vaatii huomiota. Aamut ovat mahdottoman tärkeitä, hetkiä, jolloin pystymme selkeästi kuulemaan oman itsemme ja asettamaan päivän energian omasta itsestämme käsin.

Kirjoittaminen, koska kirjoittaminen pakottaa olemaan läsnä. Varsinkin käsin kirjoittaminen palauttaa sinut niin tähän hetkeen kuin fyysisesti omaan kehoosi. Aamuiset kirjoitushetket antavat sinulle mahdollisuuden aloittaa päiväsi läsnäolevasti ja itsestäsi käsin, tietoisena niin itsestäsi kuin omasta ympäristöstäsi.

Aamuisen kirjoitustehtävän lisäksi saat jokaiselle päivälle oman pienen harjoituksen, jonka tarkoituksena on auttaa sinua havahtumaan tähän hetkeen päivän mittaan, huomaamaan tämä hetki ja elämään sitä. Uppoudumme niin helposti elämän eri asioihin, että unohdamme olla siinä täydesti läsnä, tämän takia mitä pienimmätkin harjoitukset ovat valtavan suuria ja tehokkaita muistuttajia läsnäolosta, omasta itsestä ja ympäröivästä maailmasta tässä hetkessä.

Harjoitukset eivät vie suunnattomasti aikaa, mutta vaativat keskittymistä ja antautumista. Halua olla läsnä ja kohdata kaikki se, mikä itsestä kumpuaa läsnäolon myötä. Halua elää ja kokea elämää jokainen hetki. Uskon täydesti, että pystyt olemaan läsnä jokainen hetki, jos vain annat itsellesi tilaa ja aikaa olla läsnä. Tilaa ja aikaa rauhoittua tähän hetkeen, sulautua elämään ja tuntea kuinka olet osa elämän kaunista rytmiä.

Kurssin kesto on 21 päivää, jonka jälkeen läsnäolo on osa arkeasi ja auttaa sinua voimaan paremmin itsessäsi.

Kurssimateriaalin saat päivittäin, aikaisin aamulla, sähköpostitse ja minä vastaan ilolla mietteisiisi, kysymyksiisi ja pohdintoihisi koko kurssin ajan.

Tule mukaan 21 päivän matkalle läsnäoloon! Kurssille voit ilmoittautua tästä (hinta 34,90 €) ja heti ilmoittautumisen jälkeen pääset lataamaan itsellesi tervetuliaskirjeen.

Itse kurssi alkaa ylihuomenna, jos tänään ilmoittaudut mukaan. Ylihuomenna, jotta ehdit asettua ja valmistautua ajatuksen tasolla kurssiin. Jotta ehdit valmistautua ja sitoutua kurssin sisältöön, valmistautua ottamaan aikaa itsellesi.

Kurssia varten tarvitset

  • Avoimen mielen ja rutkasti kärsivällisyyttä, lempeyttä ja rakkautta itseäsi kohtaan
  • Noin 30 minuuttia aamustasi ja 10 minuuttia päivästäsi
  • Vihkon ja kynän
  • Puhelimen tai kalenterin, johon ajastat päivittäisiä muistutuksia
  • Halun olla läsnä itsessäsi ja elämässäsi

Tuntuuko 30 minuuttia aamusta liian pitkältä ajalta, liian vaikealta, liian aikaiselta ja raskaalta herätykseltä? Voin kuitenkin kertoa, että se on jokaisen minuutin arvoinen. 30 minuuttia itsellesi aamusta, aikaa, jonka varaat itsellesi omaa hyvinvointiasi varten. Jos aamu on aivan mahdoton aikatauluusi voit myös tehdä harjoituksen iltaisin. Luethan kuitenkin sähköpostin jo heti aamusta!

Kurssi sopii sinulle

Joka haluat olla enemmän läsnä itsessäsi, vahvemmin yhteydessä oman sydämesi ääneen ja intuitioosi. Sinulle, joka kaipaat rauhaa ja pehmeyttä arkeesi, aikaa itsellesi ja tilaa kohdata itsesi päivittäin.

21 päivää Lempeää Läsnäoloa verkkokurssi johdattaa sinut itseesi, rauhaan ja auttaa sinua elämään itsestäsi käsin.

Astutko mukaan Lempeään läsnäoloon kanssani?
Jos kyllä, käy tilaamassa kurssi itsellesi täällä.
Kurssihinta 34.90 €.

Vastaan ilolla kaikkiin kysymyksiin! Voit lähettää minulle sähköpostia adventuresofloveandlight@gmail.com. Vastaan aina sähköposteihin, joten jos et muutaman päivän sisään saa vastausta, en ole saanut viestiäsi. Laitathan sähköpostin silloin uudelleen matkaan.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

PALAUTETTA KURSSISTA:

Haluan kiittää sinua näistä harjoituksista! Kirjoitat niin kauniisti ja aamuoloa kohottavasti. Nämä harjoitukset tekevät niin hyvää, vaikka olenkin koettanut elää läsnäolevasti jo vuosien ajan.” – Säihkysielu

”Tämä kurssi on ollut todella avaava mieltä selkeyttävä, lämmin kokemus! Edessä pöydälläni on 21 tärkeää paperisivua täynnä sen hetkisiä olotiloja ja kuulumisia. Mielenkiintoisinta tässä on se muutos joka noista paperille kirjoittamista teksteistä tulee esille sieltä eka päivästä tähän päivään 🙂 On hienoa ensinnäkin huomata, että minä tein sen ja todella pysähdyin itseni äärelle kuuntelemaan kehon ja mielen syövereitä, olen niin kiitollinen tästä, syvästi kiitollinen. Hienoa Ida, että olet tehnyt tällaisen selkeän, rauhallisen omaan tahtiin kulkevan kokonaisuuden. Olet antanut minulle inspiraation jatkaa ja huolehtia itsestäni, eihän siitä voi olla, kuin kiitollinen Sinulle!
– Sanna

Kiitos, kauniista 21 pv:n kurssista. Se oli yksinkertainen, selkeä, oivaltava, kauniisti koottu ja kirjoitettu sydämellä.” – Minna


P.S. Olen kirjoittanut blogiin useasti läsnäolosta, niin sen ihanuudesta kuin vaikeudesta. Suosittelen lukemaan ainakin nämä kirjoitukset:

Kun läsnäolo tuntuu mahdottomalta ja oman itsensä kohtaaminen vaatii suunnatonta rohkeutta

Kuinka minä rakastan itseäni tänään?

Suoritatko vai elätkö elämääsi? Ajatuksia siitä, kuinka uteliaisuus auttaa meitä olemaan läsnä

Kuinka läsnäolo avaa silmät elämän taialle


Toimitusehdot