21 paivaa lempeaa lasnaoloa verkkokurssi

21 päivää Lempeää Läsnäoloa verkkokurssi

21 päivää Lempeää Läsnäoloa on verkkokurssi sinulle, joka haluat elää enemmän, olla enemmän läsnä maailmassa.

Kurssi koostuu harjoituksista, jotka herättelevät sinut tähän hetkeen ja työkaluista, jotka auttavat sinua laskeutumaan itseesi, maailmaan, tähän hetkeen.

Klikkaamalla tästä voit tilata kurssin itsellesi ja pääset mukaan matkalle tähän hetkeen, 21 päivää kestävään kurssikokonaisuuteen, jonka päivittäiset harjoitukset saat sähköpostitse.
Kurssin kokonaishinta on 18,60 €.

Tuntuuko sinustakin välillä siltä, että aika vain katoaa? Tunneista muodostuu päiviä ja päivistä viikkoja ja kuukausia, jotka vain pyyhältävät ohitse.

Elämme nopeatempoisessa maailmassa, joka kannustaa meitä suorittamaan. Jatkuvasti tekemään ja toimimaan, olemaan tehokkaita ja kiireisiä. Sydämessäni uskon kuitenkin, että elämämme ei pitäisi olla jatkuvaa suorittamista. Uskon sen sijaan, että meidän pitäisi elää itseämme kuunnellen ja sydämestämme käsin, omaa elämänrytmiämme kunnioittaen.

Mitä enemmän olemme läsnä, sitä selkeämmin kuulemme oman sydämemme äänen. Löydämme rauhan itsestämme ja maailmasta ja pystymme toimimaan tavalla, joka tukee omaa kokoanisuuttamme. Elämään elämää, jossa voimme hyvin ja olemme onnellisia. Elämään omasta itsestämme ja omasta voimastamme käsin.

Ja mitä enemmän olemme yhteydessä sydämeemme ja omaan voimaamme, sitä helpompi meidän on olla. Sitä paremmin voimme ja sitä paremmin pystymme myös olemaan läsnä maailmalle sen monimuotoisuudessa. Sitä vahvemmin pystymme jakamaan omia mielettömiä lahjojamme muiden kanssa, sitä voimakkaammin rakastaa, hyväksyä ja elää harmoniassa maailman kanssa.

Uskon, että läsnäolo on avain kaikkeen. Koska me elämme jokainen hetki, tiedostimme sitä tai emme, ja mitä vahvemmin tiedostamme jokaisen hetken, sitä vahvemmin myös elämme. Täydesti ja ehdoitta.

21 paivaa lempeaa lasnaoloa verkkokurssi

Läsnäolo ei tarkoita irtautumista elämästä tai ajan pysähtymistä. Se tarkoittaa antautumista ja jokaisen hetken täydesti elämistä. Täyden huomion antamisen kullekin hetkelle, asialle, ololle. Jokaisen hetken hyväksymistä juuri sellaisenaan, oman itsensä hyväksymistä jokaisena hetkenä juuri sellaisena kuin on.

Olen itse harjoitellut läsnäoloa monin eri tavoin vuosien ajan ja läsnäolo on avannut minulle aivan uudenlaisen elämän. Elämän, jossa on vähemmän pelkoa, stressiä ja ahdistusta. Elämän, jota elän täydemmin. Päiviä, jotka muistan. Hetkiä toistensa perään, jotka täydellisessä epätäydellisyydessään luovat elämäni valloittavan aikajanan. Kokemuksista on tullut syvempiä, suhde itseeni voimistunut ja täyttynyt rakkaudella. Suhde kanssakulkijoideni kanssa on voimistunut, syventynyt ja tuonut uusia ulottuvuuksia. Ennen kaikkea olen läsnäolon kautta pystynyt päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei palvele minua ja sen sijaan keskittynyt niihin asioihin, jotka tukevat minua, omaa kokonaisuuttani ja elämääni. Läsnäolo on mahdollistanut unelmieni elämisen ja unelmaelämän valitsemisen jokainen hetki.

Läsnäolo ei kuitenkaan aina ole helppoa, välillä se on mahdottoman tuskastuttavaa. Toisinaan on mahdottoman vaikea pysähtyä olemaan läsnä, sillä hiljaisuudessa kaikuu kaikki se minkä olemme painaneet alas. Hidastaessamme tunteemme saavuttavat meidät ja hiljentyessämme kuulemme sen kivun, jota emme ole suostuneet kuuntelemaan. Kuulemme, kuinka pyydämme itse itseämme parantumaan, mutta emme millään tahtoisi jäädä, avata itseämme omille haavoillemme, antaa niille tilaa näkyä, jotta ne myös pääsisivät paranemaan.

Vaatii valtavaa rohkeutta olla läsnä, todella olla läsnä ja antaa itsensä tuntea kaiken sen, mitä sisällä kuplii. Vaatii valtavan paljon rohkeutta kohdata itsensä ja suurenmoista luottamusta uskaltaa kohdata omat kipupisteensä. Mutta, tuo kohtaaminen on kaiken uskalluksen, rohkeuden ja luottamuksen arvoinen, sillä tuo kohtaaminen parantaa. Parantaa ja keventää, päästää irti taakoista, joita olemme selällämme kantaneet. Vapauttaa meidät siitä kivusta, jonka olemme itseemme sulkeneet.

Koska mielestäni jokainen ansaitsee olla läsnä omassa elämässään kokosin yhteen harjoituksia ja loin sinulle rohkealla säihkysielulle, joka haluat kokea läsnäolon itsessäsi verkkokurssin: 21 päivää Lempeää Läsnäoloa.

”Kiitos, kauniista 21 pv:n kurssista. Se oli yksinkertainen, selkeä, oivaltava, kauniisti koottu ja kirjoitettu sydämellä.”

Minna
21 paivaa lempeaa lasnaoloa

21 päivää Lempeää Läsnäoloa verkkokurssi koostuu joka aamuisesta kirjoitustehtävästä sekä päivittäisestä harjoituksesta.

Aamuinen kirjoitusharjoitus, koska jokainen aamu on uusi aloitus ja jokainen uusi aloitus vaatii huomiota. Aamut ovat mahdottoman tärkeitä, hetkiä, jolloin pystymme selkeästi kuulemaan oman itsemme ja asettamaan päivän energian omasta itsestämme käsin.

Kirjoittaminen, koska kirjoittaminen pakottaa olemaan läsnä. Varsinkin käsin kirjoittaminen palauttaa sinut niin tähän hetkeen kuin fyysisesti omaan kehoosi. Aamuiset kirjoitushetket antavat sinulle mahdollisuuden aloittaa päiväsi läsnäolevasti ja itsestäsi käsin, tietoisena niin itsestäsi kuin omasta ympäristöstäsi.

Aamuisen kirjoitustehtävän lisäksi saat jokaiselle päivälle oman pienen harjoituksen, jonka tarkoituksena on auttaa sinua havahtumaan tähän hetkeen päivän mittaan, huomaamaan tämä hetki ja elämään sitä. Uppoudumme niin helposti elämän eri asioihin, että unohdamme olla siinä täydesti läsnä, tämän takia mitä pienimmätkin harjoitukset ovat valtavan suuria ja tehokkaita muistuttajia läsnäolosta, omasta itsestä ja ympäröivästä maailmasta tässä hetkessä.

Harjoitukset eivät vie suunnattomasti aikaa, mutta vaativat keskittymistä ja antautumista. Halua olla läsnä ja kohdata kaikki se, mikä itsestä kumpuaa läsnäolon myötä. Halua elää ja kokea elämää jokainen hetki. Uskon täydesti, että pystyt olemaan läsnä jokainen hetki, jos vain annat itsellesi tilaa ja aikaa olla läsnä. Tilaa ja aikaa rauhoittua tähän hetkeen, sulautua elämään ja tuntea kuinka olet osa elämän kaunista rytmiä.

Kurssin kesto on 21 päivää, jonka jälkeen toivon, että olet lempeästi läsnä vielä monen monta päivää elämästäsi.

Kurssimateriaalin saat päivittäin, aikaisin aamulla, sähköpostitse ja minä vastaan ilolla mietteisiisi, kysymyksiisi ja pohdintoihisi koko kurssin ajan.

Tule mukaan 21 päivän matkalle läsnäoloon! Kurssille voit ilmoittautua tästä (hinta 18.60 €) ja heti ilmoittautumisen jälkeen pääset lataamaan itsellesi tervetuliaskirjeen. Itse kurssi alkaa ylihuomenna, jos tänään ilmoittaudut mukaan. Ylihuomenna, jotta ehdit asettua ja valmistautua ajatuksen tasolla kurssiin. Jotta ehdit valmistautua ja sitoutua kurssin sisältöön, valmistautua ottamaan aikaa itsellesi.

Kurssia varten tarvitset:

  • Avoimen mielen ja rutkasti kärsivällisyyttä, lempeyttä ja rakkautta itseäsi kohtaan
  • Noin 30 minuuttia aamustasi ja 10 minuuttia päivästäsi
  • Vihkon ja kynän
  • Puhelimen tai kalenterin, johon ajastat päivittäisiä muistutuksia
  • Halun olla läsnä itsessäsi ja elämässäsi

Tuntuuko 30 minuuttia aamusta liian pitkältä ajalta, liian vaikealta, liian aikaiselta ja raskaalta herätykseltä? Voin kuitenkin kertoa, että se on jokaisen minuutin arvoinen. 30 minuuttia itsellesi aamusta, aikaa, jonka varaat itsellesi omaa hyvinvointiasi varten. Jos aamu on aivan mahdoton aikatauluusi voit myös tehdä harjoituksen iltaisin. Luethan kuitenkin sähköpostin jo heti aamusta!

Astutko mukaan Lempeään läsnäoloon kanssani?
Jos kyllä, käy tilaamassa kurssi itsellesi täällä.
Kurssihinta 18.60 €.

Vastaan ilolla kaikkiin kysymyksiin! Voit lähettää minulle sähköpostia adventuresofloveandlight@gmail.com. Vastaan aina sähköposteihin, joten jos et muutaman päivän sisään saa vastausta, en ole saanut viestiäsi. Laitathan sähköpostin silloin uudelleen matkaan.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

PALAUTTEITA KURSSISTA:

Haluan kiittää sinua näistä harjoituksista! Kirjoitat niin kauniisti ja aamuoloa kohottavasti. Nämä harjoitukset tekevät niin hyvää, vaikka olenkin koettanut elää läsnäolevasti jo vuosien ajan.” – Säihkysielu

”Tämä kurssi on ollut todella avaava mieltä selkeyttävä, lämmin kokemus! Edessä pöydälläni on 21 tärkeää paperisivua täynnä sen hetkisiä olotiloja ja kuulumisia. Mielenkiintoisinta tässä on se muutos joka noista paperille kirjoittamista teksteistä tulee esille sieltä eka päivästä tähän päivään 🙂 On hienoa ensinnäkin huomata, että minä tein sen ja todella pysähdyin itseni äärelle kuuntelemaan kehon ja mielen syövereitä, olen niin kiitollinen tästä, syvästi kiitollinen. Hienoa Ida, että olet tehnyt tällaisen selkeän, rauhallisen omaan tahtiin kulkevan kokonaisuuden. Olet antanut minulle inspiraation jatkaa ja huolehtia itsestäni, eihän siitä voi olla, kuin kiitollinen Sinulle!
– Sanna

Kiitos, kauniista 21 pv:n kurssista. Se oli yksinkertainen, selkeä, oivaltava, kauniisti koottu ja kirjoitettu sydämellä.” – Minna


P.S. Olen kirjoittanut blogiin useasti läsnäolosta, niin sen ihanuudesta kuin vaikeudesta. Suosittelen lukemaan ainakin nämä kirjoitukset:

Kun läsnäolo tuntuu mahdottomalta ja oman itsensä kohtaaminen vaatii suunnatonta rohkeutta

Kuinka minä rakastan itseäni tänään?

Suoritatko vai elätkö elämääsi? Ajatuksia siitä, kuinka uteliaisuus auttaa meitä olemaan läsnä

Kuinka läsnäolo avaa silmät elämän taialle


Toimitusehdot