AARREKARTTA BARCELONAAN

Koe energeettinen Barcelona

Henkilökohtainen Aarrekartta kuljettaa sinut Barcelonan energiaan, omaan energiaasi & tukee yksilöllistä kokonaisuuttasi.

Aarrekartta Barcelonaan on sinulle, joka haluat henkilökohtaisen retriitin sijaan tutkia ja tunnustella Barcelonaa ja sen energiaa itsenäisesti.

Aarrekartta syntyy energiaa tunnustellen ja siihen päätyy paikkoja, joiden avulla ymmärrät omaa energiaasi paremmin. Paikkoja ja pisteitä Barcelonassa, jotka heijastavat energiaasi, tukevat sitä tai ovat energiasi täysi vastakohta.

Aarrekartan avulla pääset samanaikaisesti tutustumaan sekä kaupunkiin että energiaasi.

Jokaisen aarrekartta on omanlainen ja vaihtelee paljon riippuen siitä, mitä tarvitset tässä hetkessä.

Jos haluat levätä tai eheytyä, keskittyy aarrekartta sinulle voimistaviin ja puhdistaviin paikkoihin Barcelonassa.

Jos haluat oppia energiasta, päätyy kartalle hyvin erilaisia paikkoja ja pisteitä, jotka avaavat energian maailmaa sinulle.

Kaikki sinua, kokonaisuuttasi ja tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen.


AARREKARTTA BARCELONAAN SISÄLTÄÄ

  • Kanavoinnin Barcelonan ja sinun energiasi yhteydestä
  • Sinulle henkilökohtaisesti kanavoituja valopisteitä ja taikapaikkoja Barcelonassa
  • Pieniä tehtäviä ja harjoituksia, jotka auttavat sinua syventymään omaan & Barcelonan energiaan
  • Vinkkejä nähtävyyksistä, kokemuksista & ravintoloista

Barcelonan energia on mieletön, kaupunki on kyllästetty valolla ja jokainen kadunkulma on täynnä taikaa. Täällä on käytetty valoa ja valoportaaleja apuna rakennuksessa, kaupungin historia on pitkä ja ikiaikainen, energia puhdistava, inspiroiva ja vapauttava.

Koko maailma tuntuu heijastuvan Barcelonassa, erilaiset energiat elävän sulassa sovussa, jokainen kortteli kantaen omanlaistaan voimaan.

Aarrekartta Barcelonaan tuo sinut tämän maagisen kaupungin energian äärelle, ja samanaikaisesti oman energiasi äärelle – opit niin itsestäsi, energiastasi kuin Barcelonan energiasta Aarrekartan avulla.

Aarrekartta Barcelonaan on ihana, lempeä ja avaava tapa tutkia tätä valovoimaista kaupunkia, nähdä ja kokea Barcelona laajemmin ja voimakkaammin. Matkustaa läsnäolevammin, energiaa kuunnellen, itsestään käsin.

Aarrekartan hinta: 150 €
Lisätiedot: adventuresofloveandlight@gmail.com

Tilaa Aarrekarttasi Barcelonaan

Kanavoin Aarrekartan Barcelonaan sinulle henkilökohtaisesti ja saat sen 7 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tilauksen yhteydessä pyydän sinua kertomaan hieman itsestäsi ja ja siitä, mikä on intentiosi Barcelona ajalle. Näin pystyn luomaan entistä vahvemmin sinua tukevan Aarrekartan Barcelonaan.

Vahvistan tilauksesi kahden arkipäivän sisällä. Saat vahvistusviestissä maksutiedot.


Ida Hedman

Energia, energian tunteminen ja sen sanoittaminen on ollut minulle läsnä ja luontaista syntymästä saakka. Olen tulkinnut energiaa, sanoittanut sitä ja jakanut sen viisauksia jo vuosia, auttanut lukemattomia ihmisiä laskeutumaan vahvemmin itseensä, ymmärtämään ja näkemään oman kokonaisuutensa ja sen valovoimaisen taian, joka meissä jokaisessa asuu.

Haluan työlläni jakaa kanssasi kaikkea sitä, mitä energiasta kumpuaa, jotta sinä voisit elää vahvemmin itsestäsi käsin, omaa energeettistä kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen, omaa säkenöivää valoasi loistaen.

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.