BARCELONA RETRIITTI

barcelona

KOE ENERGIA BARCELONASSA

Avaudu valollesi – opi energiastasi Barcelonassa

Kolmen päivän henkilökohtainen retriitti Barcelonassa kuljettaa sinut oman energiasi äärelle, opettaa sinua energeettisestä kokonaisuudestasi ja auttaa sinua avautumaan energian maailmalle.

Barcelona retriitti on sinulle, joka haluat syvemmin sukeltaa energian maailmaan, voimakkaammin elää itsestäsi ja omasta energiastasi käsin ja tutustua omaan maagiseen kokonaisuuteesi lempeän ja rakkaudentäyteisen retriitin kautta.

Barcelona-retriitti on henkilökohtainen, suunnittelen retriitin juuri sinua varten, sinun tarpeitasi, sinun energiaasi ja kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen.

Kolme päivää, Valon Kaupunki ja syväsukellus energian maailmaan.

RETRIITIN AIKANA

Sukellus energiaan, sen maailmaan & itseen

Aloitamme jokaisen retriittipäivän yhteisellä aamumeditaatiolla, joka auttaa meitä laskeutumaan uuteen päivään ja itseemme. Ensimmäisenä retriittipäivänä teen sinulle energiahoidon.

Energiahoito puhdistaa energiaasi, eheyttää ja vahvistaa omaa kokonaisuuttasi. Energiahoito laittaa myös asioita liikkeelle, auttaa sinua laskeutumaan itseesi ja toimii avaavana tukena koko retriitin ajan.

Retriitin aikana pääset kokonaisvaltaisesti sukeltamaan omaan energiaasi ja avautumaan energian voimalle. Tulet ymmärtämään omaa kokonaisuuttasi paremmin, saat työkaluja joiden avulla voit astua omaan voimaasi, puhdistaa sekä suojata energiaasi.

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ: LÄSNÄOLOA & LASKEUTUMISTA

Ensimmäisenä retriittipäivänä keskitymme laskeutumaan ja olemaan läsnä. Aloitamme aamumeditaatiolla, jonka jälkeen teen sinulle energiahoidon.

Aamumeditaation ja energiahoidon jälkeen pääset kulkemaan kaupungissa pisteisiin ja paikkoihin, jotka heijastavat sinua ja energiaasi.

Syvennymme energiaasi, autan sinua voimakkaammin laskeutumaan itseesi pehmeiden ja avaavien harjoitusten avulla.

Ensimmäisen päivän jälkeen sinulle on selkeämpi kuva omasta energiastasi, siitä miltä se tuntuu ja miltä sinua ja energiaasi tukevat asiat, paikat, ihmiset ja energiat tuntuvat.

Saat kokemuksen omassa energiassasi olosta sekä energiasta, joka heijastaa ja peilaa sinun energiaasi.

TOINEN PÄIVÄ: OMAAN VOIMAAN ASTUMINEN

Toisena retriittipäivänä pääset syventymään energiaasi kiertämällä paikkoja Barcelonassa, jotka maadoittavat sinua, tuovat sinut itsesi ja oman voimasi äärelle.

Päivän aikana keskitymme oman voimasi avaamiseen, omasta voimasta ja energiasta käsin toimimiseen.

Saat kokemuksen siitä, miltä tuntuu toimia omasta voimasta käsin eri tilanteissa, elää omasta energiasta käsin riippumatta siitä mitä ympärillä on ja tapahtuu.

Päivän jälkeen olet voimakkaammin läsnä omassa voimassasi, energiasi on laajentunut ja avautunut, olet maadoittunut itseesi, lempeästi läsnä itsessäsi ja tässä hetkessä.

KOLMAS PÄIVÄ: EHEYTTÄVÄT & PUHDISTAVAT ELEMENTIT

Kolmantena retriittipäivänä keskitymme niihin asioihin, jotka tukevat ja puhdistavat sinua ja energiaasi.

Päivän aikana saat kokemuksen paikoista, pisteistä ja elementeistä, jotka eheyttävät ja parantavat sinua ja kokonaisuuttasi. Keskitymme pehmeisiin ja lempeisiin harjoituksiin, joiden avulla pystyt laajentamaan energiaasi, puhdistamaan sitä ja suojaamaan itseäsi.

Päivä on ihana sekoitus läsnäoloa, omasta voimasta käsin toimimista ja itseä tukevien, eheyttävien ja avaavien asioiden äärellä olemisesta.

Päätämme retriitin kutomalla yhteen kaiken mitä kolme päivää ovat nostaneet esiin ja kirjaamme ylös tärkeimpiä oppeja ja harjoituksia, joihin voit tukeutua kotona ja arjessa.

BARCELONA

Barcelona on voimakas ja vapaasti virtaava energeettinen keskus, jossa lukuisat eri energiat kohtaavat, elävät toisiaan tukien ja vahvistaen. Täällä Valon Kaupungissa on valtava luomisvoima, vapaana virtaava energia, joka avaa jokaista täällä olijaa itselleen, elämän taialle ja sisäiselle valolle.

Kaupunki on ihana itsessään, Barcelonassa voimakkaasti virtaava energia on maadoittava ja nostattava opas, johon tukeutumalla pääset voimakkaammin kosketuksiin itsesi kanssa.

Samanaikaisesti kaupungissa riittää tutkittavaa ja nähtävää, Barcelona on elävä inspiraationlähde täynnä pieniä ja suuria ihmeitä, lukuisia nähtävyyksiä ja loputtomasti koettavaa.

KUKA TOIMII OPPAANASI?

Minä, Ida, henkilö, joka elää täydesti ja läsnäolevasti elämässä. Joka uskoo siihen, että tässä hetkessä elää kaikki ja, että tämä hetki kannattelee seuraavaan.

Olen avoin, iloinen ja energinen. Nopea ja impulsiivinen, ja silti lempeästi läsnä tässä hetkessä ja elämässä, energian virtaa seuraten. Elämä on minulle suurenmoinen ilon ja ihmeen lähde, myriadi, joka koostuu niin monesta osasta, ihmisyyden ylä- ja alamäistä.

Uskon vahvasti siihen, että me jokainen olemme syntyneet elämään ja kokemaan. Siihen, että henkisyys ja energia kuuluvat osaksi arkea, maadoittuneina ja läsnäolevina osaksi ihmisyyttä.

Itken yhtä paljon kuin naurankin, olen suunnattoman empaattinen ja osaan asettua ja heittäytyä niin erilaisiin tilanteisiin kuin todellisuuksiinkin. Minulla on kyky nähdä kokonaisuuksia, lukea energiaa, yhdistää konkreettinen maailma henkiseen, ideoida ja inspiroitua elämästä ja ihmisistä ympärilläni.

Luovuus ja luonto ovat minulle sydämenasioita, henkireikiä ja ikuinen inspiraation lähde. Uskon vahvasti siihen, että maailma ympärillämme opettaa meitä aivan jokainen hetki, on täynnä ihmeitä ja tietoa, jotka pyytävät seuraamista, avaa meitä itsellemme ja tuo meidät vahvemmin omalle sielunpolullemme.

Olen avoin, aina utelias oppimaan uutta. Lempeä ja rakkaudellinen omassa kokonaisuudessani, ymmärtäen niin elämän iloja kuin surujakin. Ja ennen kaikkea minussa on voimaa, energiaa ja halua paitsi tunnistaa, nähdä ja hyväksyä sinut juuri sellaisena kuin olet, myös tuomaan omaa yksilöllistä valoasi ja voimaasi kaikkien nähtäville. Kyky tunnistaa ja nähdä kykysi ja auttaa sinua tuomaan ne vahvemmin maailmaan tavalla, joka tukee paitsi sinua myös maailmaa ympärilläsi.

Koska uskon, että me jokainen olemme näkemisen arvoisia, että meillä jokaisella on tilaa loistaa auringon lailla maailmassa. Koska uskon, että meillä jokaisella on aivan valtavasti annettavaa maailmalle ympärillämme.

MITÄ RETRIITTIIN SISÄLTYY

  • Aarrekartta Barcelonaan
  • Henkilökohtainen ohjelma retriitille
  • Henkilökohtainen tuki ja ohjaus koko retriitin ajan
  • Energiahoito
  • Kolme aamumeditaatiota
  • Vinkkejä majoitukseen, nähtävyyksiin, ruokailuun ja kaupungissa liikkumiseen

RETRIITTIIN EI SISÄLLY

  • Lennot ja muut matkakulut
  • Majoitus
  • Ruokailu
  • Maksulliset museot tai muut nähtävyydet

VARAUS

Alustava varaus Barcelona retriitille tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Pyydän lomakkeessa sinua kertomaan mitkä päivät ovat sinulle sopivat retriitille.

Huomaathan, että retriittipäivät ovat kokonaisia päiviä, eikä matkapäiviä yleisesti lueta mukaan retriittipäiviin.

VARAUSPYYNTÖ RETRTIITILLE

Vastaanotettuani lomakkeen olen sinuun sähköpostitse yhteydessä kahden arkipäivän sisällä ja vahvistan varauksesi sekä päivät. Jos haluamasi päivät eivät ole vapaina, ilmoitan sinulle vaihtoehtoiset päivät matkalle.

Varaathan lennot ja majoituksen vasta, kun olen vahvistanut retriittipäivät.

HINTA & MAKSU

Retriitin hinta: 528 €.

Varausvahvistuksen yhteydessä pyydän sinulta varausmaksun, 200 €, jonka maksettuasi sopimamme päivät ovat varattu vain ja ainoastaan sinulle.

Retriitin voi maksaa kerta- tai osamaksuna.

VARAUKSEN JÄLKEEN

Varauksesi jälkeen ja varausmaksun maksettuasi lähetän sinulle kysymyksiä, joissa pyydän sinua kertomaan hieman itsestäsi, henkisestä polustasi, mielenkiinnonkohteistasi ja toiveistasi Barcelona retriitille.

Vastaustesi perusteella lähden luomaan sinulle yksilöllistä Aarrekarttaa sekä ohjelmaa Barcelonaan. Kanavoin niin ohjelman kuin Aarrekartan sinulle henkilökohtaisesti, sinua, energiaasi ja elämäntilannettasi tukeviksi.

Lähetän Aarrekartan Barcelonaan sekä alustavan ohjelman sinulle 7 päivää ennen retriitin alkua.

KYSYMYKSET & LISÄTIEDOT

Vastaan ilolla kysymyksiin, mietteisiin ja lisätietoihin. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse ja sopia kanssani zoom-tapaamisen, jonka aikana voimme paitsi tutustua myös käydä läpi kysymyksiäsi ja mietteitäsi ennen varausta.

PERUUTUKSET

Elämässä sattuu ja tapahtuu, jos sinun tarvitsee perua retriitti voit tehdä sen 14 päivää ennen retriitin alkua, jolloin palautan varausmaksun sinulle.

Jos peruutat alle 14 päivää ennen retriitin alkua varausmaksua ei palauteta. Vaihtoehtoisesti retriitin voi siirtää toiselle ajankohdalle.

Jos minä sairastun tai yllättävän, minusta riippumattoman tilanteen johdosta en pysty toimimaan oppaanasi retriitin aikana, palautan retriittimaksun sinulle kokonaisuudessaan.

Kutsu Barcelonaan

Vuosien etsimisen, useiden kokemusten ja kohtaamisten, maiden ja kaupunkien jälkeen tieni johdatti minut Barcelonaan. Valon kaupunkiin, joka tuntuu kodilta, maadoittavalta ja tukevalta tilalta, jonka taianomainen…

JATKA LUKEMISTA

Katalonia: Barcelona

Vuorien syleilemä, meren hellimä Barcelona on kuin kehto, joka vetää puoleensa valoa, virtaavuutta ja rakkautta. Tämä elävä kaupunki on vahvasti maadoittunut, se elää luonnossa ja…

JATKA LUKEMISTA

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.