barcelona yrittajille

Barcelona yrittäjille

Barcelonassa on mieletön energia, liikkeellepaneva ja inspiroiva elämänvoima, joka auttaa ideoimaan ja luomaan. Täällä taiteen, luonnon ja valon keskellä on helppo lähteä luomaan uutta, voimaantua ja ammentaa voimaa ikiaikaisesta energiasta.

Kutsun sinut Barcelonaan työskentelemään kanssani, intensiiviselle viikolle, jolloin sinun nykytilanteestasi käsin, unelmiasi kuunnellen ja kunnioittaen lähdemme yhdessä nostamaan sinua ja yritystäsi seuraavalle tasolle.

Tilaan, jossa voit vapaasti toteuttaa sisintäsi ja luoda itsellesi sinua tukevan yritystoiminnan.

Viikko suunnitellaan sinun elämäntilannettasi, energiaasi ja unelmiasi kuunnellen ja kunnioittaen. Saat viikon aikana konkreettista apua, paljon tehtyä ja kartan tulevalle.

Samanaikaisesti sukellamme sinuun ja energiaasi, opit hyödyntämään vahvuuksiasi, avaamaan itsesi energialle ja hyödyntämään energiaa ja omaa voimaasi liiketoiminnassa. Kuinka vetää puoleesi sitä, mitä haluat ja tarvitset.

Olet sydämellisesti tervetullut inspiroitumaan ja kasvamaan kanssani Barcelonaan! Jos tämä kutsuu sinua, ole minuun sähköpostitse yhteydessä: adventuresofloveandlight@gmail.com.

Kerro viestissä hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi, siitä mitä toivot saavasi viikolta Barcelonassa ja milloin sinulle olisi hyvä ajankohta tulla tänne valon kaupunkiin. Sovitaan tämän jälkeen puhelu, jossa keskustelemme siitä, mitä Barcelona viikko pitäisi sisällään juuri sinulle ja pääset kysymään kaikkia mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

barcelona
Millainen viikko Barcelonassa on?

Viikon aikana työskentelen yhdessä kanssasi, sinua ja kokonaisuuttasi kunnioittaen. Lähdemme luomaan konkreettista suunnitelmaa, tienviittoja, jotka auttavat sinua kulkemaan eteenpäin, auttavat sinua luomaan unelmistasi totta – oli kyse uudesta yrityksestä, asiakastyöstä, verkkokursseista tai jostakin muusta. Mietitään, ideoidaan ja inspiroidutaan yhdessä.

Konkreettisen suunnitelman lisäksi pääset uppoutumaan omaan energiaasi, käsittelemme niitä kompastuskiviä ja rajoitteita, joita sinulla kenties on ja puramme esteitä, keskitymme oman voiman avaamiseen ja energian puhdistamiseen. Autan sinua elämään vahvemmin itsestäsi ja omasta voimastasi käsin.

Sukellamme yhdessä luomaan jotakin uutta, josta voi kasvaa sinulle elämäntapa, toimiva liiketoiminta ja ura, jolla voit tienata elantosi. Elämäntapa ja työ, joka tukee sinua ja kokonaisuuttasi, tasapainoisesti ja avoimesti.

Tiivis yhdessäolo ja yhdessä tekeminen avaa ja antaa paljon. Jakamisessa on voimaa ja mitä avoimemmin pystyt olemaan oma itsesi, sitä enemmän saat viikosta irti.

Viikko suunnitellaan yhdessä, yksilöllisesti ja uniikisti juuri sinua varten tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, joka avaa energiaasi ja tuo sinulle voimaa ja virtaa arkeen. Avaa sinua kaikille niille mahdollisuuksille, joita maailmankaikkeus sinulle niin avoimesti tarjoaa.

Viikko täyttyy aktiivisesta tekemisestä, uuden kokemisesta, seikkailuista ja ideoimisesta – tasapainoisesti, jolloin sinulle jää myös aikaa sisäistää kaikkea sitä mikä nousee ylös. Aikaa sulatella, jolloin luova energia virtaa vapaammin.

Paljon viikko maksaa?

Hinta riippuu siitä, kuinka kauan haluat Barcelonassa olla ja kuinka paljon haluat työskennellä päivittäin.

Hinta 7 päivälle, jolloin työskentelemme 6 h päivässä kuutena päivänä (yksi vapaapäivä) on 1000 € + alv 21 %.

Hinta 7 päivälle, jolloin työskentelemme 4 h päivässä kuutena päivänä (yksi vapaapäivä) on 750 € + alv 21 %.

Hinta sisältää henkilökohtaisen ohjauksen ja valmennuksen koko viikon ajan. Hinta ei sisällä majoitusta, ruokaa tai matkakuluja.

Voit tulla kokonaiseksi viikoksi tai lyhyemmäksi aikaa. Jos haluat tulla lyhyemmäksi aikaa, niin ole minuun yhteydessä niin keskustellaan lisää siitä minkälaisen kokonaisuuden voimme luoda sinulle.

Vastaan ilolla kaikenlaisiin kysymyksiin! Voit olla minuun yhteydessä spostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com.

Lue myös: Kutsu Barcelonaan & Yrittäjille