Barcelona

KENEN KANSSA VIETÄT VIIKON BARCELONASSA?

Minun, Idan, ihmisen, joka elää täydesti ja läsnäolevasti elämässä. Joka uskoo siihen, että tässä hetkessä elää kaikki ja, että tämä hetki kannattelee seuraavaan.

Olen avoin, iloinen ja energinen. Nopea ja impulsiivinen, ja silti lempeästi läsnä tässä hetkessä ja elämässä, energian virtaa seuraten. Elämä on minulle suurenmoinen ilon ja ihmeen lähde, myriadi, joka koostuu niin monesta osasta, ihmisyyden ylä- ja alamäistä.

Uskon vahvasti siihen, että me jokainen olemme syntyneet elämään ja kokemaan. Siihen, että henkisyys ja energia kuuluvat osaksi arkea, maadoittuneina ja läsnäolevina osaksi ihmisyyttä.

Itken yhtä paljon kuin naurankin, olen suunnattoman empaattinen ja osaan asettua ja heittäytyä niin erilaisiin tilanteisiin kuin todellisuuksiinkin. Minulla on kyky nähdä kokonaisuuksia, lukea energiaa, yhdistää konkreettinen maailma henkiseen, ideoida ja inspiroitua elämästä ja ihmisistä ympärilläni.

Luovuus ja luonto ovat minulle sydämenasioita, henkireikiä ja ikuinen inspiraation lähde. Uskon vahvasti siihen, että maailma ympärillämme opettaa meitä aivan jokainen hetki, on täynnä ihmeitä ja tietoa, jotka pyytävät seuraamista, avaa meitä itsellemme ja tuo meidät vahvemmin omalle sielunpolullemme.

Olen avoin, aina utelias oppimaan uutta. Lempeä ja rakkaudellinen omassa kokonaisuudessani, ymmärtäen niin elämän iloja kuin surujakin. Ja ennen kaikkea minussa on voimaa, energiaa ja halua paitsi tunnistaa, nähdä ja hyväksyä sinut juuri sellaisena kuin olet, myös tuomaan omaa yksilöllistä valoasi ja voimaasi kaikkien nähtäville. Kyky tunnistaa ja nähdä kykysi ja auttaa sinua tuomaan ne vahvemmin maailmaan tavalla, joka tukee paitsi sinua myös maailmaa ympärilläsi.

Koska uskon, että me jokainen olemme näkemisen arvoisia, että meillä jokaisella on tilaa loistaa auringon lailla maailmassa. Koska uskon, että meillä jokaisella on aivan valtavasti annettavaa maailmalle ympärillämme.

Jos viikko Barcelonassa kanssani kutsuu sinua, ole minuun yhteydessä sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com. Kerro viestissä hieman itsestäsi, elämäntilanteestasi ja siitä, missä kaipaat tässä hetkessä apuani ja tukeani. Ja milloin sinulle olisi hyvä ajankohta tulla tänne valon kaupunkiin.

Rakkaudella rakkaudesta
Ida