Blogista

Hei,

Olen Ida ja tämä blogi on minun käsialaani. Kirjoittaminen on aina ollut minulle tapa purkaa elämääni ja kokemaani, eräänlainen henkireikä jota kautta olen pystynyt käsittelemään niin pieniä kuin suuriakin asioita. Blogin aloittamista olin miettinyt pitkään ennen kuin uskaltauduin oikeasti luomaan Adventures of Love & Light:n ja minulle tämä blogi on kanava, jonne voin jakaa arjessani kokemia tapahtumia ja oivalluksia tekstien kautta. Kirjoittaminen avaa minulle myös paljon uutta, ja blogin tekstit ovat eräänlainen päiväkirja siitä, mitä elämässäni koen ja ajattelen. Ajan kuluessa ja minun kasvaessa nämä ajatukset ja oivallukset kasvavat, muuttuvat ja saavat lisää syvyyttä.

Tällä hetkellä asun Lundissa ja täällä opiskelen Arabiaa, Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan tutkimusta. Ruotsiin päädyin hieman yllättäen ja monen seikkailun kautta. Vuonna 2012, 21-vuotiaana lähdin vaihtoon Malesiaan ja tämä kokemus vei sydämeni ja pisti liikkeelle eräänlaisen kasvuprosessin. Vuosien kuluessa ja maiden vaihtuessa aloin kiinnittää aina vain enemmän huomiota itseeni ja omaan hyvinvointiini. Nähdessäni maailmaa näin myös itseni eri perspektiivistä. Etsin vahvasti paikkaa jonne tunnen kuuluvani, huomatakseni, että tämä koti jota etsin, asuu itsessäni. Tästä oivalluksesta lähti liikkeelle oma kehitykseni, jossa keskityn oman voimani löytämiseen. Blogin tekstit pyörivät paljon tämän teeman ympärillä ja toimii päiväkirjana matkallani kohti omaa voimaani, ja sitä kautta myös kohti unelmaelämääni.

En usko, että olen matkallani ja tunteideni kanssa yksin, minkä takia halusin jakaa ajatuksiani kokemastani. Minulle paras tapaa jakaa on kirjoittaminen, joten blogi tuntui hyvin luonnolliselta kanavalta. Jos sinäkin olet samankaltaisella matkalla omassa elämässäsi, kuulen mielelläni sinun kokemuksistasi – jakamalla ja vuorovaikuttamalla voimme löytää aivan uusia ulottuvuuksia itsestämme ja maailmasta! Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse, Facebookin tai Instagramin kautta.

Kiitos kun olet täällä lukemassa ajatuksiani! Toivon, että tekstien kautta myös sinä löydät inspiraatiota elämääsi.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s