Elämänkosketus

Elämänkosketus on uudenlainen hoitomuoto, jossa puhtain valoenergia parantaa itsenäisesti hoidettavan kehoa ja energiakenttää. Valossa on viisaus, joka palvelee hoidettavaa korkeimmasta energiasta käsin.

Elämänkosketus hoito eroaa kaikista energiahoidoista siinä, että se työskentelee aivan itsenäisesti hoidettavassa. Laskemme energian jonka kokoamme omasta ”elämänlangastamme”, joka kulkee Taivaan Valoverkon ja Maan Valoverkon kautta kruunuchakrastamme juurichakraan.

Muistan vieläkin sen innostuksen, joka minussa heräsi kun kuulin Elämänkosketuksesta – minun oli päästävä mukaan kurssille, vaikka se tarkoitti kerran kuussa Helsinkiin lentämistä. Kurssimme alkoi maaliskuussa 2017 ja vieläkin tuo sama innostus Elämänkosketusta kohtaan asuu minussa; olen niin valtavan upean, kauniin ja elävöittävän voiman äärellä, etten voi muuta kuin olla innostunut.

Elämänkosketus on todella koskettanut elämääni; paljon on pudonnut pois ja vielä enemmän uutta on avautunut elämääni. Tämän puhtaan valon avulla olen saanut käsiteltyä mennyttä, kipeitä haavoja ja ajatusmalleja, jotka eivät tue minua. Olen päässyt eroon haitallisista ja vahingoittavista tavoista, löytänyt aivan uudenlaisen kunnioituksen ja rakkauden itseäni ja elämää kohtaan.

Valo on avannut mieleni näkemään maailman aivan eri tavoin; maailman, joka on täynnä mahdollisuuksia, inspiraatiota, rakkautta ja kaikkea hyvää.

Nykyään voin paljon paremmin niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kohtaan jokaisen päivän ja hetken vakaalta pohjalta, täynnä uskoa ja luottamusta niin itseäni kuin maailmaa kohtaan.

​Elämänkosketus on tuonut elämääni vakautta, inspiraatiota, energiaa, hyvää oloa ja voimakkaan rakkauden virran – entistä vahvemmin pystyn elämään juuri omanlaistani elämää ja toteuttamaan itseäni vapaasti, esimerkiksi blogini kautta.

Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden kokea tämän saman, Elämänkosketuksen huikean voiman ja eheyttävän energian. Ilolla ja rakkaudella tarjoan sinulle Elämänkosketushoitoa etähoitona. Kirjoita minulle sähköpostitse tarpeistasi ja sovitaan ajankohta hoidollesi. 

HINNAT

Elämänkosketushoito 30 €
3 hoidon paketti 80 €
10 hoidon paketti 250 €
Kasvotusten tehtävä Elämänkosketushoito 50 €

Lue lisää Elämänkosketushoidosta täällä tai varaa aika hoitoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen adventuresofloveandlight@gmail.com tai täytä alla oleva lomake. Tutustu Elämänkosketukseen ja eri hoitajiin laajemmin osoitteessa www.elamankosketus.com.

Rakkaudella rakkaudesta,

Ida