elamankosketus energiahoito

Elämänkosketus

Elämänkosketus energiahoito 

– Eheyttää ja puhdistaa energiakenttääsi
– Nostaa esiin niitä asioita, jotka ovat sinulle tässä hetkessä tärkeitä
– Auttaa sinua juuri sillä tavalla, joka sinulle tässä hetkessä on oikein

Hoidossa käytettävä energia on valtavan viisas ja toimii aina hoidettavan parhaaksi, hänen kokonaisuuttaan, energiaa ja elämäntilannetta kunnioittaen.

Hoito niin vahvistaa kuin eheyttää energiaa ja auttaa kohtaamaan ne asiat elämässä, jotka vievät sinua eteenpäin omalla sielunpolullasi.

Hoito on sinulle, joka koet tarvetta rauhoittua ja puhdistua tässä hetkessä, joka kaipaat lisää energiaa elämääsi, oman voimasi vahvistamista ja apua eteenpäin kulkemiseen.

Hoito tapahtuu etähoitona ja kestää noin 30 minuuttia tai niin kauan kuin valoenergiaa kokee tarpeelliseksi. Hoidon aikana olisi tärkeä, että voit olla rauhallisessa tilassa istuen tai maaten ja täydesti keskittyä vastaanottamaan parantavaa ja puhdistavaa valoenergiaa.

Hoidon jälkeen saat sähköpostitse hoidon aikana nousseet tuntemukset sekä kuvauksen energiastasi tässä hetkessä.

Etähoidon hinta on 40 €.

Varaa aika sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com

Olet sydämellisesti tervetullut hoitoon!

Voit lukea lisää Elämänkosketushoidosta kirjoituksessani Mitä Elämänkosketushoito on?

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Palautetta ja kokemuksia Elämänkosketus energiahoidosta

”Sydämellinen kiitos! Sanasi osuvat persoonallisuuteni ytimeen. Havaitsit ongelmakohtani ja haasteeni, ja tuntui hyvältä kokea ne sanoiksi muotoiltuina. Tiedostan ne selkeämmin. Vielä kerran sydämellinen kiitos!”

”Kiitos ihanasta hoidosta! Oloni on vieläkin lämmin ja väreilevä, ja paljon energisempi! Kiitos, kiitos!”

”Aivan mieletön kokemus! Tuntui energiani olisi toden teolla keventynyt ja nyt tuntuu kuin kävlisin pilvillä – iloinen, lämmin ja voimakas olo – KIITOS!”

”Olen niin iloinen, että kuuntelin intuitiota ja uskalsin ottaa sinuun yhteyttä. Ja niin kiitollinen Sinulle hoidosta. Olen todella hämmentynyt kuinka nopeasti energiani muuttui. On ollut niin vuoristoista viimeiset päivät ja vaikeita hetkiä. Mutta koko ajan luotin prosessiin, ja koitin kiitollisena ottaa kaiken vastaan. Sinun hoitosi osui juuri oikeaan aikaan! Heräsin aamulla ihan uudelleen syntyneenä. Ihan liikutun, kun kirjoitan tätä. Olen niin kiitollisen hämilläni.”