ENERGIAHOITO

Miten energiahoito auttaa ja mihin se vaikuttaa

ENERGIAHOITO

Eheytystä & voimaa valosta

Energiahoidon kautta pääset hyvin konkreettisesti kokemaan energian vaikutuksen itsessäsi, kuinka valoenergia vaikuttaa sinuun ja energiaasi, nostattaa ja eheyttää kokonaisuuttasi.

ENERGIAHOITO

  • Puhdistaa, eheyttää ja tasapainottaa energiakenttääsi
  • Purkaa tukoksia ja painetta energiakentässäsi
  • Nostattaa energiaasi ja auttaa energiaasi virtaamaan vapaana

Energiahoidon vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen. Olemme kokonaisuuksia ja mitä tapahtuu energiassamme heijastuu niin kehoomme kuin elämäämme – ja päinvastoin.

Vapauttamalla, puhdistamalla ja tasapainottamalla energiaa purkaantuu usein myös kehosta lukkoja ja moni asia lähtee hoidon jälkeen liikkeelle. Energiahoito tukee, auttaa ja vapauttaa sinua kokonaisuutena, niin energeettisesti kuin fyysisesti.

MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU?

Hoidossa toimin energian välittäjänä. Välitän sinulle puhtainta valoenergiaa ja pyydän, että se auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla tässä hetkessä, hoitaa sinua tavalla, joka tukee sinua ja kokonaisuuttasi.

Hoidossa käytettävä energia on hyvin viisas ja toimii aina sinun tueksesi. Energia kohtaa sinut ja kokonaisuutesi lempeästi ja rakastavasti, juuri sellaisella voimalla, joka on sinulle tässä hetkessä oikea.

Hoitokokemus alkaa jo varauksesta, intentiosta ja jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeenkin.

HOITOHETKI

Hoito tapahtuu etähoitona ja kestää noin 30 minuuttia. Etähoito on yhtä voimakas kuin hoito kasvotusten, energia yhtä täyteläisen vaikuttava niin läheltä kuin kaukaa.

Sinun ei tarvitse valmistautua hoitoon muuten kuin varaamalla rauhallinen tila, jossa voit vastaanottaa hoidon.

Varauksesi jälkeen lähetän sinulle vahvistusviestin, vinkkejä hoitoon valmistautumisesta sekä maksutiedot. Juuri ennen hoitoa olen sinuun Whatsappin välityksellä yhteydessä ja viestitän sinulle myös, kun hoito on päättynyt.

Heti hoidon jälkeen kirjoitan ylös kaikki hoidon aikana nousseet tuntemukset ja sanoitan kaikki ne viestit ja muistutukset, jotka hoidon aikana sinulle nousevat. Saat tämän kaiken kirjallisesti sähköpostiisi hoidon jälkeen.

ENERGIAHOIDON VAIKUTUS

Hoito on voimakas ja vaikuttava, se laittaa usein asioita liikkeelle, nostaa esiin juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle tässä hetkessä merkityksellisiä. Hoidon vaikutuksen voi siis kokea vielä päiviä hoitohetken jälkeen, tuntea niin energiatasossa, kehossa kuin elämässä ja arjessa.

Jottet jää yksin kaiken hoidossa nousseiden asioiden kanssa, olen tukenasi sähköpostin välityksellä myös hoidon jälkeen.  

Energiahoito on kaunis tapa tuntea puhdas valoenergia ja sen vaikutus itsessä, laskeutua itseen ja omaan energiaan sekä purkaa ja puhdistaa kaikkea sitä, mikä itseä ei enää tue. Energiahoito avaa, tasapainottaa ja eheyttää energiaa, tuo sinut läsnäolevaksi omaan voimaasi ja keventää oloasi kokonaisvaltaisesti.

Hoidossa käytettävä valoenergia tukee energiaasi, auttaa sitä virtaamaan laajana ja vapaana, mikä tukee sinua kokonaisuutena.

Mitä laajempi energiakenttämme on, sitä vähemmän mikään ulkopuolinen pääsee meihin vaikuttamaan. Mitä vapaammin energiamme virtaa, sitä voimakkaammin puhdistamme itse itseämme ja seisomme omassa voimassamme.

AJANVARAUS ENERGIAHOITOON

ENERGIAHOITOHETKI SISÄLTÄÄ:

  • 30 minuutin energiahoidon etänä
  • Kirjallisen tulkinnan hoidon aikana nousseista tuntemuksista ja viesteistä

Kesto: 30 min
Hinta: 50 €

Ajanvaraus Olemuksen ajanvarauskalenterista.
Huomaa, että ajat ovat suomen aikaa.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, ole minuun sähköpostitse yhteydessä, ja kerro milloin olisi sinulle hyvä hetki hoidolle.

ENERGIAHOITOPAKETTI

Energiahoito vaikuttaa sinuun ja kokonaisuuteesi laajemmin ja pysyvämmin toiston myötä. Yksi hoitokerta purkaa ja puhdistaa sitä, mikä on tällä hetkellä pinnalla ja ajankohtaista. Useampi hoitokerta tuo sinut voimakkaammin oman energiasi ja sisimpäsi äärelle, auttaa energiaasi virtaamaan vapaana ja puhtaana pidempään.

Kolmen kerran hoitopaketti tuo pitkäkestoisen vaikutuksen energiaasi, pääset kokemaan kuinka valoenergia tukee sinua, auttaa sinua kulkemaan eteenpäin omalla polullasi ja kuinka oma energiasi ja sen voima vahvistuu.

Kolmen kerran energiahoitopaketti sisältää

  • 3 energiahoitoa etänä viikon välein
  • Kirjallisen tulkinnan hoidon aikana nousseista tuntemuksista ja viesteistä, jokaisen hoitokerran jälkeen

Hinta: 130 €

Ajanvaraus: Varaa ensimmäinen hoitohetki Olemuksen ajanvarauskalenterista. Varauksen yhteydessä klikkaa ’Liitä hoitopaketti’ ruutua.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, ole minuun sähköpostitse yhteydessä, ja kerro milloin olisi sinulle hyvä hetki hoidolle.

Ensimmäisen hoitokerran jälkeen vahvistamme seuraavan hoitohetken ajan.

Vastaan ilolla kysymyksiin: adventuresofloveandlight@gmail.com


KOKEMUKSIA ENERGIAHOIDOSTA

Ohhoh, olipas liikuttavaa lukea kirjoittamaasi, ihan tuli itku. 

Sanasi todella koskettivat! Niin kaunista, niin tärkeää ja niin rakkaudentäyteistä, kiitos! 

Nämä kolme hoitokertaa ovat antaneet minulle paljon. Olen jotenkin tullut vahvemmin takaisin itseeni ja saanut luottamustani elämään vahvistettua. Olen saanut maata jalkojen alle ja selkeyttä suunnasta mihin kulkea. Olen todellakin muutoksessa ja jonkin uudenlaisen olemisen äärellä. Ihan konkreettisesti myös tekemässä päätöksiä esim.työpaikkani suhteen…

Kiitos siis tuhannesti näistä vahvistavista ja vapauttavista hoidoista! 

”Sydämellinen kiitos! Sanasi osuvat persoonallisuuteni ytimeen. Havaitsit ongelmakohtani ja haasteeni, ja tuntui hyvältä kokea ne sanoiksi muotoiltuina. Tiedostan ne selkeämmin. Vielä kerran sydämellinen kiitos!”

”Kiitos ihanasta hoidosta! Oloni on vieläkin lämmin ja väreilevä, ja paljon energisempi! Kiitos, kiitos!”

”Olen niin iloinen, että kuuntelin intuitiota ja uskalsin ottaa sinuun yhteyttä. Ja niin kiitollinen Sinulle hoidosta. Olen todella hämmentynyt kuinka nopeasti energiani muuttui. On ollut niin vuoristoista viimeiset päivät ja vaikeita hetkiä. Mutta koko ajan luotin prosessiin, ja koitin kiitollisena ottaa kaiken vastaan. Sinun hoitosi osui juuri oikeaan aikaan! Heräsin aamulla ihan uudelleen syntyneenä. Ihan liikutun, kun kirjoitan tätä. Olen niin kiitollisen hämilläni.”

”Aivan mieletön kokemus! Tuntui energiani olisi toden teolla keventynyt ja nyt tuntuu kuin kävlisin pilvillä – iloinen, lämmin ja voimakas olo – KIITOS!”


Ida Hedman

Vuonna 2016 kävin Susan Hedmanin Valopallo-energiahoitaja-koulutuksen, jonka jälkeen olen tehnyt energiahoitoja sadoille säihkysieluille.

Hoidot ovat aina vaikuttava kokemus, on mieletöntä nähdä, kuinka puhdas valoenergia vaikuttaa hoidettavaan ja myöhemmin kuulla, kuinka hoito on auttanut elämässä, kuljettanut eteenpäin, tuonut keveyttä ja hyvää, iloa, rauhaa ja tasapainoa hoidettavalle.

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.