barcelona

Henkilökohtainen retriitti Barcelonassa

Olet sydämellisesti tervetullut luokseni Barcelonaan eheytymään, voimistumaan ja tutustumaan Barcelonan energiaan.

Viikko Barcelonassa suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeitasi vastaaviksi ja kuljen kanssasi koko viikon tutkien Barcelonaa, tunnustellen sen energiaa ja näyttäen sinulle tämän valon kaupungin energeettisen puolen.

Barcelonan mieletön energia itsessään tuo voimaa ja virtaa, minkä lisäksi täytämme päivämme avaavilla, inspiroivilla ja eheyttävillä aktiviteeteilla.

Päivät aloitamme yhteisellä meditaatiolla, tulemme kävelemään paljon, pääset näkemään Barcelonan eri silmin ja tekemään asioita, jotka voimistavat juuri sinua ja sinun kokonaisuuttasi.

barcelona

Viikon aikana voimme keskittyä esimerkiksi

  • energiaan, mitä se on ja miten se toimii
  • oman energian avaamiseen, vahvistamiseen, tasapainottamiseen ja eheyttämiseen
  • itsensä rakastamiseen
  • läsnäoloon
  • omaan voimaan
  • lepoon ja eheytymiseen

Ennen tuloasi keskustelemme puhelimessa ja lähetän sinulle kysymyksiä, joiden pohjalta luon juuri sinulle toimivan kokonaisuuden sekä aarrekartan Barcelonaan.

Viikon aikana opit paljon itsestäsi, energiastasi ja opit tunnustelemaan energiaa ympärilläsi. Kokonaisuudessaan viikko on eheyttävä ja lempeä, inspiroiva ja vahvistava. Se palauttaa sinut itseesi, oman voimasi äärelle ja auttaa sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin.

Viikko on myös hyvä tapa kasvattaa itseluottamusta ja lähteä matkalle yksin. Olen täällä oppaanasi ja tukenasi, ja samanaikaisesti pääset tutkimaan kaupunkia myös yksin ja nauttimaan omasta seurastasi.

Vietämme keskimäärin noin 5-6 tuntia päivässä yhdessä – joinain päivinä enemmän, joinain vähemmän, henkilökohtaisesta ohjelmastasi riippuen.

Valitettavasti minulla ei toistaiseksi ole mahdollisuutta majoittaa sinua, mutta autan sinua majapaikan löytämisessä ja muissa käytännön järjestelyissä.

barcelona
Paljon viikko maksaa?

Voit tulla pitkäksi viikonlopuksi tai kokonaiseksi viikoksi. Barcelona aikana kuljen oppaanasi kaupungissa ja tukenasi, kun matkaat itseesi.

7 päivää – 677 €
5 päivää – 484 €
3 päivää – 290 €

Hintaan sisältyy yksi energiahoito, ohjatut aamumeditaatiot, henkilökohtainen ohjelma sekä tuki matkan aikana.

Hinta ei sisällä majoitusta, ruokailua, matkakuluja tai maksullisia aktiviteetteja (kuten museovierailuja).

Vastaan ilolla kysymyksiin! Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com.

Valolla & rakkaudella,
Ida