henkilokohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus kuljettaa sinut itseesi ja auttaa sinua elämään täydesti itsestäsi käsin. Valmennuksen avulla voit vahvemmin tuoda omaa sisäistä maailmaasi näkyväksi ja elää täydesti itsestäsi käsin, omaa sydäntäsi kuunnellen ja seuraten.

MITÄ HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Henkilökohtaiseen valmennukseen sisältyy:

  • Kuukausittainen kuvaus energiastasi ja tulkinta siitä, mitä energiasi tässä hetkessä haluaa sinulle viestittää.
  • Kuukausittainen Elämänkosketus energiahoito (etä), joka puhdistaa ja eheyttää energiaasi.
  • Henkilökohtainen suunnitelma ja tehtävät kuukaudelle, jotka auttavat sinua elämään omannäköistä ja -tuntuista elämää
  • Kaikki Love & Light tribe materiaali sekä henkilökohtainen tuki ja apu arkeesi sähköpostitse.

Valmennus maksaa 149 € / kk.

MITEN HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS AUTTAA SINUA?

Energiatulkinnan, hoidon ja päivittäisten harjoitusten kautta pystyn auttamaan sinua vahvemmin

  • Toimimaan itsestäsi käsin
  • Kuulemaan oman sydämen äänesi ja kunnioittamaan sitä
  • Löytämään oman sieluntehtäväsi
  • Kulkemaan omalla sielunpolullasi

KENELLE VALMENNUS SOPII?

Sinulle, joka haluat paremmin ymmärtää itseäsi ja omaa kokonaisuuttasi, haluat tehdä aktiivisen muutoksen elämääsi, jossa toimit omaa itseäsi kuunnellen ja kunnioittaen.

Sinulle, erityisherkälle, joka haluat voimistaa itseäsi ja paremmin ymmärtää kuinka energiasi toimii.

Sinulle, joka haluat luoda elämästäsi täydesti omannäköistäsi, sisintäsi heijastavaa ja tukevaa. Sinulle, joka haluat jokainen päivä elää itsestäsi käsin, omaa sieluntehtävääsi todeksi luoden.

Sinulle, joka et oikein mihin suuntaan seuraavaksi astua, joka kaipaat tukea eteenpäin menemiseen ja oman sieluntehtäväsi löytämiseen.

HAE MUKAAN HENKILÖKOHTAISEEN VALMENNUKSEEN!
(jatkuva aloitus)

MIKSI MINÄ?

Energioiden näkeminen, tunteminen ja tulkitseminen on minulle luonnollista ja tätä kautta pystyn jakamaan sinulle arvokasta tietoa itsestäsi. Energiahoitoja olen tehnyt suurella ilolla jo yli kolmen vuoden ajan, energiatulkintoja sadoille ihmisille.

Olen itse kokenut ristiriidan omassa arjessani ja sisäisessä maailmassani, kulkenut lukuisten esteiden ja pelkojen lävitse, jotta voisin täydesti elää sellaista elämää, joka heijastaa itseäni.

Haluan jakaa kanssasi kaiken oppimani, jottei sinun tarvitse yksin kohdata samoja haasteita kuin minä. Mielestäni me jokainen ansaitsemme elää elämää, joka heijastaa meitä ja elämää, jossa voimme olla sinut itsemme kanssa.

Henkisyys ei ole minulle erillinen osa-alue elämässä, vaan elämäntapa. Henkinen hyvinvointi, energiat ja oman energiakokonaisuuteni tiedostaminen kuuluu arkeeni, ja mielestäni näitä kahta ei tarvitse erottaa toisistaan: olemme kokonaisvaltaisia olentoja ja ansaitsemme kokonaisvaltaisen elämän, jossa voimme elää täydesti kaikkia puoliamme.

Henkinen hyvinvointi on yhtä tärkeä kuin fyysinen hyvinvointi, se on osa-alue, joka tukee meitä omassa arjessamme ja auttaa meitä kokonaisvaltaisesti voimaan hyvin.

Olen edelläkävijä, kirjoittaja, luova valonlapsi, joka haluaa muistuttaa sinua siitä upeasta kokonaisuudesta, joka olet. Missionani on auttaa sinua muistamaan rakkaus itsessäsi ja elämään rakkaudesta käsin. Tämä on työtä, jota teen suurella ilolla ja rakkaudella, elämäntapa, jonka haluan kanssasi jakaa.

rakasta itsesi puhki valmhenkilokohtainen valmennusennus

MITEN HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS TOIMII JA KUINKA PITKÄ SE ON?

Henkilökohtainen valmennus on minimissään kuukauden ja voit jatkaa valmennusta juuri niin pitkään kuin haluat. Valmennuksen suositeltu pituus on 3-6 kuukautta, jotta sinulla olisi todella aikaa syventyä itseesi, tuoda itsesi näkyväksi ja nähdä kuinka elämäsi voi muuttua, kun toimit täydesti itsestäsi käsin ja omaa kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen.

Henkilökohtaiseen valmennukseen voit hakea mukaan klikkaamalla tästä. Hakemuksessa pyydän sinua kertomaan miksi haluat mukaan valmennukseen, kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja kuinka paljon aikaa pystyt antamaan valmennukselle.

Hakemus auttaa minua selkiyttämään sopiiko valmennus sinulle ja luomaan juuri sinulle täydellisen valmennussuunnitelman!

Valmennuksen kuukausihinta on 149 €.

Valmennuksen voi aloittaa milloin vain! Kun olet täyttänyt hakemuksen olen sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisällä lisätiedoilla.

Jos pääset mukaan valmennukseen alkaa valmennus siitä päivästä jolloin sinulla on aika Elämänkosketus-energiahoitoon. Heti energiahoidon jälkeen saat kirjallisen tulkinnan energiastasi sekä henkilökohtaiset tehtävät ja teemat kuukaudelle.

Näiden lisäksi lisään sinut Love & Light tribeen, jolloin saat tribelaisten viikkokirjeen, jossa on viikoittainen tulkinta energiasta sekä tehtäviä viikolle, jotka auttavat sinua toimimaan itsestäsi käsin tämänhetkisessä energiassa.

Koko valmennuksen ajan toimin henkilökohtaisena tukena ja apuna sinulle; kuukauden aikana kysyn etenemisestäsi, tuen sinua, vastaan kysymyksiin ja ohjaan sinua eteenpäin. Kuukauden lopussa käymme läpi kaiken sen, mitä kuukausi on tuonut mukanaan ja jos jatkat valmennusta varaamme uuden ajan energiahoidolle ja luomme sinulle henkilökohtaisen suunnitelman seuraavalle kuukaudelle.

Valmennuksen loputtua olet tervetullut jatkamaan Love & Light tribessa, jolloin sinulla on oiva tilaisuus vahvistaa kaikkea sitä, mitä valmennus sinussa nostatti ja avasi.

SANOTTUA HENKILÖKOHTAISESTA VALMENNUKSESTA

”Tuhannet, tuhannet kiitokset tästä superihanasta valmennuksesta! Olipa ihana tapa päättää vanha vuosi😊 ja lähteä voimistuneena kohti uutta. Valmennuksesi ylitti odotukseni. Sanotit asiat niin ihanasti ja voimaannuttavasti, että niistä sai voimaa valtavasti. Luin tekstit moneen kertaan. Tehtävät oivalluttivat monia asioita ja antoivat voimaa. Ja olet niin kertakaikkisen ihanan rohkaiseva, että se tuntui ihan käsittämättömän hyvältä. En kaivannut mitään ja mukana ei ollut mitään toimimatonta. Ihan täydellinen paketti minulle. Ja totta tosiaan, energiani virtaa nyt ihan uudella tavalla. Kiitos valtavasti!”

HAE MUKAAN HENKILÖKOHTAISEEN VALMENNUKSEEN

KYSYMYKSIÄ?

Jos sinulle herää kysymyksiä, et ole täysin varma sopiiko valmennus sinulle tai kohtaat ongelmia oston yhteydessä laita minulle sähköpostia: adventuresofloveandlight@gmail.com. Vastaan ilolla kysymyksiisi!

Rakkaudella,
Ida