Ida

Ida on valonlapsi, joka on tuntenut energioita koko ikänsä ja on työskennellyt energiahoitojen, tulkintojen ja valmentamisen parissa jo vuosia. Hän on lempeä, rakkaudellinen ja avoin kanssakulkija ja opas sinulle, joka kaipaat tukea matkallasi itseesi ja kohti avoimempaa, tietoisempaa, läsnäolevampaa ja rakkaudellisempaa elämää.

Hei säihkysielu,

Ida Hedman

Adventures of Love & Light blogin kirjoittamisen aloitin lokakuussa 2017 ja ajan kanssa blogi on muotoutunut, kasvanut, kehittynyt ja elänyt – aivan kuten minäkin. Blogin ydin on silti pysynyt samana; jaan kirjoituksissa tuntemuksiani, elämyksiäni, kokemuksiani ja oivalluksiani elämästä ja arjesta, energioista ja elämästä. Kirjoittaminen on minun tapani avata omaa sisäistä maailmaani niin itselleni kuin muulle maailmalle, jotta voisimme kaikki muistaa, ettemme ole yksin ajatustemme ja tunteidemme kanssa.

Minun missionani on auttaa ihmisiä löytämään puhdas rakkaus itsestään ja muistamaan oma valloittava kokonaisuutensa. Apukeinoina tässä käytän niin kirjoittamista kuin erilaisia harjoituksia, haasteita ja energiatyöskentelyä.

Maailma on vienyt sydämeni ja sieluni janoaa jatkuvasti uusia seikkailuja ja kokemuksia. Olen täällä maan päällä kokeakseni elämää ihmisenä ja levittääkseni valoa ja rakkautta kaikkialle ympärilleni. Maailma on kotini, mikä tarkoittaa sitä, että elän ja koen elämää hyvin eri paikoissa, maissa ja kaupungeissa. Koti on aina siellä missä kulloinkin olen ja matkoillani olen ilokseni saanut kohdata mitä hurmaavimpia sieluja, kokenut kauniita kohtaamisia sekä jakamisen ilon ja voiman. Tulevaisuudelta toivon valtavaa valoheimoa, perhettä, jonka kanssa elää ja jakaa maailman eriskummallisuudet.

Kirjoitukseni keskittyvät oman itsensä, rakkauden ja unelmaelämän löytämiseen. Uskon vahvasti siihen, että mitä enemmän olemme läsnä itsessämme, sitä vahvemmin voimme toimia sydämestämme käsin ja elää rakkaudessa, elää unelmaelämäämme.

Minulle unelmaelämä on elämää, jossa voin jokaisessa hetkessä elää täydesti ja puhtaasti itseni näköisiä ja tuntuisia hetkiä. Uskon, että jokainen meistä ansaitsee oman unelmaelämänsä, ansaitsee rakkauden ja kaiken hyvän.

Adventures of Love & Light sivustolla voit seurata minun, valon ja rakkauden seikkailuja sekä tutustua kaikkeen siihen, mitä tarjoan auttaakseni sinua löytämään rakkauden itsestäsi.

Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Rakkaudella,
Ida
Hedman

P.S. Jaan paljon päivittäisestä elämästäni ja ajatuksiani myös Instagramissa. Seuraa minua myös siellä ja jaa ajatuksiasi kanssani tagaamalla @adventures.of.love.and.light.

P.P.S. Koska koen yhteyden ja jakamisen valtavan tärkeiksi, laitathan minulle viestiä ja kerrot kuka sinä olet joko Instagramissa tai sähköpostitse! Yhteydessä on voimaa ja jakaminen nostattaa.


Koska välillä tarvitaan tuulen tuivertamia hiuksia, sydämestä kuplivaa naurua. Tarvitaan majan rakennusta ja disneyelokuvia, päiväkirjaan kirjoittamista ja huikeita seikkailuja. Tarvitaan mielikuvitusta, taikaa, säihkysilmiä ja elämää. Välillä tarvitaan leikkiä. Muistattamaan elämästä. Muistuttamaan ettei elämä ole niin vakavaa. Muistuttamaan, että sisällämme asuu vielä lapsi.

Milloin viimeeksi sinä annoit sisäisen lapsesi temmeltää, rakentaa majoja ja sukeltaa pilvilinnoihin? Anna nyt. Ota hetki aikaa leikille, antaudu mielikuvitukselle, anna itsesi nauttia – rajoitta, vapaasti, astu Mikä mikä maahan ja usko mielikuvituksen voimaan. Usko lentämiseen ja keijupölyyn. Usko ihmeisiin. Usko rakkauteen. Usko itseesi ja siihen taikaan, joka sydämessäsi elää. 
-Ida


2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s