Ida

Ida on valonlapsi, joka on tuntenut energioita koko ikänsä ja on työskennellyt energiahoitojen, tulkintojen ja valmentamisen parissa jo vuosia. Hän on lempeä, rakkaudellinen ja avoin kanssakulkija ja opas sinulle, joka kaipaat tukea matkallasi itseesi ja kohti avoimempaa, tietoisempaa, läsnäolevampaa ja rakkaudellisempaa elämää.

Hei säihkysielu,

Adventures of Love & Light vie sinut energioiden maailmaan, auttaa sinua elämään itsestäsi käsin ja muistuttaa sinua omasta säkenöivästä voimastasi.

Tarjoan sinulle tulkintoja energiastasi, katsauksia energiaan tässä hetkessä ja energiahoitoja.

Energiahoitojen ja Sielun Tarinoiden kautta autan sinua tutustumaan omaan energeettiseen kokonaisuuteesi, avautumaan omalle valollesi ja vahvemmin kulkemaan omaa sielunpolkuasi.

Olen aistinut energiaa koko ikäni ja kirjoittaminen on luonnollinen kanava minulle jakaa kaikkea sitä mitä energiasta nousee ylös.

Olen käynyt Susan Hedmanin energiahoitajakoulutuksen vuonna 2016. Koulutuksesta inspiroituneena Adventures of Love & Light sai alkunsa blogina, kanavana, jota kautta pääsin jakamaan omaa maailmaani.

Blogin aloittamisen myötä aloin myös tekemään energiahoitoja sekä kirjoittamaan Sielun Tarinoita. Vuosien aikana olen saanut kunnian kirjoittaa satojen upeiden sielujen Sielun Tarinan, sanoittaa sitä kauneutta, joka meissä jokaisessa asuu.

2018 syksyllä perustin oman toiminimeni ja olen siitä saakka toiminut täyspäiväsenä yrittäjänä.

Missionani on auttaa ihmisiä löytämään puhdas rakkaus itsestään ja muistamaan oma valloittava kokonaisuutensa, luoda hyvää tähän maailmaan ja kasvattaa rakkautta.

Toivotan sinut koko sydämelläni tervetulleeksi Adventures of Love & Light maailmaan, valon ja rakkauden seikkailulle, elämään täynnä taikaa ja rutkasti rakkautta!

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida Hedman

Lue myös: Minun polkuni

2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s