iltasatu

Iltasatu

Iltasatuja, tarinoita, jotka ovat punottuja valolla ja rakkaudella. Seikkailuja, jotka vievät sinut toiseen aikaan, paikkaan, maailmaan. Kirjoituksia, jotka inspiroivat, vapauttavat ja kertovat niin valosta kuin rakkaudesta.

Iltasadut ovat aikuisille suunnattoja inspiroivia ja avaavia tarinoita, jotka muistuttavat sinua siitä mitä mielen huolien, karkeuden alla ja sisällä oikeasti on. Tilatessasi Iltasadun saat keskiviikkoiltaisin erilaisen sadun suoraan sähköpostiisi piristämään viikkoasi.

TILAA ILTASATU

4 Iltasadun paketti 39,90 €
12 Iltasadun paketti 119,90 €

Tilatessasi paketin saat seuraavana neljänä/kahtenatoista keskiviikkoiltana iltasadun sähköpostiisi.

Klikkaa tästä, niin pääset tilaamaan satupakettisi Holvin verkkokauppaan.

Voit myös tilata Iltasatuja lahjaksi. Lähetäthän tällöin minulle sähköpostia osoitteeseen adventuresofloveandlight@gmail.com, jossa kerrot minulle lahjansaajan nimen ja sähköpostiosoitteen.

Jos sinulle herää kysymyksiä, tarvitset apua oston kanssa tai haluat muuten vain olla minuun yhteydessä, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen adventuresofloveandlight@gmail.com. Vastaan sähköposteihin aina kahden arkipäivän sisällä, jos et kuule minulta vastausta, laitathan minulle uudelleen viestiä tai ole vaihtoehtoisesti yhteydessä Instagramin kautta.

Kokeile ilmaiseksi

Kirjoita nimesi ja sähköpostisi alle laatikkoon, niin lähetän sinulle kolme lyhyttä iltasatua kolmena seuraavana iltana.

Tietosi jäävät ainoastaan minun tietooni, eikä niitä käytetä muuhun kuin Iltasatujen lähettämiseen. Voit milloin vain perua Iltasatujen tilaamisen ilmoittamalla siitä minulle sähköpostitse.

Saat ensimmäisen iltasadun huomisiltana. Muistathan kurkata roskapostisi, jos satua ei näy. Sähköpostini päätyvät nimittäin harmillisen usein roskapostiin.

Miksi iltasatuja?

Lukeminen on yksi taianomaisimpia asioita, joita on. Tarinat vievät meidät uusiin maailmoihin, inspiroivat, opettavat ja tuovat suunnattomasti iloa.

Minä haluan tuoda sinulle rakkaudella kirjoitettuja, valolla punottuja satuja, jotka tuovat pehmeyttä arkeesi, hetkeksi kuljettavat sinut rakkaudelliseen tilaan, jossa voit rauhassa sukeltaa toisenlaiseen maailmaan.

Mistä iltasadut saivat alkunsa?

Vuosi 2020 kaikessa ihmeellisyydessään palautti minut täydesti sen ääreen, mikä on minulle ominta. Maaliskuussa löysin itseni kotikaranteenista Barcelonassa jolloin hitaat ja hiljaiset päivät täyttyivät lukemisesta, teekupeista sekä hiljaa ja huomaamatta kirjoittamisesta.

Aloin kirjoittamaan iltasatua rakkaalle sisarelleni syntymäpäivälahjaksi. Ajan kanssa siitä muotoutui aamusatu, jonka hän saa jokainen aamu sähköpostiinsa.

Sadun kirjoittaminen on avannut minulle maailman, jossa tunnen olevan täysin itseni. Sanojen kutominen valolla, eri maailmoihin astuminen ja kokemuksien, tuntemuksien ja ajatusten ilmaiseminen soljuu lempeästi paperille. Jotenkin satujen ja tarinoiden kautta on helpompi ilmaista sitä todellisuutta, jota koen, niitä energioita, joita tunnen.

Tarinat ovat minulle myös suurinta inspiraatiota, matkoja toisiin maailmoihin ja elämiin. Suuria tunteita ja kuvauksia kaikesta siitä, mitä ei aina itse pysty itselleen ilmaisemaan.

Tämä aika on vienyt minut täydesti tarinoiden maailmaan, on mielettömän ihanaa sanoittaa todellisuutta säkenöivin ja valolla kudotuin sanoin.

Vuosi 2020 on palauttanut minut itseeni, muistuttanut siitä pienestä lapsesta, joka haaveili kirjoittamisesta ja luonnosta, taiasta ja kulki metsässä keskustellen puiden ja kasvien kanssa. Muistuttanut minua kaikesta siitä, mille sydämeni sykkii ja jota haluan luoda todeksi.

Ja minä haluan jakaa tämän taianomaisen satujen maailman kanssasi, jakaa sitä valoa ja rakkautta, jota saduista kumpuaa sinulle kaunein säihkysielu. Ja kenties satujen kautta auttaa sinua löytämään ne asiat, joille sydämesi sykkii, inspiroida sinua toteuttamaan sisintäsi.

Kutsun sinut siis satujen maailmaan. Tilaamaan pääset täällä, Holvin verkkokaupassani, ja jos haluat kolme ilmaista satua seuraavana kolmena päivänä, käy täyttämässä tietosi laatikkoon sivun alussa.

Suurella rakkaudella ja valolla,
Ida Hedman

PALAUTETTA ILTASADUISTA

Kiitos kiitos kiitos. Jälleen luen ihastuneena satuasi, kyynelten virratessa poskilleni. Niin kaunista….Niin kauniisti kirjoitat, siirrät kauneutta sisältäsi satuihin. Osaat koskettaa, lohduttaa, saada hymyilemään – sanoillasi. Todellakin toivon Sinun jatkavan kirjoittamista.Tuovan tuota valtavan kaunista lahjaasi maailmaan. Kiitos saduista! Jaan tämän sadun rakkaille tyttärelleni.
– Ulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s