kanavointi

Kanavointi

Kirjallinen kanavoitu tulkinta energiastasi ja siitä, mitä energia sinulle tässä hetkessä viestii.

Kanavoinnissa luen energiaasi ja välitän sieltä nousevia viestejä sinulle. Kanavointi on hyvin puhdas ja kaunis tapa välittää sinulle kaikkea sitä, mikä on sinulle tässä hetkessä ajankohtaista, kuinka energia viestii sinulle ja mitä se sinulta pyytää.

Energiamme kantaa valtavasti tietoa sisällään, ohjaa meitä omalla sielunpolullamme ja kuljettaa meitä lempeästi eteenpäin elämässä. Yhteys omaan sisimpään auttaa meitä elämään vahvemmin omasta itsestämme käsin ja omaa kokonaisuuttamme kunnioittaen.

Kanavointi auttaa sinua palaamaan itseesi, ymmärtämään itseäsi paremmin tässä hetkessä ja antaa usein vastauksia siihen, mikä on sinulle tässä hetkessä parhaaksi. Kanavointi auttaa sinua kulkemaan eteenpäin vahvemmin itseäsi kuunnellen ja omaa sielunpolkuasi kunnioittaen.

Kirjallinen kanavointi on sinulle, joka kaipaat selkeyttä, apua ja tukea tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi.

Kirjallinen kanavointi on osa Love & Light triben Star ja Universe polkuja. Lue lisää Love & Light tribesta täällä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai mietteitä, ole minuun yhteydessä sähköpostitse adventuresofloveandlight@gmail.com tai täyttämällä sivun lopussa oleva lomake.

Vastaan sinulle aina kahden arkipäivän sisällä, jos et ole saanut vastausta, lähetäthän viestisi uudelleen. Tarkistathan myös roskapostisi, viestini päätyvät harmillisen usein sinne.

Olen herkkä tulkitsemaan energiaa ja kaikissa tulkinnoissa pyydän aina puhtainta ja korkeinta viisautta sinun avuksesi. Love & Light triben ja kanavointien kautta haluan auttaa sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin ja toimimaan omaa kokonaisuuttasi kunnioittaen. Voit lukea lisää minusta ja työstäni täällä.

Valolla ja rakkaudella,
Ida

P.S. Jos kaipaat henkilökohtaista kanavointia kasvotusten tai Zoomin välityksellä suosittelen koko sydämelläni Susan ja Isa Hedmania. Tutustu heihin täällä.

YHTEYDENOTTOLOMAKE