kanavointi

Kanavointi

Kirjallinen kanavoitu tulkinta energiastasi ja siitä, mitä energia sinulle tässä hetkessä viestii.

Kanavoinnissa luen energiaasi ja välitän sieltä nousevia viestejä sinulle. Kanavointi on hyvin puhdas ja kaunis tapa välittää sinulle kaikkea sitä, mikä on sinulle tässä hetkessä ajankohtaista, kuinka energia viestii sinulle ja mitä se sinulta pyytää.

Energiamme kantaa valtavasti tietoa sisällään, ohjaa meitä omalla sielunpolullamme ja kuljettaa meitä lempeästi eteenpäin elämässä. Yhteys omaan sisimpään auttaa meitä elämään vahvemmin omasta itsestämme käsin ja omaa kokonaisuuttamme kunnioittaen.

Kanavoinnin saat kirjallisena sähköpostiisi ja kirjoitus auttaa sinua palaamaan itseesi, ymmärtämään itseäsi paremmin tässä hetkessä ja antaa usein vastauksia siihen, mikä on sinulle tässä hetkessä parhaaksi. Kanavointi auttaa sinua kulkemaan eteenpäin vahvemmin itseäsi kuunnellen ja omaa sielunpolkuasi kunnioittaen.

Kirjallinen kanavointi on sinulle, joka kaipaat selkeyttä, apua ja tukea tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi.

Kirjallisen kanavoinnin hinta on 49,90 € ja saat kirjoituksen seitsemän arkipäivän sisällä tilauksestasi sähköpostitse.

Kanavoinnin pääset tilaamaan Holvin verkkokaupassani, klikkaamalla tästä.

Jos on jotakin erityistä, johon tässä hetkessä kaipaat apua tai sinulla on kysymyksiä, joihin kaipaat kanavoinnissa vastausta lähetäthän ne minulle sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.

Huomaathan, että kanavointi on henkilökohtainen, eikä sitä voi tilata toiselle.

Jos sinulla on kysymyksiä, mietteitä tai kaipaat apua tilauksessa, ole minuun yhteydessä sähköpostitse adventuresofloveandlight@gmail.com tai täyttämällä sivun lopussa oleva lomake.

Vastaan sinulle aina kahden arkipäivän sisällä, jos et ole saanut vastausta, lähetäthän viestisi uudelleen. Tarkistathan myös roskapostisi, viestini päätyvät harmillisen usein sinne.

Olen herkkä tulkitsemaan energiaa ja kaikissa tulkinnoissa pyydän aina puhtainta ja korkeinta viisautta sinun avuksesi. Kanavointien kautta haluan auttaa sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin ja toimimaan omaa kokonaisuuttasi kunnioittaen. Voit lukea lisää minusta ja työstäni täällä.

Valolla ja rakkaudella,
Ida

P.S. Jos kaipaat henkilökohtaista kanavointia kasvotusten tai Zoomin välityksellä suosittelen koko sydämelläni Susan ja Isa Hedmania. Tutustu heihin täällä.

YHTEYDENOTTOLOMAKE