Kurssit & Valmennukset

love and light tribe

LOVE & LIGHT TRIBE

Rakkaudellinen heimo, joka auttaa sinua elämään tietoisemmin ja läsnäolevammin arjessasi.

LUE LISÄÄ

21 paivaa lempeaa lasnaoloa verkkokurssi

MATKA TÄHÄN HETKEEN

21 päivää
lempeitä läsnäoloharjoituksia,
jotka johdattavat sinut
takaisin tähän hetkeen.

LUE LISÄÄ

muutos valmennus

MATKA KOHTI UNELMAELÄMÄÄ

Muutos valmennus, joka johdattaa sinut lähemmäksi omaa unelmaelämääsi.

LUE LISÄÄ

MIKSI?

Koska elämme muutoksen ajassa, joka vaatii meitä entistä enemmän avaamaan sydäntämme, sukeltamaan itseemme. Uusi aika vaatii sen, että puramme kaikki ne esteet itsessämme, jotka seisovat itsemme, rakkauden ja unelmaelämämme tiellä.

Koska jokainen meistä on täydellinen omana itsenään, sinä kauniina upeana kokonaisuutena, joka olemme. Aina emme vain muista kuka oikein olemme, emme tiedä kuinka voisimme täydesti ilmentää omaa kaunista itseämme.

Koska mielestäni jokainen, aivan jokainen, ansaitsee olla läsnä omassa elämässään, omassa itsessään. Me kaikki ansaitsemme rakkautta, suurenmoista rakkautta ja ennen kaikkea ansaitsemme oman rakkautemme. Ansaitsemme rakastaa itseämme, jokainen hetki.

Koska mielestäni jokainen ansaitsee elää elämää, joka heijastaa omaa syvintä olemustamme. Elämää, joka tuntuu hyvältä. Elämää, josta unelmoimme. Unelmaelämää.

Ja koska mielestäni kenenkään ei tarvitse kulkea tätä matkaa yksin, koska yhdessä pystymme enempään!

rakasta itsesi puhki valmennus

MATKASI TUKENA

ELÄMÄNKOSKETUS-ENERGIAHOITO

Elämänkosketus-energiahoito on vaikuttava hoitomuoto, joka puhdistaa ja tasapainottaa energiakenttääsi sekä laittaa muutosprosessin itsessäsi liikkeelle. Hoito toimii aina sinun parhaaksesi ja sinun kokonaisuuttasi kunnioittaen.

Lue lisää Elämänkosketus-energiahoidosta ja varaa itsellesi aika hoitoon täällä.

SIELUN TARINA

Sielun Tarina on kanavoitu kirjoitus sinusta, kokonaisuudestasi. Kirjoitus heijastaa energiaasi tällä hetkellä ja pyrkii muistuttamaan sinua siitä upeasta ja rakastettavasta kokonaisuudesta, joka olet. Usein kirjoitukset nostavat esiin jotakin, josta tässä hetkessä kaipaat muistutusta. Kirjoitukset ovat lempeitä ja kauniita, sinulle luotuja mitä suurimmalla rakkaudella.

Tilaa oma Sielun Tarinasi täältä.

MATKAOPPAANASI RAKKAUDENLÄHETTILÄS IDA

Minulla on unelma, unelma siitä, että me hengittäisimme hieman vapaammin, tuntisimme hieman syvemmin. Että me uskaltaisimme elää hieman vahvemmin, ettemme enää antaisi pelolle valtaa.

Toivon, että voisimme rakastaa vapaammin. Antautua kaikelle sille, minkä rakkaus tuo mukanaan. Antautua ilolle. Antautua vapaudelle itsessämme.

Unelmoin, että astuisimme niin vahvasti itseemme, että näkisimme kuinka olemme kaikki yhtä. Että näkisimme kuinka olemme kaikki rakkaus.

Ja sen takia minä kirjoitan, rakkauden takia. Jos millään tavalla voin lisätä rakkautta tähän maailmaan, sen teen. Jos mitenkään voin luoda jotakin kaunista siitä tuskasta ja surusta, jota me koemme, niin sen luon. Jos mitenkään voin tuoda valonpisaroita pimeyteen, niin ne tuon.

Sillä, mitä minä näen sinussa on minua. Mitä maailma tuntee, sen tunnen itsessäni. Sillä me olemme kaikki yhtä – mitä sinä koet, sitä minäkin koen. Sillä me olemme yhdessä vastuussa siitä elämästä, jonka maan päälle luomme, itsellemme ja muille.

Ja minä unelmoin. Rakennan pilvilinnoja ja katselen kuinka uloshengityksellä vapautan unelmani maailmaan. Sadepisaroita täynnä rakkautta ja voimaa, rohkeutta ja lempeyttä, vapautta ja syvyyttä. Pisaroita, jotka leviävät kaikkialle, meihin jokaiseen.

Sillä me kaikki koostumme vedestä. Olemme yhdessä valtameri, suunnaton luonnonvoima, itse elämä. Vedestä näemme heijastuksia omasta itsestämme, upeudestamme, voimastamme, vapaudestamme.

Rakkaudestamme, joka lepää valtameren syvyyksissä ja jonka unelmoin vielä nousevan pintaan, taivaisiin, meihin, meistä – syvältä itsestämme vapaasti ja estoitta maailmaan.

Siitä minä unelmoin. Rakkaudesta, ehdottomasta ja vapaasta rakkaudesta.

Sukellatko kanssani tuohon rakkauteen?

Rakkaudella,
Ida

LUE LISÄÄ IDASTA