Muutos valmennus

Muutos valmennus

Muutos valmennus – Askel askeleelta kohti elämää, joka heijastaa sisintäsi.
Kohti unelmaelämääsi.

Tervetuloa mukaan seitsemän viikkoa kestävälle matkalle, joka auttaa sinua vahvemmin kulkemaan kohti omaa unelmaelämääsi muutoksen kautta.

Muutos valmennuksen aikana sukellat itseesi ja selkiytät miten voit vahvemmin elää omannäköistä elämää kolmessa eri osassa:

Ensimmäisessä osassa sukellamme tarkastelemaan

Mikä toimii ja mikä ei toimi elämässäni juuri nyt?

Toisessa osassa syvennymme tutkimaan

Mitä minä haluan?

Ja viimeisessä osassa lähdemme luomaan konkreettista muutosta kysymällä

Mitä minä voin muuttaa?

Kysymyksiin pureudumme erilaisten tehtävien kautta, jotka auttavat sinua konkreettisesti näkemään mitä elämässäsi tarvitset, mistä voit luopua, mitä haluat ja miten voit käytännössä lähteä luomaan muutosta.

Kaikki materiaali jää valmennuksen jälkeen sinulle, joten sinun on helppo palata valmennuksen pariin aina silloin, kun koet että se on sinulle tarpeellista!

OSTA MUUTOSVALMENNUS TÄÄLTÄ!
Ostaessasi valmennuksen nyt saat heti ladattavaksi tervetuliaiskirjeen ja ennakkotehtävän. Ensimmäinen kurssiviesti ja -harjoitus saapuu sähköpostiisi ylihuomenna.

joulukuu hyvaksymisen hiljentymisen ja itserakkauden aika

KOSKA SINÄ ANSAITSET ELÄÄ UNELMAELÄMÄÄSI

Usein odotamme maanantaita, uutta viikkoa, kuukautta tai vuotta aloittaaksemme jotakin, muuttaaksemme jotakin elämässämme. Aloittaa voi kuitenkin milloin vain, minä päivänä vain, mihin aikaan tahansa.

Tämän takia Muutos valmennus on luotu kokonaisuudeksi, jonka sinä voit aloittaa milloin vain haluat!

Ostaessasi valmennuksen saat heti ladattavaksi itsellesi tervetuliaiskirjeen, josta löydät ennakkotehtävän ja ensimmäisen kurssitehtävän saat ylihuomenna. Ylihuomenna, jotta saat päivän aikaa valmistautua niin henkisesti kuin fyysisesti seuraavaan 7 viikkoon.

Kurssin aikana tulet saamaan seitsemälle viikolle kuusi eri harjoitusta suoraan sähköpostiisi. Harjoitukset saapuvat sähköpostikansioosi aikaisin aamulla ja sinulla on aina vähintään viikko aikaa toteuttaa kukin harjoitus.

Kaikki materiaali jää käyttöösi, joten voit helposti palata takaisin harjoituksiin niin valmennuksen jälkeen kuin valmennuksen aikanakin.

Valmennuksen tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään mitä sinä tarvitset tässä hetkessä voidaksesi hyvin ja antaa sinulle työkaluja lähteä luomaan muutos omassa elämässäsi.

Valmennusta varten tarvitset avoimuutta, lempeyttä ja rakkautta itseäsi kohtaan. Tulet myös tarvitsemaan hieman kärsivällisyyttä, muistiinpanovälineitä (puhelin tai läppäri käyvät mainiosti) sekä halua kulkea muutosmatka itseesi.

Matkasi tukena kuljen minä, Ida Hedman. Muutos valmennus on kolmas osa kokonaisuutta, jonka olen luonut avuksesi muistuttamaan sinua rakkaudesta itsessäsi, omasta valovoimaisuudestasi ja toimii käytännön työkaluna auttaaksesi sinua tuomaan oma kaunis itsesi näkyväksi maailmaan. Apunasi, jotta sinä voisit täydesti elää elämää, joka heijastaa ja tukee omaa kokonaisuuttasi.

Koska mielestäni meistä jokainen ansaitsee elää elämää, joka tukee itseämme ja omaa kokonaisuuttamme. Elämää, jossa meillä on hyvä olla, jossa olemme onnellisia. Omaa unelmaelämäämme.

Muutos valmennus on osa suurempaa kokonaisuutta, seikkailua valoon ja rakkauteen. Tämän kokonaisvaltaisen matkan ensimmäinen osa johdattaa sinut läsnäolon kautta itseesi 21 päivää Lempeää Läsnäoloa verkkokurssin kautta. Matkan toinen osa on matka rakkauteen, erityisesti itsesi rakastamiseen Rakasta itsesi puhki -valmennuksen kautta. Kolmas osa auttaa sinua luomaan todeksi kaiken sen, mitä elämääsi tarvitset Muutos valmennuksen kautta.

Kokonaisuuden voi suorittaa missä järjestyksessä tahansa, mutta saadaksesi eniten irti matkastasi suosittelen kulkemaan polkua läsnäolosta, rakkauteen ja sen jälkeen muutokseen.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan matkalle itseesi, rakkauteen ja kohti unelmaelämää! Osta valmennus täältä.

Rakkaudella,
Ida Hedman

PALAUTETTA MUUTOS VALMENNUKSESTA:

”Kurssi pisti kuin huomaamatta pohtimaan omaa asennetta ja suhtautumista asioihin ja vallitsevaan tilanteeseen. Kaikkea ei voi muuttaa kerralla, mutta omaa asennoitumista voi aina muuttaa. Oli tarpeen saada muistutus siitä, kuinka uusi tapa ja toimintamalli vaatii aikaa sisäistyäkseen, ja kuinka päivittäisellä pienillä askeleella  muutosmatkalle voi lähteä.

Minulla on sanottavana pelkkää hyvää kurssista. Lähdin kurssiin aivan eri ajatuksin, suunnitelmien ja odotuksin, kuin miten sen päätin. Kurssi oli minua kannatteleva elementti tällä Elämän tarjoamalla muutosmatkalla. Koin vahvasti sinun lempeän vahvan rakkaudellisen energian koko ajan mukana muutoskurssilla.” – U.