Muutos valmennus

Muutos valmennus

Muutos valmennus – Askel askeleelta kohti elämää, joka heijastaa sisintäsi.
Kohti unelmaelämääsi.

Tervetuloa mukaan seitsemän viikkoa kestävälle matkalle, joka auttaa sinua vahvemmin kulkemaan kohti omaa unelmaelämääsi muutoksen kautta.

Muutos valmennuksen aikana sukellat itseesi ja selkiytät miten voit vahvemmin elää omannäköistä elämää kolmessa eri osassa:

Ensimmäisessä osassa sukellamme tarkastelemaan Mikä toimii ja mikä ei toimi elämässäni juuri nyt?

Toisessa osassa syvennymme tutkimaan Mitä minä haluan?

Ja viimeisessä osassa lähdemme luomaan konkreettista muutosta kysymällä Mitä minä voin muuttaa?

Kysymyksiin pureudumme erilaisten tehtävien kautta, jotka auttavat sinua konkreettisesti näkemään mitä elämässäsi tarvitset, mistä voit luopua, mitä haluat ja miten voit käytännössä lähteä luomaan muutosta.

Kaikki materiaali jää valmennuksen jälkeen sinulle, joten sinun on helppo palata valmennuksen pariin aina silloin, kun koet että se on sinulle tarpeellista!

OSTA MUUTOSVALMENNUS TÄÄLTÄ!

Ostaessasi valmennuksen nyt saat heti ladattavaksi tervetuliaiskirjeen ja ennakkotehtävän. Ensimmäinen kurssiviesti ja -harjoitus saapuu sähköpostiisi ylihuomenna. Kurssin hinta on 54,90 €.

joulukuu hyvaksymisen hiljentymisen ja itserakkauden aika

KOSKA SINÄ ANSAITSET ELÄÄ UNELMAELÄMÄÄSI

Usein odotamme maanantaita, uutta viikkoa, kuukautta tai vuotta aloittaaksemme jotakin, muuttaaksemme jotakin elämässämme. Aloittaa voi kuitenkin milloin vain, minä päivänä vain, mihin aikaan tahansa.

Tämän takia Muutos valmennus on luotu kokonaisuudeksi, jonka sinä voit aloittaa milloin vain haluat!

Ostaessasi valmennuksen saat heti ladattavaksi itsellesi tervetuliaiskirjeen, josta löydät ennakkotehtävän (joten muistathan ladata kirjeen jo Holvissa!) ja ensimmäisen kurssitehtävän saat ylihuomenna. Ylihuomenna, jotta saat päivän aikaa valmistautua niin henkisesti kuin fyysisesti seuraavaan 7 viikkoon.

Kurssin aikana tulet saamaan seitsemälle viikolle kuusi eri harjoitusta suoraan sähköpostiisi. Harjoitukset saapuvat sähköpostikansioosi aikaisin aamulla ja sinulla on aina vähintään viikko aikaa toteuttaa kukin harjoitus.

Minä kuljen apunasi ja tukenasi koko matkan ajan, vastaan kysymyksiin ja autan sinua matkallasi kohti muutokseen sähköpostitse.

Kaikki materiaali jää käyttöösi, joten voit helposti palata takaisin harjoituksiin niin valmennuksen jälkeen kuin valmennuksen aikanakin.

Valmennuksen tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään mitä sinä tarvitset tässä hetkessä voidaksesi hyvin ja antaa sinulle työkaluja lähteä luomaan muutos omassa elämässäsi.

Valmennusta varten tarvitset avoimuutta, lempeyttä ja rakkautta itseäsi kohtaan. Tulet myös tarvitsemaan hieman kärsivällisyyttä, muistiinpanovälineitä (puhelin tai läppäri käyvät mainiosti) sekä halua kulkea muutosmatka itseesi.

Matkasi tukena kuljen minä, Ida Hedman. Olen itse elänyt läpi suuria muutoksia, aktiivisesti luonut elämästäni sellaista, joka heijastaa minua ja sisintäni, tukee omaa kokonaisuuttani. Muutos valmennuksen olen luonut avuksesi, jotta sinäkin voisit täydesti elää elämää, joka heijastaa ja tukee omaa kokonaisuuttasi.

Koska mielestäni meistä jokainen ansaitsee elää elämää, joka tukee itseämme ja omaa kokonaisuuttamme. Elämää, jossa meillä on hyvä olla, jossa olemme onnellisia. Omaa unelmaelämäämme.

SOPIIKO MUUTOS VALMENNUS SINULLE?

Muutos valmennus sopii sinulle, joka koet, että jokin tässä hetkessä ei toimi, elämä ei ole juuri sellaista kuin haluaisit.

Valmennuksen aikana pääset tutustumaan itseesi ja omaan elämääsi tässä hetkessä, pääset lempeällä tavalla kohtaamaan itsesi ja opit tunnistamaan mitkä asiat tukevat sinua ja mitkä eivät.

Sinulla ei tarvitse olla selkeää kuvaa siitä, mitä haluat elämältä, Muutos valmennuksen aikana tutustumme paitsi itseemme myös sukellamme tutkimaan, mistä unelmoimme. Ja vasta, kun unelmat ja ne asiat, jotka tukevat meitä ovat selvillä, lähdemme luomaan muutosta.

Muutoks luodaan itsestä käsin ja itseä kuunnellen. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat muuttaa arkeasi sellaiseksi, joka heijastaa sinua – tässä ja nyt, askel kerrallaan.

Valmennus on koottu joustavaksi kokonaisuudeksi, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä niin iso tai pieni muutos elämääsi, kun tässä hetkessä on sinulle ajankohtaista. Samalla saat työkaluja, joiden avulla tulevaisuudessa voit astua suurempaan muutokseen, vahvemmin itseesi ja omaan unelmaelämääsi.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan matkalle itseesi, rakkauteen ja kohti unelmaelämää! Osta valmennus täältä.

Rakkaudella,
Ida Hedman

PALAUTETTA MUUTOS VALMENNUKSESTA:

”Kurssi pisti kuin huomaamatta pohtimaan omaa asennetta ja suhtautumista asioihin ja vallitsevaan tilanteeseen. Kaikkea ei voi muuttaa kerralla, mutta omaa asennoitumista voi aina muuttaa. Oli tarpeen saada muistutus siitä, kuinka uusi tapa ja toimintamalli vaatii aikaa sisäistyäkseen, ja kuinka päivittäisellä pienillä askeleella  muutosmatkalle voi lähteä.

Minulla on sanottavana pelkkää hyvää kurssista. Lähdin kurssiin aivan eri ajatuksin, suunnitelmien ja odotuksin, kuin miten sen päätin. Kurssi oli minua kannatteleva elementti tällä Elämän tarjoamalla muutosmatkalla. Koin vahvasti sinun lempeän vahvan rakkaudellisen energian koko ajan mukana muutoskurssilla.”