LEMPEÄÄ LÄSNÄOLOA ARJESSA

Muutos rakentuu tasta hetkesta lasnaolo avaimena itseen ja unelmaelamaan

LEMPEÄÄ LÄSNÄOLOA ARJESSA

Kurssi, joka kuljettaa sinut lempeästi, avoimesti ja rakkaudella läsnäolon äärelle.


Läsnäolo on suuri työkalu, joka johdattaa paitsi itseen myös auttaa ymmärtämään ja aistimaan energiaa vahvemmin. Tämän takia kannustan aina aloittamaan läsnäolosta, siihen uppoutumista. Läsnäolo avaa meille enemmän kuin uskoisikaan.

Läsnäolo on kaiken perusta – ainoastaan olemalla läsnä itsessämme, elämässämme ja maailmassa pystymme täydesti näkemään ja kokemaan energian ja elämän ihmeellisyyden.

Läsnäolo myös avaa kaikelle muulle, kuljettaa meidät syvemmälle itseemme ja samanaikaisesti syvemmälle energeettiseen maailmaan ja sen lukemattomiin mahdollisuuksiin.

Tämä kurssi johdattaa sinut läsnäoloon arjessasi, elämässäsi – samalla avaten sinut läsnäolon vaikuttavalle voimalle, ja kaikelle sille mitä jokainen hetki kantaa sisällään.

MIKSI LÄSNÄOLO ON TÄRKEÄÄ?

Itsestään käsin eläminen vaatii läsnäoloa, sitä, että on läsnä itsessään, kehossaan ja elämässään; siinä tilassa, ajassa ja paikassa, jossa on.

Helposti annamme ulkoisten häiriötekijöiden viedä meidät pois itsestämme, helposti kulkeudumme ulkoisen maailman virran mukana oman itsemme ja sisäisen ohjauksemme sijaan.

Läsnäolo on pohjimmiltaan hyvin yksinkertaista, se on päivittäistä, arkista laskeutumista itseen ja omaan voimaan. Se on hetkelle ja elämälle antautumista, itsen ja hetken sallimista.

Arjen kiireiden ja ulkoisten häiriötekijöiden keskellä läsnäolo kuitenkin helposti unohtuu. Arjen askareista tulee automaatioita, ympäristöstä niin tuttu, ettei siihen enää kiinnitä huomiota ja huomaamatta äskettäin alkanut viikko on jo juossut ohitse – ihmettelemme mihin aika oikein on mennyt ja mitä me olemme tuolla ajalla tehneet.

Läsnäolo avaa elämän taialle, tuo syvyyttä ja väriä aivan jokaiseen hetkeen. Mikä ennen on ollut niin tuttua että siihen ei edes kiinnitä huomiota, näkyy nyt aivan eri tavalla. Maailma näyttäytyy eri tavalla, yltäkylläisempänä, ihmeellisempänä ja täynnä mahdollisuuksia.

Samalla läsnäolo tuo itsen äärelle, auttaa tutustumaan itseen, omiin tunteisiin ja kokemuksiin, auttaa olemaan läsnä itselle ja elämään itseään kuunnellen – seuraaman sydäntä, intuitiota ja omaa polkua yhä vahvemmin.

Läsnäolo on yksinkertainen asia ja samalla niin valtavan taianomainen ja ihmeellinen asia. Kaiken perusta, avaaja ja eteenpäinviejä.


21 PÄIVÄÄ LEMPEÄÄ LÄSNÄOLOA ARJESSA

KURSSI KOOSTUU
 • Kanavoiduista kirjoituksista, jotka kertovat läsnäolosta ja sen voimasta
 • Kertomuksista ja tarinoista, jotka auttavat sinua samaan kokemuksen läsnäolosta ja inspiroivat sinua olemaan läsnä jokaisessa hetkessä
 • Pienen suurista arkisista harjoituksista, jotka tuovat läsnäolon arkeesi
KURSSIN AIKANA
 • Ymmärrät mitä läsnäolo on
 • Saat kokemuksen läsnäolosta ja sen vapauttavasta vaikutuksesta
 • Saat paitsi tietoa läsnäolosta myös harjoituksia ja inspiraatiota, jotka auttavat sinua voimakkaammin astumaan läsnäoloon
 • Tukea polullasi ja vastauksia kaikkiin kysymyksiin, joita sinulle kurssin aikana nousee läsnäolosta

KUINKA KURSSI TOIMII?

Kurssi on yhdistelmä teoriaa, inspiraatiota ja harjoituksia. Saat jokainen kurssiviikko sähköpostiisi kertomuksen, joka avaa läsnäoloa tarinan kautta.

Tarinoissa on valtava voima, ne kuljettavat meidät toisenlaiseen maailmaan ja todellisuuteen, antaa meille kokemuksia, joita meillä ei kenties ennestään ole. Lukeminen avartaa maailmaa, inspiroi ja tuo aina uusia näkökulmia.

Tarinoiden kautta haluan tuoda sinulle kokemuksen läsnäolosta, inspiroida ja motivoida sinua läsnäolevampaan elämään ja samalla auttaa sinua ymmärtämään läsnäoloa ja sen vaikutusta eri näkökulmista.

Tämän lisäksi saat kurssin aikana kanavoituja kirjoituksia läsnäolosta. Näissä kirjoituksissa avataan muun muassa:

 • Mitä läsnäolo on
 • Läsnäolon vaikutuksia
 • Läsnäolon ja kehon yhteyttä
 • Läsnäolon ja tunteiden yhteyttä
 • Läsnäolon ja ajatusten yhteyttä
 • Läsnäolon ja ympäristön yhteyttä
 • Läsnäolon ja energian yhteyttä

Jokaisena kurssipäivänä saat Whatsappin kautta tehtäviä ja harjoituksia, jotka tuovat läsnäolon sinulle arkeen ja antaa sinulle käytännön työkaluja joiden avulla voit voimakkaammin olla läsnä.

Nämä tehtävät ja harjoitukset ovat sellaisia, joita voit tehdä missä ja milloin vain. Niiden tarkoitus on mahdollisimman helpolla tavalla tuoda sinut läsnäolevaksi tähän hetkeen, itseesi ja elämääsi omassa arjessasi.

Kuljen apunasi ja tukenasi koko kurssin ajan, vastaan kysymyksiin ja autan sinut haasteiden yli.

KENELLE KURSSI SOPII?

Sinulle, joka haluat helpolla tavalla olla voimakkaammin läsnä itsessäsi ja elämässäsi. Olen suunnitellut kurssin mahdollisimman helpoksi vastaanottaa, sellaiseksi, joka toimii tukenasi arjessa, tuo sinut melkein huomaamatta läsnäolevaksi itseesi ja elämääsi.

Sinulle, joka haluat irtaantua arjen kiireestä ja stressistä, palata tähän hetkeen ja löytää rauhan tästä hetkestä. Mikään kurssin osa-alue ei tuo painetta tai nostata kiirettä – päinvastoin, olen ladannut jokaisen kirjoituksen ja tehtävän puhtaalla valolla, joka tukee sinua siellä missä olet.

Sinulle, joka olet valmis elämään täydesti ja läsnäolevasti, antautua elämälle ja kaikille sen ihmeille, tässä ja nyt, aivan jokainen hetki.

TULE MUKAAN 21 PÄIVÄN LEMPEÄN MULLISTAVALLE LÄSNÄOLOKURSSILLE

Kurssi alkaa: 9.1.2023
Kurssi päättyy: 29.1.2023
Kurssin hinta: 72,60 €
Lisätiedot: adventuresofloveandlight@gmail.com


ILMOITTAUDU MUKAAN LÄSNÄOLO ARJESSA KURSSILLE

Vahvistan ilmoittautumisesi kahden arkipäivän sisällä. Saat vahvistusviestin mukana maksutiedot.Liity rakkauslistalle

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja inspiraatiosta.