love and light tribe

Love & Light Tribe

Mitä energia tässä hetkessä haluaa meille kertoa? Mihin maailmamme on liikkumassa, mihin energia pyytää meitä tässä hetkessä keskittymään?

Tässä muuttuvassa maailmassa koen tärkeäksi jakaa kaikkea sitä, mitä energia tässä hetkessä nostaa esiin, mitä valomaailma haluaa kanssamme jakaa.

Kutsun siis sinut, rakkaan säihkysielun mukaan Love & Light tribe jäseneksi!

Heimolaisena saat joka viikko

  • tulkinnan tämän hetken energiasta
  • katsauksen siihen, mitä maailmassa tässä hetkessä tapahtuu,
  • sekä kysymyksiä, tehtäviä ja harjoituksia, jotka auttavat sinua elämään täydesti itsestäsi käsin tässä hetkessä
  • lempeitä muistutuksia ja rakkausviestejä puhelimeesi

Mikä Love & Light tribe on?

Love & Light tribe on lempeän rakkaudellinen tila sinulle, joka haluat elää vahvemmin itsestäsi käsin ja omannäköistä elämää. Sinulle, joka haluat ymmärtää kollektiivista energiaa ja kuinka se vaikuttaa elämääsi ja arkeesi.

Tribelaisena saat jokainen sunnuntai sähköpostiisi tulkinnan tulevan viikon energiasta sekä tehtävän tai harjoituksen, joka auttaa sinua vahvemmin elämään itsestäsi käsin vallitsevassa energiassa.

Tämän lisäksi lähetän jokainen viikko Whatsappin kautta muistutuksia, kannustuksia ja rakkausviestejä sinulle, jotta voisit lempeämmin laskeutua itseesi arjessasi.

Voit valita useammasta polusta, riippuen siitä mikä sopii parhaiten sinulle ja elämäntilanteeseesi.

Jokainen polku on yksilöllinen matka itseesi, tie, joka auttaa sinua elämään läsnäolevasti ja vahvemmin itsestäsi käsin, kunnioittaen niin itseäsi kuin elämää ympärilläsi.


SUN

Auringon polku

Tulkinta viikon energiasta,
Viestejä, harjoituksia ja tehtäviä viikolle &
paljon muuta ihanaa ja inspiroivaa!

24,90 € / kk


PEACE

Rauhan polku

Koko SUN polku sekä
energiahoito etänä jokainen kuukausi &
henkilökohtaisesti kanavoitu teemasana kuukaudelle.

59,90 € / kk


STAR

Tähden polku

Koko SUN polku sekä
kirjallinen kanavointi jokaiselle kuukaudelle &
henkilökohtaisesti kanavoitu teemasana jokaiselle kuukaudelle.

69,90 € / kk


UNIVERSE

Kaikkeuden polku

Koko SUN polku sekä
kirjallinen kanavointi ja energiahoito etänä jokaiselle kuukaudelle &
henkilökohtaisesti kanavoitu teemasana jokaiselle kuukaudelle.

109,90 € / kk


Mikä poluista kutsuu sinua?

Me jokainen elämme erilaisessa elämäntilanteessa ja elämämme muuttuu jatkuvasti. Voit aloittaa yhdestä polusta ja muuttaa sen halutessasi toiseen.

VALITSE POLKUSI & LIITY LOVE & LIGHT TRIBEEN

Haluatko jatkuvan jäsenyyden vai 30 päivän jäsenyyden?

Liittymisesi jälkeen olen sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä yhden arkipäivän sisällä, jolloin lähetän sinulle tervetuliaisviestin ja maksuohjeet.

Voit valita jatkuvan tilauksen, jolloin lähetän sinulle automaattisesti laskun jokainen kuukausi. Yksi kuukausi = 30 päivää. Kuukausi alkaa aina tilauksesta seuraavana arkipäivänä.

Jos valitset 30 päivän jäsenyyden, loppuu se automaattisesti 30 päivän jälkeen, jolloin et enää saa Love & Light tribelaisille kuuluvaa materiaalia. Jäsenyytesi lähestyessä loppuaan lähetän sinulle siitä ilmoituksen, jolloin voit halutessasi uusia jäsenyytesi ilman että se keskeytyy.

Jos et ole saanut sähköpostia minulta liittymisesi jälkeen yhden arkipäivän sisällä, olethan minuun yhteydessä: adventuresofloveandlight@gmail.com. Muistathan myös kurkata roskapostisi, viestini päätyvät harmillisen usein sinne.

Vastaan ilolla kaikenlaisiin kysymyksiin ja mietteisiin!

Valolla,
Ida Hedman

Palautetta Love & Light triben jäseniltä:

Tämä Tribe on tuntunut juuri sellaiselta turvalliselta tavalta olla oma itsensä, vähän kun saisi hengittää syvempään ja on muita jotka jakaa näitä samoja teemoja. Saa olla vapaammin se kuka on. Se on niin mahtavaa!”

Kiitos ihana Ida, tästä Tribesta ja siitä, että olet ja teet tätä! Niin mielettömän ihana juttu ollut tämä omaan elämään. Se olo, että jossain on kanssasisar, joka ymmärtää ja puhuu sun kanssa samaa kieltä.”

”Love & Light tribe on kuin verkkokurssi, henkilökohtainen valmennus ja avoin ja vapaa tila täynnä rakkautta, kaikki samassa. Ida on mieletön opas ja kanssakulkija, joka kannustaa, auttaa ja tukee kun sitä tarvitsee. Tribe on kaikin puolin ylittänyt odotukseni ja jatkan tätä matkaa mielelläni vielä pitkään! Kiitos! Kiitos! Kiitos!”

”Tribe ylitti odotukseni! jatkan varmasti vielä pitkään.”

”Tämä Tribe on niin ihana ❤ Se, että saa kohdata itsensä joka päivä. Liian helposti se jäisi arjessa muuten tekemättä.. Ja voi, miten mukavalta tuntuu kun saan jakaa olotilani silloinkin kun aurinko ei minussa paista. Kiitos!”

”Tribe stoorisi ovat ollet täydellinen pysähdys kiireiseen arkeen! Kiitos!”

”Tribe on tuonut päiviini valtavasti iloa! En tiedä kuinka kiittää sinua siitä upeasta työstä jota teet! Kiitos!!”