love and light tribe

Love & Light Tribe

Rakkaudellinen heimo, joka tukee sinua matkalla kohti tietoisempaa ja läsnäolevampaa arkea.

Heimolaisena saat viikottaisia

✨ Harjoituksia, jotka auttavat sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin
✨ Rakkausviestejä, jotka muistuttavat sinua omasta voimastasi
✨ Kaikenlaisia vinkkejä ja harjoituksia läsnäolevampaan ja tietoisempaan arkeen
✨ Tulkinnan tulevan viikon energiasta joka sunnuntai

Eli rakkaudella luotuja erityisiä harjoituksia ja kirjoituksia arjen keskelle, helposti lähestyttävästi ja mukanasi kulkien juuri tämän hetken energiaa kuunnellen ja kunnioittaen.

Pääset myös aktiivisesti vaikuttamaan sisältöön jakamalla ja kertomalla mitä sinä tässä hetkessä ja tässä energiassa kaipaat.

Missä ja miten?

Joka sunnuntai sähköpostiisi kolahtaa kirje, josta löydät tulkinnan viikon energiasta sekä harjoituksia ja tehtäviä tulevalle viikolle.

Hinta?

20 € / kuukausi.

Yksi kuukausi = 30 päivää. Kuukausi alkaa aina tilauspäivästä seuraavana päivänä. Tilauksesi lopussa saat muistutuksen siitä, että tilaus on loppumassa ja sinulla on mahdollisuus uusia tilauksesi. Jos et uusi tilaustasi poistan sinut listalta. Takaisin pääset milloin vain uusimalla tilauksen.

Mukaan Love & Light Tribeen pääset maksamalla kuukausimaksun Holvin verkkokaupassa.

KYLLÄ KIITOS! LIITYN LOVE & LIGHT TRIBEEN

Heti tilauksesi jälkeen sinua odottaa Holvin verkkokaupassa tervetuliaiskirje, muistathan ladata sen jo Holvissa heti oston jälkeen.

Miksi?

Välillä tarvitaan muistutuksia ja apua harjoitteluun, selkeyttä siihen, mitä tämän hetken energia meiltä pyytää, mitä me itse tässä hetkessä tarvitsemme.

Haluan tuoda helppoja ja arjessa toimivia läsnäolo- ja energiaharjoituksia, jotka heijastavat tämän hetken ja ajan voimakasta energiaa sinulle, auttavat sinua kohtaamaan itsesi tässä hetkessä ja jokainen päivä elämään itsestäsi käsin. Ja tietenkin rakkausviestejä muistuttamaan sinua omasta valostasi ❤

Olen vuosia hyödyntänyt erilaisia harjoituksia omassa arjessani ja nyt haluan jakaa kanssasi kaikkea sitä, mikä on auttanut minua voimaan hyvin ja elämään juuri sellaista elämää, joka heijastaa sisintäni. Elämää, jossa jokainen päivä saan elää unelmaani.

Vuosien varrella erilaisia kirjoituksia ja harjoituksia on kertynyt minulle suunnaton määrä ja ilolla jaan niitä kanssasi! Koska mielestäni sinäkin ansaitset elää unelmaasi.

Kenelle?

Love & Light tribe on sinulle, joka kaipaat sinut huomioivaa valmennusta arkesi keskelle. Heimossa jaetut harjoitukset paitsi avaavat sinua tässä hetkessä, myös auttavat sinua eteenpäin ja elämään elämää, jossa sinulla on hyvä olla – jossa sinä voit hyvin.

Jos sinua kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, olet valmis valitsemaan itsesi jokainen päivä ja kaipaat tueksesi rakkaudellista ilmapiiriä ja henkilökohtaista valmennusta, Love & Light tribe on oikea paikka sinulle!

Kysymyksiä?

Ole minuun yhteydessä Instagramissa tai sähköpostitse.

Palautetta Love & Light tribesta

Tämä Tribe on tuntunut juuri sellaiselta turvalliselta tavalta olla oma itsensä, vähän kun saisi hengittää syvempään ja on muita jotka jakaa näitä samoja teemoja. Saa olla vapaammin se kuka on. Se on niin mahtavaa!”

Kiitos ihana Ida, tästä Tribesta ja siitä, että olet ja teet tätä! Niin mielettömän ihana juttu ollut tämä omaan elämään. Se olo, että jossain on kanssasisar, joka ymmärtää ja puhuu sun kanssa samaa kieltä.”

”Love & Light tribe on kuin verkkokurssi, henkilökohtainen valmennus ja avoin ja vapaa tila täynnä rakkautta, kaikki samassa. Ida on mieletön opas ja kanssakulkija, joka kannustaa, auttaa ja tukee kun sitä tarvitsee. Tribe on kaikin puolin ylittänyt odotukseni ja jatkan tätä matkaa mielelläni vielä pitkään! Kiitos! Kiitos! Kiitos!”

”Tribe ylitti odotukseni! jatkan varmasti vielä pitkään.”

”Tämä Tribe on niin ihana ❤ Se, että saa kohdata itsensä joka päivä. Liian helposti se jäisi arjessa muuten tekemättä.. Ja voi, miten mukavalta tuntuu kun saan jakaa olotilani silloinkin kun aurinko ei minussa paista. Kiitos!”

”Tribe stoorisi ovat ollet täydellinen pysähdys kiireiseen arkeen! Kiitos!”

”Tribe on tuonut päiviini valtavasti iloa! En tiedä kuinka kiittää sinua siitä upeasta työstä jota teet! Kiitos!!”

love and light tribe