love and light tribe

Love & Light Tribe

Mitä energia tässä hetkessä haluaa meille kertoa? Mihin maailmamme on liikkumassa, mihin energia pyytää meitä tässä hetkessä keskittymään?

Tässä muuttuvassa maailmassa koen tärkeäksi jakaa kaikkea sitä, mitä energia tässä hetkessä nostaa esiin, mitä valomaailma haluaa kanssamme jakaa.

Kutsun siis sinut, rakkaan säihkysielun mukaan Love & Light tribe jäseneksi!

Heimolaisena saat joka viikko

  • tulkinnan tämän hetken energiasta
  • katsauksen siihen, mitä maailmassa tässä hetkessä tapahtuu,
  • sekä kysymyksiä, tehtäviä ja harjoituksia, jotka auttavat sinua elämään täydesti itsestäsi käsin tässä hetkessä.

Näiden viikkokirjeiden kautta toivon, että me jokainen voimme vahvemmin kulkea omalla sielunpolullamme ja auttaa rakkautta maailmassa leviämään. Että Sinä voisit paremmin ja voisit vahvemmin elää yhteydessä itseesi ja omaan voimaasi, omia yksilöllistä valoasi kirkkaasti loistaen.

Love & Light tribe jäseneksi pääset maksamalla kuukausimaksun, 24,90 €, Holvin verkkokaupassani.

OSTA LOVE & LIGHT TRIBE JÄSENYYS

Kuukausimaksu sisältää viikkokirjeen joka sunnuntai, jossa paitsi tulkinta tämän hetkisestä energiasta myös tehtäviä, jotka auttavat sinua elämään itsestäsi käsin tässä hetkessä, sekä muuta inspiroivaa ja maagista.

Love & Light tribe jäseneksi voit liittyä milloin vain! Kun olen vastaanottanut kuukausmaksusi lähetän sinulle kyseisen viikon viikkokirjeen sähköpostitse, jonka jälkeen viikkokirje saapuu sinulle joka sunnuntai.

Halutessasi voit ostaa useamman kuukauden kerrallaan, lisää silloin Holvin ostoskoriin niin monta Love & Light tribe kuukausimaksua kuin haluat kerralla ostaa.

Holvin verkkokauppaani pääset klikkaamalla tästä.

Jos sinulla herää kysymyskiä Love & Light tribesta, kohtaat ongelmia oston kanssa tai haluat muuten olla yhteydessä, laita minulle sähköpostia: adventuresofloveandlight@gmail.com

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Palautetta Love & Light triben jäseniltä:

Tämä Tribe on tuntunut juuri sellaiselta turvalliselta tavalta olla oma itsensä, vähän kun saisi hengittää syvempään ja on muita jotka jakaa näitä samoja teemoja. Saa olla vapaammin se kuka on. Se on niin mahtavaa!”

Kiitos ihana Ida, tästä Tribesta ja siitä, että olet ja teet tätä! Niin mielettömän ihana juttu ollut tämä omaan elämään. Se olo, että jossain on kanssasisar, joka ymmärtää ja puhuu sun kanssa samaa kieltä.”

”Love & Light tribe on kuin verkkokurssi, henkilökohtainen valmennus ja avoin ja vapaa tila täynnä rakkautta, kaikki samassa. Ida on mieletön opas ja kanssakulkija, joka kannustaa, auttaa ja tukee kun sitä tarvitsee. Tribe on kaikin puolin ylittänyt odotukseni ja jatkan tätä matkaa mielelläni vielä pitkään! Kiitos! Kiitos! Kiitos!”

”Tribe ylitti odotukseni! jatkan varmasti vielä pitkään.”

”Tämä Tribe on niin ihana ❤ Se, että saa kohdata itsensä joka päivä. Liian helposti se jäisi arjessa muuten tekemättä.. Ja voi, miten mukavalta tuntuu kun saan jakaa olotilani silloinkin kun aurinko ei minussa paista. Kiitos!”

”Tribe stoorisi ovat ollet täydellinen pysähdys kiireiseen arkeen! Kiitos!”

”Tribe on tuonut päiviini valtavasti iloa! En tiedä kuinka kiittää sinua siitä upeasta työstä jota teet! Kiitos!!”

love and light tribe