LUO

luo energialla

LUO

Luo energian avulla & sen voimaa hyödyntäen


Mitä tutumpi energeettinen maailma on meille, mitä paremmin tunnemme oman energiamme ja mitä vahvemmin elämme omaa intuitiotamme kuunnellen, sitä voimakkaammin nousee tarve lähteä luomaan energian avulla, sen voimaa hyödyntäen, sen viisauksia kuunnellen, omaa sisimpäänsä toteuttaen.

ENERGIAN VOIMA LUOMISESSA

Energia ja energeettinen maailma on ollut osa elämääni ja arkeani syntymästäni lähtien. Olen jo vuosia sanoittanut energiaa Sielun Tarinoiden, hoitojen ja erilaisen tulkintojen kautta.

Hiljattain syvennyin tutkimaan maaplaneettamme energiaa A Soulful Voyagessa, ja mitä enemmän olen kanavoinut eri kaupunkien ja paikkojen energiaa, sitä vahvemmin olen ymmärtänyt, kuinka suuresti toimimme yhteydessä ympäröivän energian kanssa ja kuinka vaikuttavia luomuksia energialla pystyy rakentamaan todeksi.

Tästä inspiroituneena haluan jakaa yrittäjille tietoa siitä minkälaisessa ympäristössä he toimivat ja kuinka heidän luomuksensa vaikuttavat maailmaan.

Mitä useampi meistä elää tietoisesti, rakentaa elämäänsä tietoisesti, yhdessä ja yhteydessä energiaan, sitä vaikuttavampia asioita saamme luotua maailmaan. Sitä kauniimman, kestävämmän ja säkenöivämmän maailman pystymme luomaan, yksi tietoinen valosielu itseään toteuttaen kerrallaan.

Ja toivon, että luomalla yhdessä, tietoisesti, energiaa ja sen virtauksia kunnioittaen, pystymme myös luomaan avoimemman, vapaamman, rakastavamman ja tukevamman maailman, joka tukee meitä kaikkia omilla sielunpoluillamme.

Koska aivan jokainen meistä on merkityksellinen ja vaikuttaa maailmaan, aivan kaikessa mitä teemme.

Koska aivan jokainen meistä ansaitsee elää sisimpänsä todeksi, toteuttaa intohimojaan ja luoda elämästään sellaisen, joka kantaa ja kannattelee, tuntuu hyvältä ja tuo hyvää.


ENERGEETTINEN KARTTA YRITTÄJILLE

Luodessamme jotakin sidomme siihen energiaa, luomme kokonaisen maailmankaikkeuden, joka virtaa lävitsemme, heijastaa meitä ja säkenöi energiaa ympärilleen. Jokainen luomuksemme jää elämään maailmaan, vaikuttuu energiasta, jossa se on luotu, vaikuttuu kaikista, jotka siihen koskettavat, vaikuttaa jokaiseen, jonka se löytää.

Olemme jokainen luojia itsessämme ja mitä tietoisemmin luomme, sitä voimakkaampia, kestävimpiä ja runsaampia kokonaisuuksia pystymme luomaan.

Sinulle luojalle, joka olet elät omat intohimosi todeksi oman yritystoiminnan kautta tarjoan energeettistä karttaa liiketoiminnastasi.

Energeettinen kartta kertoo liiketoimintasi energeettisestä kokonaisuudesta. Se on syväluotaava katsaus siihen kokonaisuuteen, jonka olet luonut ja kertoo mistä liiketoimintasi energia koostuu, kuinka se toimii, kuinka sieluntehtäväsi heijastuu toiminnassasi ja kuinka ympäröivä energia vaikuttaa yritykseesi.

Energeettisen kartan kautta saat erilaisen näkökulman liiketoimintaasi, ymmärrät paremmin minkälaisen kokonaisuuden olet luonut ja, kuinka sinun luomuksesi heijastuu maailmaan ja vaikuttaa ihmisiin, jotka löytävät luoksesi.

Samalla saat näkökulmaa siihen, miten sieluntehtäväsi kietoutuu liiketoimintasi ympärille ja kuinka vaikutat maailmaan ympärilläsi: miten sinä elät itseäsi todeksi oman liiketoimintasi kautta.

Ja jos sinulla on fyysinen liiketila, ymmärrät energeettisen kartan kautta, kuinka sinun toimintasi kietoutuu ympäröivän energian kanssa yhteen; Jokainen paikka, maa ja kaupunki kantaa itsessään yksilöllistä energiaa, luodessamme tilan jonnekin, vaikuttuu tuo tila energiasta ympärillään ja samalla tavalla, tuo tila vaikuttaa energiaan ympärillään.

Energeettinen kartta liiketoiminnasta sopii sinulle, joka haluat:

  • Vahvemmin ymmärtää sitä energeettistä kokonaisuutta, jonka olet luonut ja kuinka se vaikuttaa ihmisiin, eli asiakkaisiisi
  • Ymmärtää sitä fyysistä tilaa, jonka olet luonut ja minkälaisessa energeettisessä kokonaisuudessa ja tilassa toimit
  • Saada vahvistusta omalle liiketoiminnallesi ja erilaisen näkökulman niin kannattavuuteen kuin markkinointiin

Kartta tuo sinulle vahvistusta ja tukea, selkiyttää liiketoimintaa ja sen suuntaa sekä antaa materiaalia markkinointiin.

Saat energeettisen kartan liiketoiminnastasi pdf-tiedostona. Tulkinnan teen etänä, jos toimintasi on verkossa tai etänä ja, jos sinulla on fyysinen tila liiketoiminnallesi tulen mielelläni käymään, todella aistimaan ja kokemaan minkälaiseen maailman olet luonut.

Jos energeettinen kartta liiketoiminnastasi kiinnostaa sinua, ole minuun sähköpostitse (adventuresofloveandlight@gmail.com) yhteydessä. Vastaan ilolla kysymyksiin ja kaikenlaisiin mietteisiin, ja kerron lisää energeettisestä kartasta ja siitä, kuinka se voi auttaa juuri sinua.

Valolla & rakkaudella,
Ida


Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.