MENTOROINTI

mentorointi valotyöntekijöille

MENTOROINTI

Sinulle valotyöntekijälle & energialla työskentelevällä

Jotta voisit vahvemmin luoda energian avulla, elää energian kautta ja omaa energiaasi täydesti ilmentäen tarjoan mentorointia sinulle säihkysielulle, joka käytät energiaa työssäsi.


Energialla ja energian avulla työskentely – riippumatta siitä mitä tekee – on mieletöntä, ihanaa, avaavaa ja hyvin voimakas tapa elää itsestään käsin. Energian hyödyntäminen omassa työssä tuo taikaa tekemiseen, syvyyttä siihen mitä luo ja antaa valtavasti niin itselle kuin muille.

Ja mitä enemmän energiaa käyttää, sitä vahvemmin se avautuu ja ilmenee elämän jokaisessa osa-alueessa.

Mentoroinnin kautta haluan auttaa sinua työskentelemään vahvemmin omaa energiaasi ja voimaasi heijastaen, energian voimaa hyödyntäen.

Haluan tukea sinua energeettisessä työssä, jottet väsy, käytä liikaa omaa energiaasi, ole epätasapainossa tai kanna muiden energioita liiaksi itsessäsi.

Haluan auttaa sinua tuomaan energian voiman kaikkeen mitä teet, auttaa sinua kutomaan energiaa jokaiseen luomaasi asiaan ja tekoon, jotta voit vahvemmin ja voimakkaammin tarjota merkityksellisiä tuotteita tai palveluita asiakkaillesi.

Mentorointi tapahtuu sinun tilannettasi, energiaasi ja tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Keskitymme juuri sinulle ajankohtaiseen teemaan, sellaiseen osa-alueeseen työssäsi, jossa tässä hetkessä kaipaat apua.

MENTOROINNISSA VOIMME KESKITTYÄ ESIMERKIKSI:

  • Löytämään sinua tukevia, puhdistavia ja voimaannuttavia työkaluja työsi tueksi
  • Avaamaan energiaasi ja yhteyttäsi energiaan, jotta voit vahvemmin hyödyntää sitä työssäsi
  • Intuition ja energian viestien kuunteluun ja niiden luottamiseen
  • Purkamaan ja puhdistamaan energiaasi ulkopuolisesta
  • Uuden luomiseen energian avulla
  • Omasta voimasta käsin työskentelyyn

Autan ilolla myös sinua, joka olet aloittamassa polkusi energiahoitajana, tulkitsijana tai valotyöntekijänä, löytämään oman tapasi toimia, omaa energiaasi ja valovoimaisuuttasi ilmentäen ja hyödyntäen.

Tarjoan mentorointia online-tapaamisen muodossa sekä kasvotusten Barcelonassa.

ONLINE MENTOROINTI

Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 150 € + alv 21 %
Ajanvaraus: Olemuksen ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse adventuresofloveandlight@gmail.com

Vahvistan varaamasi ajan sähköpostitse yhden arkipäivän sisällä varauksesta. Jos varaat ajan sähköpostitse, kerrothan viestissäsi hieman itsestäsi ja siitä, mihin haluat mentoroinnin aikana keskittyä sekä milloin sinulle olisi hyvä hetki mentoroinnille.

MENTOROINTI BARCELONASSA

Barcelonassa tapahtuva mentorointi on sinulle, joka haluat voimakkaammin lähteä työstämään jotakin tiettyä teemaa omaan työhösi tai yrittäjyyteesi liittyen.

Tiivis yhdessäolo ja -työskentely avaa energiaasi ja auttaa sinua voimakkaammin selkiyttämään sitä teemaa, johon haluat mentoroinnin ajan keskittyä.

Barcelona on upea luovuuden keskus, kaupungin energia on avaava, maadoittava ja kaupunki on täynnä esimerkkejä siitä, kuinka energiaa voi käyttää ja hyödyntää työssä.

Barcelona mentorointi on kaunis tapa astua ulos omasta arjesta, avautua uudelle ja samanaikaisesti liikkua syvemmin itseen.

Toimin Barcelona aikana tukenasi, apunasi ja oppaanasi. Sinun aikataulustasi riippuen työskentelemme 4-7 päivää valitsemasi teeman ympärillä noin 4 tuntia päivässä. Saat minulta paitsi vertaistukea ja ohjausta myös ideoita, harjoituksia sekä vinkkejä kaupunkiin.

Tarvittaessa mahdollisuus myös harjoitusasiakkaisiin, työpajojen kokeilemiseen yms.

Suunnittelen mentoroinnin Barcelonassa yhdessä sinun kanssasi, jotta saat yhteisestä ajastamme niin paljon irti kuin mahdollista.

Jos mentorointi Barcelonassa kutsuu, ole minuun sähköpostitse yhteydessä, kerro hieman itsestäsi, tilanteestasi, siitä minkä kanssa kaipaat apua ja milloin sinulle olisi hyvä hetki tulla Barcelonaan.

Sovitaan tämän jälkeen lyhyt zoom-tapaaminen, jonka aikana tutustutaan ja keskustellaan lisää siitä, miten Barcelona mentorointi voi auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinnat alkaen 180 € + alv 21 % päivä.

LUE BIANCAN KOKEMUS BARCELONA MENTOROINNISTA

Maailmankaikkeuksien luomista ja unelmien todeksi tuomista

Maailmankaikkeuksien luomista & unelmien todeksi tuomista

Syksy on täyttynyt upeista Barcelona retriiteistä, lempeistä mentoroinneista kauniiden valosielujen kanssa, jotka ovat rakentaneet itselleen kokonaisia maailmankaikkeuksia. Yhdessä työskentely, ideointi ja oleminen Barcelonassa on ollut mahdottoman […]

Liity rakkauslistalle

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja inspiraatiosta.